Clinique · Huulipunat · Meikkijuttuja · Muumit

Cliniquen Chubby Stick ja meikkifriikin Muumi-fanin lempimuki

Mun on pitänyt jo pidempään kirjoittaa blogiin Cliniquen Chubby Stickistä. Löysin tämän huulten ystävän jo kauan sitten, ja kirjoitinkin siitä blogini alkuaikoina tänne (näyttää huulilla tältä). Käytin puikon tyytyväisenä loppuun, mutta jostain syystä en ostanut heti uutta. Liekö syynä ollut huulirasvalle suolainen kahdenkympin kieppeillä oleva hinta, en muista. Vähän aikaa sitten laivalla bongasin tämän jälleen, ja hieman halvemman hinnan siivittämänä ostin. Ja ihastuin taas! :)

Kyseessä on siis huulirasva, josta tulee kuitenkin oikeasti väriä. Monesti sävytetyistä huulirasvoista tulee väriä vain ihan pikkuisen, mutta tästä sitä tulee kunnolla! Tosin puikossa ostettaessa ollut kolmion mallinen kärki pitää ensin käyttää pois, niin saa paksumman osan käyttöön. Chubby Stick ei väriominaisuudestaan huolimatta ole kuitenkaan huulipuna vaan se on tunnultaan ja hoitavuudeltaan huulirasva, niin kuin kuuluukin. Värejä on useita, mutta mä olen ihastunut tähän raikkaaseen vaaleanpunaiseen. Jos kaipaatte huulirasvalta hoitavuutta ja väriä, eikä korkea hinta pelästytä, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Mulla Chubby Stick on töissä, kiireessä ei ehdi lisäillä huulipunaa, niin tämän avulla pysyn jotenkuten edustavan näköisenä ;)

Mur, miksi untani häiritään taaaaas

Löytyykö sieltä Muumi-faneja? Mä nostan tässä kohtaa käden ylös :) Muumi-kirjat olivat rakkaita lapsuudessa, ja nyt aikuisena olen hankkinut Mörkö- ja Poliisimestari-pehmot, lakanoita ja mukeja. Alunperin mun piti ostaa vain lempparini Mörkö ja Mestari ja niiden lisäksi vain ihanan väriset tai söpöt mukit. Just. Söpöjä ja ihanan värisiä mukejahan tulee helskutti koko ajan lisää! Niin kuin nyt tämä Niiskuneiti :) Tämä puoli mukista on söpö, mutta ei myynyt vielä itseään ennen kuin näin toisen puolen…

Hei ihan oikeesti!! =) NIIN liikuttava. Ja tuollainen kampauspöytä mullakin tulee olemaan, sitten joskus.

Pakko muuten vielä hehkuttaa yhtä juttua, en malta olla hiljaa… Jotkut teistä ehkä huomasivatkin, että Karkkipäivä-blogissa oli tällä viikolla juttua siitä, että Sanni osallistuu MUFE Academyn hää- ja juhlameikkikurssille nyt viikonloppuna, ja hän haki lukijoidensa joukosta meikkimalleja lauantaille ja sunnuntaille. Mä luonnollisesti lähetin anomuk…hakemuksen ja voitteko kuvitella, mulla kävi tsäkä! Pääsen siis huomenna kuuntelemaan kurssin teoriaosuuden ja sen jälkeen kurssin ope tekee mulle demomeikin :) Aika kuumottavaa saattaa tulla istua siinä kaikkien tuijotettavana, mutta niin ihanan kuuloinen kokemus tämä on, että nielen epävarmuuteni ja menen pää pystyssä paikalle! Sanni sanoi, että mun ei tarvitse mennä paikalle heti kurssin alusta, mutta totta kai mä menen, aion imeä itseeni jokaisen opin rippeen, jonka ikinä pystyn. Jee, ihan parasta! :)

Ps Kommenttikentän näkymä on hieman muuttunut, tykkään itse kommentoidessani toisten blogeja, että saan sähköpostiin ilmoituksen uusista kommenteista. Esimerkiksi jos bloggari vastaa kysymykseeni, niin on kätevää saada siitä ilmoitus, niin ei tarvitse kytätä kommenttiboksia. Niinpä vaihdoin blogini kommenttikentän ponnahdusikkunaksi, jostain kumman syystä tuo ilmoitustoiminto ei ole mahdollinen upotetussa kommenttikentässä. Tämä nyt ainakin kokeeksi, mielipiteitä puolesta ja vastaan saa esittää :)

4 vastausta artikkeliin “Cliniquen Chubby Stick ja meikkifriikin Muumi-fanin lempimuki

  1. Tuo niiskuneiti-muki on aivan huippu! Pakko ostaa tuo Cliniquen kynä niin paljon sitä hehkutetaan. :)Jännityksellä jään odottamaan meikkikuvia.

    Tykkää

    1. Hih joo, niin osuva muki meille meikkihihhuleille :) Chubby Stick on kyllä ihana! Ja niin monikäyttöinen. Ystävälläni oli omien häidensä huulimeikki tehty sillä tummanpunaisella sävyllä! Tuli tarpeeksi väriä, mutta ei tarvinnut pelätä rumia rantuja kulumisen seurauksena :)Arvaa Jonna jännittääkö mua, menen paikalle vielä kaiken lisäksi ilman meikkiä! No, tuleepa kaikille totuus kerralla selväksi ;)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s