Sisustus ja koti

Kahden koneen loukussa

Kuin tsäpäkkiä me ollaan, saatiin uusi kello heti seuraavana päivänä seinälle?! ;) Se on niin hieno, ja mä oon ihan hohteessa jos joku kysyy kelloa, ”ootas, mä katon” hahaaaaa.

Porailtiin samalla naapureiden iloksi seinään myös Riki-taulu (vihdoin!) ja mun jokin aika sitten Finnish Design Shopista ostamani Mazen Buddy-naulakot. Tosi kivat mun mielestä.

Iik. Mulla on uusi kone! Se on valkoinen! :) Vanha uskollinen koneeni on alkanut näyttää hiipumisen merkkejä, joten päätin, että haluan uuden ennen kuin vanha kosahtaa lopullisesti, että saan kuvat ym. tiedostot turvaan. Kriteereitä olivat: kone on oltava valkoinen. :) Yksi tuttuni on tietokonevelho, joten pyysin häntä arvioimaan löytämäni ehdokkaat ja kertomaan, jos ne ovat kaikki ihan susia. Sitten olisin voinut harkita mustaa tai harmaata konetta. Mutta tämä Sony Vaio SVE1512H6EW (kirjoitin ihan mallinkin, kun sitä kuitenkin joku kysyy ;) läpäisi seulan. Macciä mietin myös, mutta en vain ollut valmis maksamaan tuplahintaa brändistä, niin hienoja ja kauniita kuin ne ovatkin. Mulla on puhelimenkin vaihto edessä, niin siinä ajattelin kääntyä iphone-linjalle, että aloitetaan hieman edullisemmalla laitteella ensin ;)

Nyt mä istun sitten urpona näiden kahden koneen edessä. Kirjoitan tätä tekstiäkin vanhalla koneella, koska kaikki kuvat ovat täällä. Ajattelin ensi viikonloppuna pitää tietokoneen puhdistuspeijaiset, eli poistan kaiken turhan (sitä riittää) ja siirrän tarpeellisen uudelle koneelle. Uudessa koneessa on muuten Windows 8, ja voin sanoa, että kestää varmaan hetki ennenkuin opin käyttämään sitä. Myöskin kosketuslevyä (hiiri) hipaisemalla ja sillä raahaamalla saa tehtyä kaikkea ihan eri tavalla kuin tällä vanhalla hp:llä. Notta sormi suussa uuteen vuoteen ;)

Teittekö te uuden vuoden lupauksia? Me kirjoitettiin eilen kaikki läsnäolijat lupauksemme ja toiveemme lapuille, kerroimme ne toisillemme ja suljimme ne kuoreen. Ensi uutena vuonna tarkistamme sitten ovatko lupaukset pitäneet ja toiveet toteutuneet :) Mä toivoin olevani vuonna 2013 terveempi, kuin olen vuonna 2012 ollut. Lupasin tehdä reippaammin kotitöitä :) ja keskittyä enemmän hyviin, kuin huonoihin asioihin. Kertokaa mitä te lupasitte, jooko? :)

4 vastausta artikkeliin “Kahden koneen loukussa

  1. Hei murunen!!! :) Oon ollu ihan sekasin tääl kaikkien järkkäilyjen ja menojen kaa, mut oon silti mielenkiinnolla lueskellu sun postauksii ja ihastellu kaikkii kuvia! Mä lupasin lopettaa biletupakoinnin ja toistaseks en oo polttanu yhtäkään! :) Superjättihali täältä Bondilta <3

    Tykkää

    1. Heiiiii!! Mäkin oon joka päivä käyny sun blogissa kattomassa, että olisko tullu uusia postauksia :) Hihiii, hyvä Rousku, good for you ;)Bondi..I wish I was there 8-)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s