Luonnonkosmetiikka · Meikkijuttuja · PATYKA · Päivän meikki · Suihkutuotteet

Haittaakse??

Terkkuja laivalta ja Tukholmasta! :) Otettiin siskon kanssa pieni irtiotto ja loman aloitus, ja paukkastiin suoraan torstaina töistä Katajanokalle ja laivaan. Meillä on sukulaisia Tukholmassa, joten meidän laivareissuilla on aina myös sukulointifunktio yleisen laatuajan ja shoppailun lisäksi. Nyt kävi kuitenkin niin hassusti, että unohdin kamerani päiväksi laivaan, joten ihanaisesta Stokiksesta ei ole kuvan kuvaa. Joudutte siis tyytymään meikäläisen pärstään ;) Mulla oli testauksessa uusi Diego Dalla Palman viininpunainen huulipuna, jota kaavailen joulupunaksi, mutta halusin testata sitä ennen. Aatelkaa jos se olis ollut joku ihan kamala, joulu pilalla. Ahhahaaaa, haittaakSHE? :) (tässä vaiheessa systeri nakertelee ranteitaan, se joutui altistumaan laivalla väsymyshysteerisen siskonsa erittäin huonoille jutuille. Mulle tuppaa välillä jäämään levy aika pahasti päälle ;)

Tänään sitten kotiuduttiin, ja makoisten päikkäreiden jälkeen oon heilunut mopin varressa ihan raivolla.. Suunnitelma on se, että tänään kaikki vittumainen (lue: siivoaminen) pois alta, niin huomenna voi keskittyä kaikkeen kivaan, eli paketointiin, viimeisiin koristeluihin ja yleiseen fiilistelyyn. Ja saanpa mä muutaman ihanan jouluisen vieraankin :)

Kylppärin kuuraamisen jälkeen oli ihana ottaa lämmin suihku ja kuurata oma kroppa puhtaaksi uudella Patykan vihermintun tuoksuisella suihkugeelillä. Pientä luksusta :)

Nyt mä juon välikahvit ja hyökkään seuraavaksi matkalaukun purkamisen ja petivaatteiden tamppaamisen kimppuun. Huomenna sitten joulutunnelmaa, laters!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s