Lush · Meikkijuttuja

Tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa Lushilta

Mulla oli männä viikolla maanantai vapaapäivä ja hoitelin enimmäkseen asioita kaupungilla. Meillä oli siskon kanssa sovittu treffit hänen töidensä jälkeen, ja eiköhän mulle jäänyt siinä pari tuntia luppoaikaa. Note to self: luppoaika baaaaaaaad! Ehdin nimittäin pyöriä kaupoilla ja ostella kaikkea pientä ei-niin-pakollista. Toisaalta, kuka sanoo, että kaiken pitää nyt niin pakollista ollakaan :) Kodin uusien tekstiilien lisäksi ajauduin pitkästä aikaa Lushin liikkeeseen. Pienenpienen City-käytävässä sijainneen kopperon sijaan Lushin uusi liike on asematunnelissa ja se on iso! Ihan eri fiilis tutkailla puteleita, kun kukaan toinen asiakas ei hengitä niskaan. No anyways, tällaista pientä ostin..

Purkalta tuoksuja ja MAISTUVA huultenkuorinta! Tämän aineen voi oikeasti nuolaista huulilta pois kuorinnan jälkeen. Aivan ihana :)

Lushin slogan on Tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa. Kirjaimellisesti, jokaisen purkin pohjassa on kuva henkilöstä, joka on kyseisen purkin täyttänyt. Minun purkkaputelistani oli vastuussa Lukasz-niminen herrasmies ;)

Toinen ostokseni oli sitruunantuoksuiset saunatabletit. Tabletti laitetaan lämpimään löylyveteen ja löylyä heitettäessä saunaan tulee ihana tuoksu. Miinusta tabletin melko kalliista hinnasta, yksi pikkuruinen tabletti maksoi kaksi euroa. Niinpä pihiyspäissäni laitoin löylyveteen vain puolikkaan, ja eipä tuota tuoksua juurikaan saunoessa huomannut. Kokeilen ensi kerralla laittaa kokonaisen tabletin, toivottavasti efekti on vähän isompi :)

Lushissa on tuotteita vaikka ja minkälaista. Erityisesti mua kiehtovat kylpykuulat, joita on kaikentuoksuisia, -värisiä ja -muotoisia. Ikäväkseni en vain omista kylpyammetta :( Onko teillä kokemusta esimerkiksi Lushin ihonhoitotuotteista, toimiiko?

6 vastausta artikkeliin “Tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa Lushilta

    1. Itse asiassa musta toimii tosi hyvin!! Huulet oli tosi pehmeät käytön jälkeen, eikä hyvä tuoksu ja makukaan ollut pahitteeksi ;) Mulla on aiemmin ollut MUSin huultenkuorinta, mutta tää on musta paljon parempi!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s