Päivän meikki

Meikissä sinisen sävyjä

Mulla oli tänään ohjelmassa asioiden hoitamista kaupungilla (mm. aurinkorasvan ostamista ensi viikolla koittavaa löhölomaa varten!!), kahvittelua äitin kanssa, lomasuunnittelua kaverin luona ja muuta sellaista rentoa (en varmaan voi alleviivata liikaa, kuinka paljon nautin vapaapäivistä..). Päivän meikki oli sinisävyinen, (tylsästi taas vaihteeksi) silmät ja huulet à la Make up store.

Luomiväri siniharmaa Ashes, sinisenlila kajal on nimeltään Deep blue sea ja huulilla Naistenpäivän lahjaksi itselleni ostama kiilto Park  :) Oon muuten huomannut, miten piristävää on ostaa itselleen joulu-, synttäri-, ym. lahjoja! Tai oikeastaan ”Rikihän” ne mulle ostaa hahaaaa. Kannattaa kokeilla, jokainen meistä on kuitenkin oman elämänsä tärkein henkilö, eiks vaan =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s