Asusteet · Päivän meikki

Muffinssit korvissa

Tällaiselta Herkkusuu korun muffinssikorvikset näyttävät korvissa :) Olin eilen etsimässä kaverille hääpukua, ja ehdin räpsiä siinä lomassa vähän kuvia, kun kaveri veti kolttua niskaan sovituskopissa :)

Vihreä ja ruskea ovat musta yleisesti aika karmaiseva yhdistelmä. Mutta koska tässä meikissä luomivärin vihreä on tosi vaalea ja keltaiseen taittuva ja rajauksessa käytetty ruskea puolestaan tosi tumma ja hohtava, ne sopivatkin loppujen lopuksi yhteen aika kivasti! Vaaleanvihreä jauhemainen dust on sävy Glory ja ruskea Treasure, alaluomen rajaus kynällä Gold digger, kaikki Make up storesta. Ja vielä vaaleanpunaiset huulet tuomassa raikkautta meikkiin, huultenrajauskynä MUSin Fabulous rose ja kiiltopuna Diego dalla palman sävy 75.

Semmottii tällä kertaa =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s