Päivän meikki

Kyllä mä meikkaan edelleen

vaikka päivityksiä ei olekaan kuulunut :) Muutto-, siivous-, ym. härdellit ovat syöneet mun vapaa-ajan (lähes) täysin, ja nyt on viikon verran ollut vielä kameran piuhakin kadoksissa. Kyllä nuo kadonneet tavarat tuppaa löytymään sitä mukaa, kun saa laatikoita tyhjäksi ;)

Heti muuton jälkeisenä päivänä mulla oli ohjelmassa pikkusiskon kihlajaisjuhlat. Kiire oli aikamoinen, ja mietin miten saa juhlavan meikin nopeasti. No laittamalla ärtsyn punaiset huulet ja mustat linerit tietysti :) Tuona päivänä oli muuten aivan luokattoman kova tuuli, ja se näkyy mun tukassakin heheee. Enkä mä oikeasti ihan NOIN kuolleelta näyttänyt, autossa ollut valonpuute veti naaman ihan valkoiseksi :)

Viime lauantain Gigantti-Ikea-reissulle laitoin luomille M.A.C.in Coppering-luomiväriä ja MUSin Golddigger-kynää rajaukseksi. Huulille MUSin nude Crust.

Tässä vielä kuva mun joulun ajan must-kynsilakasta :) Moikkamoii

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s