Asusteet

Leave your hat on

Talviunille ei ihmisen ilmeisesti ole mahdollisuutta mennä. Höh. Niinpä talvesta täytyy tehdä mahdollisimman miellyttävä muilla keinoilla. Sain taannoin kaveriltani ihanan synttärilahjan, lahjakortin KN Collection -hattukauppaan! Viikko sitten päätin, että nyt tämä tyttö käy hakemassa vähän lämmikkeitä.

Mä olen turbaanifani. Kaapista löytyy niin arkikäyttöisiä trikooversioita, kuin paljettinenkin juhlaturbaani. Niinpä en voinut vastustaa neuleturbaania…loves it!! :) Toinen ostokseni on tuubimallinen huppuhuivi. Kuin kätevää, se menee loistavasti töissä hartianlämmittimenä, leudolla säällä huivina ja kylmällä huivi/huppuyhdistelmänä. Molemmissa ostoksissani tykkään kovasti ihanasta materiaalista, nämä eivät todellakaan ole 100 % akryylia, niinkuin suurin osa kauppojen talvikamppeista. Oikeaa villaa sen olla pitää, ainakin osittain ;)

Ihan rupeaa hymyilyttämään ;D

Lämpöistä sunnuntaita ja tulevaa viikkoa! :)

4 vastausta artikkeliin “Leave your hat on

  1. Voi vide, tosi hyvännäkönen toi turbaaniki!! Mä muuten näin bussin ikkunasta yhellä tytöllä sellaisen huopahatun, jossa on kukka sivussa. Ihan sairaan magee!! Taidan poistaa itelleni sellainen =D

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s