Päivän meikki

Kiva meikki, parempi mieli!

Viime aikoina en ole valitettavasti ehtinyt, jaksanut, pystynyt (tai what so ever :) panostaa kauheasti meikkaamiseen. Ei ole tännekään tullut pahemmin laitettua päivän meikki -kuvia. Sori :) Nyt tilanne korjaantuu ainakin väliaikaisesti, koska tää bloggaaja jäi tänään lomalle! Kyseessä on kylläkin vain viikon pituinen breikki, mutta yhtä kaikki, viikko aikaa nukkua ja oikeasti aamulla pohtia, että mitähän väriä sitä tänään sutisi naamariin.

Tässä esimerkki, että meikin ei tarvitse oikeasti olla ihmeellinen, mutta siinä voi kuitenkin olla joku kiva juju. Huolella tehty pohja, helppo voidemainen luomiväri ja ärtsyt huulet. Aikaa ei mennyt paljon, mutta fiilis oli ihan eri. Katsotaan, mitä mä huomenna keksin :)

2 vastausta artikkeliin “Kiva meikki, parempi mieli!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s