Korostustuotteet · Luomivärit · MAC

MACin tuliaisia

Kerroin tuossa aiemmin, että kävin viime lauantaina MACillä meikissä. Heillä on diili, että meikin saa, kun ostaa kolme tuotetta. Aika hyvä, etten sanoisi :) Mä pyörin meikkaaja-Jannikan kanssa hyllyjen välissä sata vuotta, että sain valittua itselleni ne (vain) kolme tuotetta. MAC on mulle aika uusi tuttavuus, joten siinä jo meni tovi, että jotenkin hahmotin, mitä kaikkea merkillä on tarjota. Toisaalta sitten täytyy myöntää, että kosmetiikkakokoelmani on jo aika laaja, ja vielä lisää maustetta hommaan toi silmäongelmani, jonka takia en voi juurikaan arkena käyttää puuteri- tai jauhemaisia tuotteita. Loppujen lopuksi nämä tuotteet löysivät tieni meikkipussiini:

Lasipurkissa on Paint pot, joka on siis super kestävä voidemainen luomiväri. Tekee ihanan pohjan silmämeikille, tai mun tapauksessani arkena sellaisenaan käytettynä tekee luomista siistit ja peittää epämääräisen punakkuuden :) Mustassa muoviboksissa puolestaan on voidemainen hohtovoide. Toimii aivan megahyvin, ja freesaa ainakin mun väsyneen nassuní ihanasti, nyt kun en voi lemppariani MUSin mineraalipuuteria käyttää. Kolmas ostokseni oli kulmakarvageeli. Kuulosta oudolta, tiedän. Mulla oli joskus nuorena sellainen Lumenen ruskea geeli, jolla tehtynä lopputulos oli ihan karsea :D Tämä väritön geeli sen sijaan tekee kulmista huolitellut ja siisti. Käytän alla MUSin kulmaväriä, ja geeliä sudin päälle. Avot :)

Kiinnostaisi tosi paljon tietää, onko teidän ihanaisten lukijoiden joukossa MAC.-faneja? Olisi mahtavaa, jos kertoisitte mulle ja muille keltanokille suosikkituotteenne! =)  (jos kommentointi onnistuu…jotkut ovat sanoneet, että anonyymina kommentointi onnistuu, mutta esim. google-tilin kautta ei..)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s