Itseruskettajat · Meikkijuttuja · Vartalotuotteet

Konttorirotan purkkirusketus

Ihan viime vuosiin asti karsastin kaikenlaisia itseruskettavia mömmöjä. Pelkäsin epäluonnollista oranssia väriä, epätasaisuutta ja käsien värjäytymistä, plus vihasin kuivattelua x-asennossa. Niin ja se haju..yök!! Onneksi kuitenkin itseruskettavat tuotteet ovat vuosien varrella kehittyneet huimasti, ja niinpä munkin täytyi vain löytää ne (omasta mielestä ;) parhaat.

Tässä on siis mun käyttämä combo, enkä ihan hevillä lähde vaihtamaan. Kropalle käytän Lorealin kuivasumutetta, johon ei tarvi edes koskea sormella :) Senkun suihkii pullosta kroppaan ja avot! Tuote kuivuu hetkessä ja hajukaan ei ole pahimmasta päästä. Kasvoille käyttämäni Biothermin kasvovesi (kyllä!) on aivan nerokas tuote, ja mulla on menossa ties monesko pullollinen sitä. Kasvovettä kaadetaan tuttuun tapaan pumpuliin ja käydään kasvot ja kaula läpi. Eikun kosteusvoide päälle ja sänkyyn, ja seuraavana päivänä heräät selkeästi päivettyneempänä :)

Musta on aina tuntunut, että jalat eivät rusketu sitten ei millään. Omat kalkkunajalat ovat näin alkukesästä suht karseat, joten Lorealin sumutteen lisäksi sivelen hamepäivinä sääriin Rimmelin aurinkomeikkiä. Tuote on siis tosiaan vain meikkiä ja lähtee pesussa pois. Mutta kuivuu nopeaan (jopa mun kreisikiireaamujen mittakaavassa) ja ero on huomattava. Lopputulos ei myöskään ole joidenkin aurinkomeikkien tapaan hullun kimaltava ja glitterinen, joten tuote passaa loistavasti arkeenkin. Pidän!

Vaikka tykkään ihan kybällä näistä kolmesta helmestä, niin olis kiva kuulla onko teillä jotain aivan ykköstuotetta pikapäivetyksen saamiseksi? Tell me tell me :)

4 vastausta artikkeliin “Konttorirotan purkkirusketus

  1. Voi ku oisit vähä aiemmin vinkannu, ni oisin viel huomisiin häihin ehtiny kaunistua! Sisko kans osti tot sumutetta, ku sen kaveri kehu. Mä pelkään jalkoihin ja käsiin käyttää, jos jääkin epätasaiseksi! Lupaatko, ettei näin käy tolla sumutteella?? ;) Huomiseksi joudun tyytymään siihen vanhan tuttuun Lumenen voiteeseen.

    Tykkää

  2. Mä oon näin ammatin puolesta aika varovainen antamaan kirjallisia lupauksia ;D Mutta tässä tilanteessa voin luvata! Mä oon ihan noviisi näissä itserusketusasioissa ja aina kanssa pelänny raitoja ja rantuja, mutta tolla Lorealin sumutteella en oo kertaakaan sellaisia saanut! Ja nyt siis kolmas pullo tuotetta menossa :)Ihania häitä <3

    Tykkää

  3. Täytyykin testaa toi sumute!!! Mullon kokemusta vain voidemaisista tuotteista ja ne on kyllä ollu huonoja kaikki… Mut toi meikkirusketus – jonka taisin sulta joskus saada lahjaksi :D on kyllä ollu monen bileillan pelastus ;)Toi kasvovesi – whaaat!!!!en oo ikinä kuullutkaan :)!!!

    Tykkää

  4. Kyllä, Rimmelin voide ajaa saman asian kuin viikko Turkissa :D Ja tota kasvovetta mulla on menossa vissiin neljäs pullo, se on ihan nerokas keksintö!

    Tykkää

Jätä kommentti