Jei juhlia · Päivän look · Päivän meikki

Juhlahumussa

Olin tänään juhlimassa kahden tärkeän ihmisen valmistujaisia. Kyllä tällaiset on vaan hienoja hetkiä, ja on niin ihanaa olla mukana niistä juhlistamassa. Tilaisuus tietysti vaati myös vieraalta panostusta ;) Tällainen oli mun juhla-asu tänään:

Voi että, näitä juhlia saisi mun puolesta olla enemmänkin. Voin nyt sitten täälläkin nurista siitä, että tälle kesälle ei oo yksiäkään häitä tiedossa..!! Ihan tylsää sanon mä!

3 vastausta artikkeliin “Juhlahumussa

  1. wau, Tosi hyvin sopii sulle toi mekko! Ja voi hitsi noi MP:t…ne näyttää siltä et ne olis tosi hyvät jalassa – siis pakko olis päästä poistaa jotkut itsellekin sieltä vielä joskus :))) ja toi bling-bling-turbaani on :D

    Tykkää

  2. Huomasin muuten just, et nyt mä taas pääsenki kommentoimaan… Ku oli monta päivää, et aina vaan tuli joku error-viesti. En kyl yhtään muista, et mitä oisin tähän kommentoinu =D Muuta, ku et oli kyllä magee asu myös luonnossa!! =)

    Tykkää

  3. Kiitti :D Yllättävän paljon itekin tykkään tosta mekosta, vaikka se onkin mun makuun aika simppeli ;) Asian sai tietenkin hyvin korjattua paljettiturbaanilla ja huomiota herättävillä kengillä :D Noi Parikat on tosiaan hyvät jalassa!! Varsinkin nyt muutaman käyttökerran jälkeen, kun ovat muotoutuneet paremmin jalkaan!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s