Kynnet · Meikkijuttuja

Biitsikynnet

Lakkailin tässä kynsiä mun uudella Lorealin kirkkaankorallilla lakalla. Lopputulos oli kiva, mutta jostain sain päähänpiston kokeilla korallinpunaisen lakan päälle vaaleanpunaista Isadoran graffiti-lakkaa. Oon aiemmin käyttänyt graffitilakkaa ihan erivärisen pohjan päällä, välillä vihreän, välillä lilan. Heti kun olin saanut cracked-efektin näkyviin, huokaisin ääneen ihastuksesta…mun mielestä nuo lakat sopii yhteen kuin nenä päähän! Lopputulos näyttää siltä, kuin alempi lakka olis oikeasti halkeillut ja muuttunut sen seurauksena hitusen vaaleammaksi. Rupesin heti fiilistelemään kesän mukanaan tuomaa (mahdollisesti) päivettyneenpää olemustani, ja sitä, miten hyvin tällaiset kynnet sopisivat ruskettuneeseen lookiin, jossa kesäisessä asussa heilun paljain jaloin hiekkarannalla hiukset hulmuten. Okei, kuulostaa ensi kesää silmällä pitäen (töitä töitä töitä) erittäin epätodennäköiseltä, ja näin lyhyet hiukset eivät hulmua HAHAHAA. Mutta joka tapauksessa fiilis parani monta pykälää tästä lakkauskokeilusta. Kannatti siis :)

4 vastausta artikkeliin “Biitsikynnet

  1. Mun työkaveri oli bongannu ton lakan kaupasta ja mietiskeli töissä ääneen et mitenhän sitä sitten käyttäs ja millasta aluslakkaa – no levitin sanaa sun blogista ja kerroin näistä sun ihanista kynsistä :)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s