Hiukset · Huulipunat · Päivän meikki · Ripset ja ripsarit

Kokemuksia uusimmista meikkipussin täytteistäni

Noniih, kokemuksia on pyydetty ainakin parista hiljattain ostamastani kosmetiikkatuotteesta. Ajattelin kertoa fiiliksiäni tuotteista omassa postauksessaan, kommenttiboksiin kirjoittamani kommat jäisi varmaan monelta huomaamatta. Joten tässä tuleepi :)

Estee Lauderin Lash Primer Plus, jonka esittelin alunperin täällä

Olen käyttänyt ripsiseerumia kuukauden verran joka ilta (no okei, pari kertaa on unohtunut ;). Aamuisin en ole tuotetta laittanut ollenkaan. Ripsienpidennyksistä kärsineet räpsyni ovat mielestäni nyt kasvaneet aika lailla ennalleen, JESS! En tietenkään osaa sanoa kauanko olisi mennyt ilman seerumia, mutta ripset tuntuvat kyllä vahvemmilta kuin ennen. Mikä tietysti voi osin johtua siitä, että olen pitänyt kuukauden taukoa ripsentaivuttimesta. Hirveetä saivartelua :) Toisaalta sitä, toisaalta tätä, haha. On tainnut jäädä työmoodi päälle. MUTTA siis aion ehdottomasti jatkaa seerumin käyttöä putelin loppuun asti ja katsoa vielä pitenevätkö ripset tai paraneeko niiden kunto. Yleensähän näitä ripsien hoitotuotteita tulisi käsittääkseni käyttää kuukaudesta kahteen ennen tuloksien näkymistä. Alaripseni ovat mielestäni vähän pidemmät nyt, kuin ne olivat ennen seerumin aloittamista. Summa summarum, kelpo tuote mun mielestä!

  
Four reasonsin Silver mist, esittely täällä

Mulla muuttui viime kampaajakäynnin jälkeen ennätysajassa viileä vaalea sävy kellertäväksi..hyihyi. Ostin pika-avuksi seuraavaa aikaa odotellessa Silver mistiä. Tuote on kirkkaan violettia, mutta en ole ainakaan huomannut, että se värjäisi esim. vaatteita. Mistiä saa suihkia aika paljon ennenkuin ero näkyy, mutta se kuitenkin näkyy!! Hiukset joudun pesemään hieman useammin tätä tuotetta käyttäessäni, mutta jos vaihtoehtona on keltaisuus, niin tukan pesu on pienempi paha ;) Kaiken lisäksi hinta (muistaakseni 8,90) on sen verran edullinen, että voin kyllä lämmöllä suositella kaikille blondeille! :)

Make up storen kynsilakka ”William”

Tämä on varmaan kaikkien aikojen ensimmäinen kokeilemani Make up storen tuote, johon en ole tyytyväinen! Sävy on ihana, siitä ei pääse mihinkään. Mutta koostumuksesta en pitänyt, lakkaa oli ihan pakko levittää kaksi kerrosta, yhden kerroksen jälkeen lopputulos oli ihan epätasainen. Samoin pysyvyys on selvästi huonompi kuin esim. Lumenen lakoissa, jo kolmen päivän jälkeen kynsien päät olivat epäsiistit, vaikka olin laittanut päällyslakankin. Joten tästä tuotteesta plussaa vain kivasta väristä.

Cliniquen Chubby stick, ensiesittely ;)

Huom. säröinen William kynsissä..

Tää on ihana!!! Kyseessä on siis huulivoide, joka on paitsi ihanassa putkilossa, myös ihanan sävyinen. Koostumus on ihan superi, ei sellainen kova niinkuin huulipunassa, muttei myöskään nestemäisistä värillisistä huulivoiteista tuttu tahmainen liima. Levittyy tasaisesti ja oikeasti kosteuttaa.

Sävy Whoppin`watermelon näyttää mun huulissa tältä

Loistotuote, jos multa kysytään! :) Over and out!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s