Essence · Meikit

Kosmetiikkasnobin tunnustukset: Hulluna essenceen

Kyllä, näin on käynyt. essencen tullessa Suomeen nostelin kulmia ja rytistin otsaa. Mikä kolmen euron luomiväri, phuuh. Kahden euron ripsiväri, juu ei. Ei voi olla hyvä. Ensitestauksella lämpenin hieman, ja persikkainen poskipuna rupesi tarttumaan kätösiin yllättävän usein. Pikkuhiljaa aloin tykätä vähän. Nyt, kaksi ja puoli vuotta myöhemmin voin sanoa, että olen ihastunut! Niin kuulkaa Guerlainin meteoriittien päivittäiskäyttäjä ja MACin limited edition -kokoelmia hulluna metsästävä kosmesnobbailija on nykyisin Citymarketin ja Tokmannin essence-hyllyjen vakioasiakas!

Haluatteko tietää, mikä oli viimeinen niitti essence-ihastukselleni? No nämä uusimmat kevättuotteet <3

Ihastelin ja swatchailin tuotteita jo ig storyssani ja pätkiin tuli niin paljon kommentteja ja ”mistä näitä saaaaaa” -huutoja, että tiesin, että näistä pitää kirjoittaa ihan oma postauksensa. Mähän en aluksi edes tiennyt näistä uutuuksista, vaan mentiin sukulaisnaisten kanssa Jumbon Citymarketiin katsomaan ripsareita. Olin kehunut aiemmin Instagramissa I <3 Extreme -ripsiväriä ja niitä mentiin hakemaan. Bongasin kuitenkin heti hyllystä pumppupullon, jossa luki Glow to Go, öö joo! <3

Glow to Go on yksi neljästä kokoelman hohdetuotteesta ja ihana onkin! Se on siis meikin päälle käytettävä viimeistelysuihke, joka on huipputuote meille todellisille hehkuvan pohjan rakastajille! Tämän eron siis tosiaan huomaa! Mä olen Glow to Gon kanssa ihmetellyt monta kertaa, että miten 4,09 €:n hintaan voi saada tällaisen tuotteen, jota en tiedä millään muulla merkillä olevan!? Huh! Se, mistä edullisen hinnan näkee, on pullon pumppu. Suihke ei ole kovin hienojakoista ja ensimmäisillä suihkaisuilla sain serkkuni kasvoille sellaisen ”Sekaisin Marista” -efektin, jos tiedätte, mitä tarkoitan :D Oltiin juuri Jumbon Espresso Housessa kahvilla kun halusin alkaa testata suihketta, ja saatiin kyllä melkoisen hyvät naurut :D Mutta pumpun kun painaa kunnolla ja nopeasti pohjaan, niin kyllä sen kanssa pärjäilee. Iso suositus <3

Tästä kuvasta näkee vähän, millainen hohto Glow to Gosta tulee :)

Sisäistä merenneitoaan voi metsästää puuterimaisen highlighterin kanssa, joka näyttää pannussa aika villiltä, mutta jonka jälki on oikeasti ihan hillitty. Koostumus on ihanan pehmoinen.

Kuvassa vasemmalla on Glow Like a Mermaid Highlighter, eikö olekin ihan arkikäyttöinen sävy!

Kokoelmassa ilmestyi myös kaksi highlighter-puikkoa, reippaasti hohtava Holo Wow Sparkle Stick (keskellä) ja tuollaisen ”moist” hohdon tuova 3 D Dewy Look Stick. Ja tällaistakaan tuotetta ei ihan joka merkiltä muuten löydy! Mielestäni essence on onnistunut näissä hohdetuotteissa ihan käsittämättömän hyvin. Voin suositella näistä tuotteista jokaista!

Uutuuksien joukossa oli vaikka mitä muutakin, mutta haluan nostaa esille (vielä!!) kaksi jännääkin jännempää juttua! Nimittäin moussemainen, trooppiselta tuoksuva käsivoide, jonka kosteutustehosta yllätyin tosi iloisesti. Aivan ihana tuote vaikka työpöydälle piristämään. Samoin kuin tämä Hydra Nail Care Serum, joka on kevyt vaihtoehto kynsinauhojen kosteutukseen silloin, kun ei halua klähmäistä öljyä työpapereihin tai näppikseen.

Entäs sitten se saatavuus, mistä essenceä oikeasti saa? No hei NIINPÄ.

On helppo sanoa, että Citymarketeista ja Tokmanneilta, mutta mihin oikeasti uutuudet tulevat ja missä hyllyt ovat siistissä kunnossa? Mun oma kokemus on se, että City-Centerin Tokmannilla ei ole koskaan mitään. Toisaalta Jumbon Citymarketissa oli ainakin nyt uutuudet ensimmäisten joukossa ja hylly oli todella siisti. Myös Kaisaniemen Tokmannista olen kuullut hyvää. Muuten en valitettavasti osaa sanoa. Pretty.fi:stä saa essenceä, mutta olen käsittänyt, että sinne tulee uutuuksia vähän nihkeästi. Vinkit kehiin! :)

Mitäs sanotte? Sainko jonkun toisenkin kosmetiikkasnobbailijan innostumaan essencestä?! :D

Tuotteet saatu blogin kautta.

24 vastausta artikkeliin “Kosmetiikkasnobin tunnustukset: Hulluna essenceen

 1. Toi suihke on IHANA. Jos jaksaa tilailla ulkomailta, kosmetik4less Saksassa tarjoilee erinomaiset essence-valikoimat. Päälle tulee tietty postikulut, mutta kun itse tuotteet ei paljon maksa niin eipä tunnu missään.

  Tykkää

 2. En oo kosmesnobi mut täysin ihastunut kyllä oon Essenceen <3 Uutuudet viuhahtaa aina sellaista vauhtia ohi silmien (ja myös kauppojen, uutuudet löydän aina Kärkkäisen nettikaupasta…), et hyvä et ehdin rekisteröidä niitä :) Hinta on niin alhainen ettei "harmita" vaikka tuotteet jäisi muutamaan käyttökertaan. Eli kyllä myös tällaiselle vanhemmalle harakalle uppoaa nää kirkkaat ihanuudet <3

  Tykkää

  1. Joo, mun kaveritkin on kuulemma tajunneet tilata Kärkkäiseltä, ja mä itse vaan koluan hikihatussa Tokmanneja ja vielä turhaan :D Ja kyllä, kävin tsekkaamassa Kärkkäisen sivut ja siellä tosiaan on valikoimaa! Hieno juttu :)

   Tykkää

 3. Mä tykkään joistain tuotteista tosi paljon kuten huulenrajauskynistä, kynsilakoista ja poskipunista, mutta muuten en voi sanoa ihastuneeni tai tuntevani intohimoa näitä kohtaan. Luulen, että suurin syy on omassa pääkopassa ja pakkauksien halppislaatuisuudessa, heti kun otan purkin käteen se on sellainen rimpula, eikä siitä tee sitten mieli sen enempää jatkaa. :D Mutta mä olenkin just pakkausten kanssa tosi snobi, koska se vaikuttaa niin paljon omaan käyttökokemukseen tuotteesta. :D

  Tykkää

  1. Tiedän, mitä tarkoitat! Mulla ehkä ne kokoelman kalliimmat (ja painavammat haha) tuotteet kompensoi niin, että mua ei haittaa yhtään, jos päivän meikkiin käyttämistäni tuotteista pari on rimpulapakkauksessa :D

   Tykkää

 4. Mä rakastuin Essenceen jo kun se vasta oli rantautumassa Suomeen, eka hamstrasin tietty about KAIKKI kynsilakat koska ne on ihan naurettavan hyviä ja halpoja, sitten aloin laajentaa muuallekin valikoimaan. Näistä uutuuksista piti hamstrata toi hehkusuihke, se kosteuttava pohjustussuihke (joka on muuten aika todella jees) ja Dewy-stick, mutta unohdin sen salinkestävän primerin, mä vietän tällä hetkellä niin paljon aikaa salilla että olisi ehkä ihan mun juttu. Plussaa hinta-laatu-suhteen lisäksi eläinkokeettomuudesta, joka on mun uusi musta, ja ihan huippua että saatavuus paranee koko ajan. Pitääpä varmaan salille lähtiessä kurvata Cittarin kautta jos sattuis se primer löytymään :)

  Tykkää

   1. Kosteuttava pohjustussuihke??! Voi vitsi.. <3 Ja siis MIKÄ OLI? Sulla onkin hyvä lähi-Cittari!! :)

    Vietätkö salilla aikaa asumiskuvioita "paossa"..? Eikö ne nyt etene :P

    Tykkää

   2. No lähinnä totesin tossa talvella että jos maailmassa on paljon asioita joihin en voi vaikuttaa niin omaan fyysiseen hyvinvointiin kuitenkin voin… ja voihan sitä aina tehdä ikkunaostoksia siellä salilla if you know what i mean :P

    On ne asiat sen verran edenneet että pahin pimeys alkaa hälvetä mutta mä oon nyt vähän aikalisällä kaiken muun etenemisen suhteen, pitää yrittää nyt löytää se joku punainen lanka tähän uuteen elämänvaiheeseen.

    Liked by 1 henkilö

 5. Musta tuntuu, että en välillä edes pysy perässä Essencen uutuuksista kun tuotteet vaihtuvat niin nopealla tahdilla :D Toisaalta kiva mutta toisaalta harmi, jos sattuukin tulemaan vastaan joku todellinen huippulöytö ja sitten muutaman kuukauden kuluttua tuotetta ei ookaan enää saatavilla :D Tälläisenä highlightereiden rakastajana varsinkin tuntuu, että laatikot vaan pursuaa essenceä kun niillä tulee sen verran usein uusia mielenkiintoisia highlightereita valikoimiin, että en voi vastustaa kiusausta :D Toi käsivoidemousse kuulostaa kyllä sen verran eksoottiselta, että sitä on pakko testata jossain vaiheessa :D

  Tykkää

  1. Mä mietin just samaa, että helposti jää vaikka mikä helmi löytämättä, kun ei vaan ehdi mukaan vauhtiin :D Highlight-tuotteet taitavat olla essencen yksi vahvuus <3

   Tykkää

 6. Pretty.fi mokoma meni lopettamaan essencen myynnin :(
  Kärkkäiseltä tilasin näitä uutuuksia kun en jaksanut enää odotella Tokmannin valikoiman päivitystä.
  Tykkään ihan älyttömästi tästä merkistä, joukossa on todellisia löytöjä minihintaan!

  Tykkää

 7. Mie tein tuon Glow to go mistin kanssa semmosen tempun että sekotin puoli pulloa sitä ja Kicksin kosteuttavaa kasvosuihketta Lumenen tyhjään kasvosuihkepulloon. Lumenen kasvosuihkeissa on vain paras se suihke, sopivan hieno :D

  Tykkää

 8. Mä ihan pikkaisen kans pysähdyin e-pisteellä kauppareissulla ja hitto, en vaan voinu jättää sitä holoirtopuuteria hyllyyn. NIIN turha ja tarpeeton, mut jestanen mikä hohto, helposta varmaksi noin kolmessa sekunnissa! <3 :'D

  Tykkää

  1. Voi tsiisus, kun niillä tota valikoimaa riittää..! Oon kommenttoboksista kehittänyt jo kolme uutta pakko saada -tuotetta :D Varsinkin highlightereissa piisaa ja hyvä niin! <3

   Tykkää

 9. Itsellenikin on kyllä kertynyt kaikenlaista Essenceltä :) Tuosta uudesta kokoelmastakin tuli hankittua useampi tuote. Halpa hinta kyllä valitettavasti näkyy pakkauksissa, muutama aktiivikäytössä oleva pakkaus on saranasta murtunut :( Mutta pakkohan se edullisuus on tietty jossain näkyä… Mieluummin pakkauksessa kuin itse tuotteessa :)

  Tykkää

  1. Noin mäkin ajattelen. Niin harvoin tulee meikkejä kuljetettua mukana (huulipunia lukuun ottamatta), että haljennut sarana ei ole mulle iso ongelma jos tuote itsessään on hyvä :)

   Tykkää

 10. Nyt läks lapasesta! Kärkkäisellä tosiaan ihan huippuvalikoima näitä uutuuksia sekä myös vanhempia tuotteita, pakko oli pistää tilaukseen kaikenlaista! <3

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s