BECCA · Korostustuotteet · Kosmetiikan nettishoppailut · Meikit · Too Faced

Ensimmäinen Cult Beauty -tilaukseni

Äääääh! Mua ihan jännitti, kun muutama päivä sitten hain Cult Beauty -tilaukseni postista ja pääsin avaamaan pakettia. Kerroin hiljattain ilouutisen, että Too Faced on nykyisin helposti meidän ulottuvillamme, kun brittiläinen nettikauppa Cult Beauty sai sen valikoimiinsa. Ja näemmä mun sivistyksessä on muutenkin ollut iso aukko, kun en ole liikkeestä aiemmin tiennyt! Sieltähän saa vaikka mitä muutakin kivaa :) Pidin kuitenkin ensimmäisen tilaukseni maltillisena (HYVÄ minä!) ja tilasin vain kaksi tuotetta.

 

Kun klikkasin Too Facedin valikoiman auki ja näin nämä sydämenmuotoiset Lovelight-highlighterit, ei tarvinnut kauan miettiä. Olen oikeasti himoinnut tätä tuotetta ainakin puolitoista vuotta ja yrittänyt kahta kuriiria käyttäen hankkia sen itselleni, tuloksetta. Ja nyt sitten sattumalta tätä oli saatavilla tässä mun haluamassa Ray of Light -sävyssä.

Tää on vaan NIIN NÄTTI, että voisi itkeä! Lovelight menee mulla kauneutensa vuoksi jo siihen kategoriaan, että arvioin varmaan itse tuotetta hieman matalammalla rimalla, koska tämän olisi melkein voinut ostaa jo pelkän rasian takia.

Ihan käsittämätön, eikö olekin <3 Hain tämän postista torstaina, enkä ole meikannut sen jälkeen, joten nyt oikeasti ODOTAN huomista maanantaiaamua ihan siitä ilosta, että pääsen kokeilemaan tätä ensimmäisen kerran kasvoille. Ja muka meikistä ei ole hyötyä ihmisen elämässä?! Harvoin mä odotan maanantaiaamun hetkeä klo 07.00 :D

Lovelightin ostoskoriin hilaamisen jälkeen siirryin tutkimaan tuotteita, jotka tuovat silmänalusille valoa. Olen jotenkin vähän kyllästynyt valokyniin ja halusin kokeilla jotain jännempää. Eli tietenkin omaa silmänalusiholle tarkoitettua kirkastavaa puuteria! :) Under Eye Brightening Setting Powder on Beccan ja tämän ostin vain ihan pikaisen googlettelun jälkeen. Jännä nähdä, miten tällainen spesiaalituote toimii ja korvaako lopputulos oikeasti valokynän!

Puuterikin pääsee kasvoille vasta huomenna, mutta sen voin jo sanoa, että koostumus on todella hienojakoinen ja jättää silkkisensileän ja valoa heijastavan pinnan. Vaikuttaa lupaavalta! :)

Beccan puuteri näkyy tuossa Lovelightin yläpuolella. Tämäntyyppiset tuotteet ovat niitä omasta mielestäni vaikeimmin kuvattavia, mutta kyllähän tuo käsivarteni pieni kaistale näyttää valoisammalta kuin muu iho :D

Kokonaisuutena ensimmäinen asiointini Cult Beautyssa sujui jouheasti ja ongelmitta. Paketti oli minulla reilun viikon kuluttua tilauksesta ja toimitettiin toivomaani Smart-automaattiin, eli ei tarvinnut sählätä kuljetusfirman toimitusaikojen kanssa. Varmasti asioin heidän tontillaan toistekin ^_^

Onko sulla jompi kumpi näistä tuotteista? Tai tilasitko kenties jotain kivaa Cult Beautysta?

4 vastausta artikkeliin “Ensimmäinen Cult Beauty -tilaukseni

  1. Oooh raporttia silmänaluspuuterista pleeeeease. Oon harkinnut jonkun vastaavan hankkimista koska mua ahistaa silmänalukset ja tuntuu että kaikki vaan pakkautuu niihin juonteisiin jotka mä näen ja kukaan muu muka ei :D muuten ei oo ikäkriisiä mutta mun silmänalusilla vähän on.

    Tykkää

  2. Mä kaipaan myös raportointia silmänalusten puuterista, en ollu kuullukkaa aikaisemmin moisesta :) Mulla ei toimi missään muodossa valokynät, peitevärit ym eli ois ihanaa löytää oikeesti mulla toimiva silmänalustuote :D Ja Becca on ihana merkki <3 Mähän sitten sorruin kans Too Facedin edessä ja ostaa pätkäytin Peach luomiväripaletin! En oo saanu sitä vielä, mut josko sillä sais jo keväisempää väritystä luomille <3

    Tykkää

Jätä kommentti