Dr. Hauschka · Joulukalenteri · Lumene · Lush · L`Occitane · MAC · The Body Shop

Kosmetiikkajoulukalenterini 2016: Kolmas viikko

Kosmetiikkajoulukalenterini 2016 -sarjassa tarkastellaan kalenteriviikoittain, mitä kaikkea luukuista on paljastunut. Mulla on tänä vuonna neljä kalenteria: The Body Shop Deluxe* (keskimmäinen kolmen hintaisesta vaihtoehdosta), L´ Occitane*, Petra-Viilankantoluvan kokoama överikalenteri ja maanantaisin vielä Maanantaijoulukalenteri Rössöltä. Kalenterien esittelyt löydät täältä.

Ensimmäisen viikon luukkujen sisällöstä voit lukea täältä ja toisen täältä :)

thumb_pc181580_1024

Hui että, tällainen tuotearmeija luukuista 12-18 paljastui! <3

thumb_pc181595_1024

TBS:n kalenterissa oli käynyt pieni kämmi, nimittäin sain Polynesian Island Tiaré -suihkugeelin jo toistamiseen! Ihan piti käydä kaivamassa kaapista edellisen viikon suihkari esiin kun mietin, että ei voi olla… :D Muilla oli silmämeikin poistoaine, joten sellainen kai mullakin olisi pitänyt. Muita suihkugeelejä ei TBS:lta tullut, vaan vartalonhoitopuolelta British Rose -kuorinta ja Fuji Green Tea ja Frosted Cranberries -voiteet. Kivoja kaikki!

Ripsientaivuttajalla en tee mitään ja musta kajal oli myöskin vähän meh. Kumpikin kuitenkin niin peruskamaa, että saan nämä varmasti hyviin koteihin eteenpäin. Viikon isoin ilostus oli Oils of Life -kasvoöljy. Miten söpö pakkauskin :)

thumb_pc181609_1024

Loksu jatkoi suihkugeelilinjalla, nimittäin luukuissa oli sellaiset Verbena, manteli ja Jasmin & Bergamote -sarjoista. Niin ja mantelinen kuoriva palasaippuakin vielä. Onneksi mä tykkään suihkugeeleistä :D Kirsikankukka-sarjan Shimmer Lotion kuulostaa jännältä, jalkavoide on hyväksi havaittu, ja sokerina pohjalla oli Immortelle-sarjan kasvosuihke. Kivoja tuotteita kaiken kaikkiaan, taas :)

thumb_pc181589_1024

Mitäpä Petra oli käärinyt mun paketteihin? No Dr. Hauschkan vartalonhoitopakkauksen, Lumenen kosteuttavan ja rauhoittavan naamion, TBS:n kylpysuolaa ja maailman söpöimmän ”teen hauduttimen” sille sekä Lushin African Paradise suihkussa käytettävän vartalonhoitoaineen. Mähän olen tämän tyyppisten nopeiden ratkaisujen ystävä vartalonhoidossa, joten kiitos kyllä, heti käyttöön! :) Kylpysuolan hauduttimineen ajattelin ottaa käyttöön jalkakylvyissä, josko vähän taas yrittäisin tsempata niiden kanssa.

thumb_pc181601_1024

MACiä oli taas monenmoista… Oranssi puna on Mattene Lipstick sävyssä Fashion Nomad ja tällaisesta mulla ei olekaan vielä kokemusta! Sen alla on kiinteässä muodossa oleva Beauty Balm ja vieressä Blemish Control Gel ja Fast Response Eye Cream. MACin ihonhoito on mulle aika vierasta maaperää, joten innolla kokeilen näitä(kin)! Sheen Supreme Lipglass Tint -koostumus on jo aiemmin hyväksi havaittu ja nyt pääsen sitten korkkaamaan sävyn Gwi-Yo-Mi. Kiitos taas, Petra! Nämä ovat kyllä olleet sellaista luksusta arkeen, että huhhuh <3

thumb_pc181604_1024

Rössö oli otsikoinut maanantaipakettinsa ”Jotain tylsää ja hyödyllistä”, ja mä vähän salaa toivoin, että saisin tällaisen samanlaisen Omronin verenpainemittarin, kuin mikä hänelläkin on. Verenpainemittarista on tullut mulle pyytämättä ystävä tässä viimeisen kahden kuukauden aikana. Verenpaineeni on ollut niin matalalla, että se on aiheuttanut jatkuvaa huimausta ja pyörtymisen tunnetta ja sellaista fiilistä, kuin joka askeleella raahaisi kivirekeä perässä. Lääkäreiden mielestähän sellaista ei ole kuin ”liian matala” verenpaine, vaan vastaanotolla suunnilleen onnitellaan. Kivaa se lopettaa olemasta siinä vaiheessa, kun on niin heikko olo, että ei uskalla lähteä kotoa mihinkään pyörtymisen pelossa ja/tai pulssi on yli 140 levossa. Tämän takia missasin muun muassa Purkkis-tyttöjen pikkujoulut tänä vuonna :(

No niin, tämä sairauskertomuksestani, mutta verenpainemittari tuli todella tarpeeseen, eikä mun tarvitse enää lainailla mittaria siskolta tai kaverilta. Siskon mittaria kokeiltuani en olisi enää missään nimessä halunnutkaan perinteistä mittaria, vaan tämä ranteeseen laitettava on ihan sairaan paljon kätevämpi! Vilukissan ei tarvitse koko ajan olla riisumassa pitkähihaista (oikeasti, yllättävän veemäistä kun sitä joutuu tekemään toistuvasti!) vaan tämä pienenpieni kapistus kiinnitetään tosiaan ranteeseen ja on helppo ottaa mukaankin. Kiitos Rössö, tämä oli loistava kalenterin luukku ja kivasti ajateltu mun elämän helpottamista! :)

thumb_pc181583_1024

Semmoisia! Tuntuu, että mulla loppuu näiden kanssa jo ihan sanat kesken, älkää ihmetelkö :D Enää muuten tämä viikko jäljellä paketteja..! Miten mä sen jälkeen pärjään?! ;)

*Saatu blogin kautta.

16 vastausta artikkeliin “Kosmetiikkajoulukalenterini 2016: Kolmas viikko

  1. Mulla on aina ollut matala verenpaine ja teini-iässä se aiheutti tosi paljon huimausta jne epämiellyttävää. Alapaine oli yleensä luokkaa 52-56 ja se yleensä mitattiin kolmeen kertaan, ennen kuin tuloksia uskottiin. Nykyään luvut on normaalimpia. Alakanttiin edelleen, mutta reippaasti korkeammalla kuin ennen.

    Huvittavaa sinäänsä. Sain entiseltä työterveyslääkäriltä kauhean saarnan aiheesta. Hänen mielestään mulla tulee olemaan ongelmia korkean verenpaineen kanssa, koska mun isälläni on. Unohti kokonaan mitä olin juuri kertonut omista tuloksista ja äitini hyvin hyvin matalasta. Mut kai mä sit automaattisesti tuun isääni tässä asiassa, vaikka aina olen ollutkin samaa maata äitin kanssa :D

    Tykkää

    1. Sama täällä, isän puolella luvut ovat yläkanttiin, mutta äidilläni ja siskollani on molemmilla tämä sama ongelma kuin minulla. Mulla on alapaine aina ihan ok, mutta yläpaine oli sellaista 82-93, jolloin olo on jo TODELLA epämiellyttävä :( Siskollakin oli muuten teini-iässä enemmän ongelmia paineiden kanssa, muistan yhdenkin aamun, kun äiti ehti onneksi napata kiinni, kun sisko alkoi kaatua suorilta… Huh!

      Tykkää

  2. Huh heijaa nainen, eipä taida tässä maailmassa olla toista yhtä kilttiä kuin sinä! Aivan mahtavia joulukalenterilahjoja. 😍
    PS. Oon miettinyt sun ammattia, mainostoimisto tai päiväkoti tuli mieleen. Olisit myös hyvä baarimikko tai barista…

    Tykkää

    1. Hihhihiiiii, mä kyl OON ollut kiltti :´D

      Eikä, ihania arvauksia! Ja kaikki väärin :D Tosin lastentarhanope oli mun unelma-ammatti lapsena! Olen aina tykännyt lapsista, myös itse ollessani lapsi tykkäsin hoitaa pienempiä :)

      Tykkää

  3. Onpa kyllä melko waut luukut tälle viikkoa!

    Tsemppiä verenpaineen kans! Ite oon syöny kuukauden verenpainelääkkeitä, ku oli niin korkiat. Nyt vasta sain lääkityksen, vaikka jo 5-6v olleet korkeat paineet. Ei kuulemma näin nuorelle mielellään anneta lääkitystä, huoh, siis 5v sitte. Nyt oon vielä jonku viikon 29. Kuihan paljolta sitä ois säästyny, jos mut ois otettu tosissaan jo ajat sitte? Nimittäin on ihanaa, ku ei käy enää koko ajan kierroksilla ja ei oo koko ajan kauhean stressaantunu olo.

    Tykkää

    1. Joo :( Tunnen myös yhden kolmekymppisen maratoonarin, jolla on ollut vuosia verenpainelääkitys, ihan sukurasite heillä :( Harmi, kun sua ei otettu tosissaan, mutta onneksi nyt on ns. lääkitys kohdallaan!! :)

      Tykkää

  4. Oon ihan monttu auki lukenut näitä sun joulukalenteripostauksia, siis ihan mielettömiä tuotekavalkadeja! Oon tosi iloinen sun puolesta, varmasti vähä kivempi herätä aamuisin kun on nää oottamassa :D oon kyllä itekin miettinyt että mitä hittoa mä elämälläni teen sit ku joulukuu loppuu eikä kalentereita enää oo -.-

    Tykkää

  5. Täällä myös yksi, jolla matala verenpaine aiheuttaa oikeastaan päivittäin huimauksen tunnetta, useimmiten kun nousee nopeasti ylös mutta välillä saattaa silmissä alkaa sumeta ihan seisaallaan ollessakin, onneksi nämä menevät melkoiset nopeasti ohi.. Ja kaikesta huolimatta mieluummin minä matalan verenpaineen otan kuin korkean, vaikka tämä välillä aika ikävä kaveri onkin.. ;P

    Tykkää

    1. Joo, mullakin tämä matala vp on vanha tuttu kaveri ja osasin jo elää sen kanssa ja esim. istun aina hetken sängyn laidalla ennen nousemista. Nyt vaan homma oli ihan nextillä levelillä, kun en meinannut töissä uskaltaa nousta työtuolista, ettei vippaa ja joogaamisesta oli ihan turha haaveillakaan… Kun saisi yläpaineen pidettyä siinä satasessa, niin se olis jo tosi jees!

      Tykkää

  6. Mullakin on verenpaineet ihan liian alakanttiin. Tuollainen mittari olisi varmasti aika kätevä. Yksissä pikkujouluissa tuossa juuri päätin tutustua ravintolan lattiaan vähän lähemmin ja säikäytin pöydällisen vieraita ihmisiä makaamalla taju kankaalla. Mutta kyllä mäkin ennemmin liian alhaisen otan kuin liian korkean.

    Ja voisin huolia kyllä vähän näistä sun joulukalentereistakin! Itsehän en saanut tänä vuonna edes suklaakalenteria, kun tuo mun puoliso (jonka tehtävä on se ostaa, itse en toki voi) näköjään luopui siitä perinteestä.

    Tykkää

    1. Voi kamala! Vitsi ihmiset varmaan säikähtivät! :P Mä vihaan ja pelkään sitä pyörtymisen tunnetta… Kerran olen tipahtanut ihan suorilta ja lyönyt pääni, niin ambulanssireissuhan siitä tuli. Siitä jäi aikamoinen pelko pyörtymistä kohtaan, vaikka selvisinkin ihme kyllä säikähdyksellä. Muut kerrat on olleet sellaisia, että olen jotenkin päässyt makuulle ennen kuin on tullut totaalisen mustaa.

      Mutta siis MITEN sulla ei ole kosmetiikkakalenteria..!!?? :o

      Tykkää

  7. Mulla nousi yläpaine peräti 115 tietämille, kun aloin syömään l-tyrosine aminohappoja päivittäin. Myös kilppari sekoilee vähemmän, joka olikin alkuperäinen tarkoitus. Ihan kivaa sinänsä, kun ei enää huimaile niin pahasti. Lakritsitee muuten nostaa kanssa paineita. Hyvää joulua!

    Tykkää

Jätä kommentti