Lifestyle

Uusi osoite ja muuttopäivä

No niin! Kerroin täällä blogini tulevasta muutosta ja lupasin kertoa yksityiskohdista tarkemmin myöhemmin. Nyt on myöhemmin, elikkäs maanantaista 22.8.2016 alkaen klikatkaa itsenne osoitteeseen http://misspiggyspearls.com ! Tuohon 22.8. päivään asti blogi uudessa osoitteessa on vielä näkyvillä ainoastaan mulle, koska se ei ole vielä ihan valmis ;) Mutta sen voi hyvin jo tallennella itselleen muistiin!

muuttoilmoitus

Me olemme uusien asioiden kuulemisessa ja vastaanottamisessa tosi erilaisia. Mä itse olen tiettyjen syiden takia sellainen, että mun on tosi vaikea ottaa vastaan isoja uutisia ja asioita. Pienet, harmittomat yllärit ovat eri asia, ja ne ovat ihan parasta, mutta oikeasti isojen asioiden vastaanottamisessa mulle pitää aina antaa vähän sulattelu- ja sopeutumisaikaa. Onneksi suurin osa läheisistäni tietää tämän :) Enkä nyt tarkoita, että mun blogin muutto nyt olisi kenellekään mikään oikeasti kuolemantärkeä uutinen, mutta rutiinit ovat monille (itseni lisäksi ;) tärkeitä ja en halua tehdä äkkinäisiä liikkeitä vaan antaa teille aikaa sulatella asiaa, niin kuin itse haluaisin. Siksi(kään) en siirtynyt heti Purkkimafian lopettamisen tultua julkiseksi vaan postailen vielä tämän ja ensi viikon ihan normaalisti täällä vanhassa tutussa paikassa. Sitten jätän muuttoviestin näkymään ja siirryn kirjoittelemaan uuteen paikkaan.

Tällainen suunnitelma ja aikataulu, miltä kuulostaa?

Ps Kuten huomasitte, hankin nyt blogille oman domainin, joten tämän osoitteen kun tallentaa kirjanmerkkeihinsä, se on ja pysyy vaikka alusta vaihtuisi miksi :)

Ps1 Huomasitteko, kun Benkkukin kirjoitti tuohon ihan tärisevin käsin, että tulkaa mukaan!? <3 <3 :´D

7 vastausta artikkeliin “Uusi osoite ja muuttopäivä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s