Ihonhoito · Joulukalenteri · Korut · L`Occitane · Meikit · Tee

Joulukalenterit 2015: Neljäs viikko ja viimeinen sana

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nonni, nysse on loppu. Tänään 25.12. oli vuoro avata viimeinenkin luukku (Look Fantasticin kalenterissa tosiaan oli 25 luukkua!) ja nyt pitää opetella elämään taas ilman päivittäistä yllätystä, nyyh. Mutta näistä tuotteista kyllä piisaa iloa vaikka kuinka pitkäksi aikaa, joten no worries!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L´Occitanen kalenteri jatkoi osittain krääsälinjalla ja nyt vuorossa oli tarroja ja tähtiglitteriä :D Tajusin muuten, että miksi mua ei ole ärsyttänyt kalenterin krääsä. Nimittäin jokaisena krääsäpäivänä olen kuitenkin saanut kunnon yllätyksen toisesta kalenteristani. Tämän on pakko olla se syy, en tajua, miten muuten en muka olisi ärsyyntynyt ;)

Onneksi kaksi kosmetiikkajuttua olivat kivoja eli Pivoine Flora -tuoksu ja Shea-käsivoide. Käyttöön tulee!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Look Fantastic jatkoi vahvalla linjalla. Luukuista tuli Muradin Rapid Collagen Infusion -ryppytiiviste. Kiinnostava, todellakin kokeilen. Eve Lomin meikinpoistotuote on tosi jännä, nimittäin sen koostumus on kiinteä balmi. Mukana tuli vielä liina meikinpoistamista varten. Tykkään tosi paljon tällaisista kiinteistä tuotteista, joten jes tällekin! Nuxen ihonpuhdistusgeeli oli vähän tylsä, kun Eve Lom oli jo tullut, mutta koska Nuxe on mulle aika vieras merkki, mutta kiinnostava, niin kokeilen kyllä.

St.Tropezin tuubin saadessani innostuin, mutta into väheni hieman, kun huomasin sen olevan poispestävä rusketustuote. Ei siis itseruskettava, kuten ensin luulin. Ehkäpä tämä pääsee kuitenkin käyttöön, viimeistään sitten kesällä. 25. päivän tuote oli Tangle Teezer -harja, tälle iso peukku ja superjee!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maanantaijoulukalenteri oli tietty ihan paras! Sieltä löytyi Titimadamin häkkilintua kuvaava kaulakoru, joka oli vielä Syömishäiriöliiton hyväntekeväisyyskoru. Tykkään! Samoin Dr. Hauschkan Eye Revive -silmävirkiste ja The London Tea Companyn piparminttutee olivat tosi osuvia juttuja ja käyttöön pääsevät heti molemmat :) Kiitos vaan Rössölle ihanasta maanantaikalenterista <3

Lopullisena arviona sanoisin, että sekä L´Occitanen että LF:n kalenterit olivat hintojensa (39 ja 96 euroa) väärtit.
L´Occitanesta olisin ideaalitilanteessa saanut enemmän ihonhoitoa ja vaikka toisen suihkugeelin, mutta kaikki kosmetiikkatuotteet tulevat kyllä kahta palasaippuaa lukuun ottamatta omaan käyttöön. LF:n kalenteri oli ihan mahti, se oli joka pennin arvoinen ja voisin hyvin kuvitella ostavani sen ensi vuonnakin. Tämähän oli ensimmäinen puljun tekemä kalenteri, joten ei voinut yhtään tietää, millainen sisältö olisi. Annan sille 10 pistettä ja papukaijamerkin :) Edelliset viikot näet klik, klik ja klik.

Mitenkäs teidän kalenterit? Onko joulukalenterin jälkeistä masennusta ilmassa? ;)

14 vastausta artikkeliin “Joulukalenterit 2015: Neljäs viikko ja viimeinen sana

 1. Mä oon kiinnostuksella seuraillut näitä kalenterikoonteja, ens vuonna on ehkä pakko saada itsellekin kosemtiikkakalenteri! Tänä vuonna vielä olin sitä mieltä, et en tarvi mitään, mutta mutta, ans kattoo ny..! :D

  Tykkää

 2. Eve lomin balmi aiheutti mulle leukaan ja kaulaan näppyihottumaa ja naaman eeppistä hilseilyä. Käytin oikeen useaan kertaan kun varmistelin että just tää tuote on syypää. Pettymys, tykkäsin niin poikkeuksellisesta koostumuksesta ja liinan käytöstä.

  Tykkää

  1. Kävin Kissiksen blogissa avautumassa samasta aiheesta, tietysti kaikki tää on yksilöllistä ja voi olla että satuin vaan olemaan allerginen jollekki ainesosalle. Aika tujua saa kuitenkin olla koska mun iho ei ole koskaan reagoinu mihinkään muuhun ku miehille suunnattuun the body shopin savinaamioon. Just esim. joulun pyhiksi tein kasvokuorinnan jossa jauhettua neilikkaa ja kanelia ja iho vaan kiitti. Testilaikkuja vaan kyynärtaipeeseen tai esim. leukaan. Ja en käyttäis ehkä sitä liinaakaan ekalla kerralla vaan hieroisin ihan näpeillä.

   Tykkää

 3. Tangle Teezer oli kyllä aika mahtava lopetus kalenterille! :) Ja totta, tuo LF:n kalenteri oli kyllä varmasti sellainen että sai rahoilleen vastinetta ja paljon uutta kokeiltavaa. En usko että tuohon juuri kukaan olisi pettynyt. :)

  Tykkää

  1. Luulen samaa! Tuotteita oli niin laidasta laitaan, että pakosti jokainen löysi paljon kivaa, vaikkei joku kategoria ollutkaan mieleen :)

   Sisko oli ostanut tuollaisen korun itselleenkin, ollaan sitten kaikki samiksia :)

   Tykkää

 4. Jos koskaan olet kärsinyt iho-ongelmista niin kurkkaa kriittisellä silmällä Eve Lomin inci. Ollakseen noin arvokas tuote on valtaosa ainesosista todella halpoja ja huonoja. Tai siis yksilöllistähän se on miten iho reagoi mihinkin.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s