Luomivärit · Meikit · Päivän meikki · Shoppailut · Urban Decay

Naked 3 ja 3 x päivämeikki

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No oli jo aikakin! Olin pohtinut Naked ykkösen tai kolmosen ostamista lukemattomia kertoja, mutta vain nettikaupoissa, joissa ei tietenkään pääse tutkimaan ja swatchailemaan sävyjä. Vasta nyt, kun Urban Decay saapui Suomen markkinoille, menin hipelöimään paletteja ja tein ostopäätöksen. Kolmosen ruusukultaiset sävyt miellyttivät silmääni eniten, mutta mietin, että olisiko ykkönen neutraaleine nuden sävyineen kuitenkin fiksumpi vaihtoehto. Itse asiassa mun ei tarvinnut Sokoksella edes avata palettien kansia kun tiesin kumman ottaisin. Ykkönen on pinnaltaan samettia. YÄK. Kroppani lävitse kulki ihan oikeasti pieni inhon väristys, SAMETTIA?! Ja kyllä joo, keskityn olennaiseen :D. Nappasin Naked 3:n mukaani, homma oli sitä myöten selvä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jämäkän kuoren alta paljastuu 12 luomivärinappia, iso peili ja ihan kelpo palettisivellin niitä hetkiä varten, kun muita siveltimiä ei ole käden ulottuvilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vasemmalta oikealle: Strange / Dust / Burnout / Limit / Buzz / Trick / Nooner / Liar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ja loput neljä: Factory / Mugshot / Darkside / Blackheart.

Dust ja Trick ovat glitterisen koostumuksensa takia hieman muita nappeja kuivempia ja varisevampia. Kaiken kaikkiaan laatu on kuitenkin loistava ja kaikki napit erittäin käyttökelpoisia. Palettihan maksaa normaalisti viitisenkymppiä, mutta itse hyödynsin Sokoksella 20%-alekupongin ja maksettavaa jäi 40 euroa. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde sanoisin!

Ajattelin, että te haluatte ehkä nähdä, millaisia simppeleitä meikkejä Naked 3:lla voi tehdä :) Katselin ja testailin viime sunnuntaina sävyjä kämmenselkään ja tein suunnitelman seuraavan viikon meikeistä. Oli muuten oikeasti helpompi alkaa aamutokkurassa meikata, kun oli kirkkaampana hetkenä luonnostellut yhteen sopivia sävy-yhdistelmiä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensimmäisessä meikissä käytin hohtavaa Burnoutia liikkuvalla luomella ja varjostin luomivaon mattaisella Limitillä. Sudin vielä luomen ulkonurkkaan vähän Trickiä ja kulmaluulle levitin vaaleaa mattaista Strangea (kuten jokaisessa näistä meikeistä). Mielestäni oikein kiva vähäeleinen roosa silmämeikki, jolla lähti maanantai kivasti käyntiin ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toisen meikin tein samalla tekniikalla, mutta liikkuvalla luomella oli Buzz ja luomivaossa Liar. Silmämeikki oli heti hieman tummempi ja näyttävämpi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kolmas meikki oli yhdistelmä ruusukultaista Trickiä ja lämpimän ruskeaa Nooneria. Tämä meikki oli ihan suosikkini, tuo Trick on ihan mielettömän upea sävy! Pannussa se näyttää jotenkin ihan tavalliselta pronssilta, mutta luomilla sen ruusuisuus pääsee oikeuksiinsa.

Nyt mulle on vielä oikean reunan neljä tumminta sävyä kokeilematta, koska ne tuntuvat vähän liioittelulta työpäiviin. Mutta enköhän mä niillekin löydä pian käyttöä :)

Olen 100% tyytyväinen Naked 3:n ostamiseen ja ennustan meille monia ihania yhteisiä hetkiä :) Onko teillä tätä palettia? Mitkä ovat lemppari väriyhdistelmänne? Niin ja mikä näistä mun tekemistä meikeistä oli kivoin? :) Jos muut Urban Decay -suosikkini kiinnostavat, niin katsopa täältä!

12 vastausta artikkeliin “Naked 3 ja 3 x päivämeikki

 1. Tää paletti kyllä sopii sulle tosi hyvin! Mulla taas jäänyt vähemmälle käytölle… Mut siis sama, just tommonen INHON VÄRISTYS mulla on aina kaikkea samettista kohtaan. :D Inhoan sitä matskua kaikessa… Usein nään esim. kivat kengät kaukaa ja sit ne onkin samettipintaiset…yyyyyyyyyhhhhhhhögwaövöaewgöeoöao -reaktio välittömästi. Siks varmaan annoinkin sen ekan Nakuni Nonnulle. :’D

  Tykkää

  1. JOO! Yäääääääääääääääääääääääääääöööööööööööööööööööööörrrrrrrrrgh. Ei pysty. :´D

   Tykkää

 2. Mäki omistan Naku3:n ja oon ihan in löööv sen pakkaukseen ja tietty sisältöönkin ? oot saanu aikaan ihan mielettömän upeita lookeja ??

  Tykkää

 3. Olin alkuun sitä mieltä, että en edes halua tätä, mutta jännää kyllä olen tainnut käyttää tätä eniten kaikista isoista nakuista. Tituleeraan kakkosta edelleen mun suosikiksi, mutta tämän on aktiivisimmassa käytössä ;)

  Tykkää

 4. Mulla on ollut just toi kolmonen, puolitoista vuotta ja olen kyllä tykännyt tosi paljon. Tai siis luomiväreistä olen tykännyt ihan älyttömästi, mutta se rasia toimii mulla kyllä aika hermostuttavasti. Aukee nihkeesti ja väärästä välistä. Ehkä mulle on sattunut joku maanantaikappale. Kelpais vaikka joku samettinen tilalle, kunhan aukeis nätisti :D Nyt hankin Kutsu kauneuteen viikolta kakkosen tuolla 20%-alekupongilla. En ole ehtiny vielä korkkaamaan, mutta odotan innolla kokeiluja.

  Tykkää

 5. Ah, ihana paletti! Mulla ei ole vielä yhtään Naked-palettia, mutta kun jonkun jossain vaiheessa ostan, niin se on ehdottomasti tää kolmonen. Vika meikki oli ihanin, tosi kauniit sävyt siinä :)

  Tykkää

  1. Jes, tää on niin kiva! Ja mäkin ihastuin jotenkin tohon vikan meikin sävyihin. Tänäänkin oli tuota ruusukultaista Trickiä meikissä <3

   Tykkää

 6. Nättejä nuo kaikki meikit ja sopii sulle hyvin. Mulla on myös tuo paletti (sekä kakkonen ;) ) mutta nuo matat ovat jääneet lähes käyttämättä. Sain nyt inspiraatiota kokeilla enemmän niitäkin! Itellä suosikkina on Mugshot koko luomella häivytellen ja vaikka ilman rajausta vaan ripsiväri ja vähän kuultoa kulmaluulle. Aijettä korostaa kivasti vihreitä silmiä!

  Tykkää

  1. NONNI, kiitos vinkistä! Mugshot menee seuraavaksi kokeiluun :) Mutta sitä ennen mulla on käynnissä Urban Decayn luomivärinpohjustajien vertailu, jolloin pitää laittaa joka päivä samoja luomivärejä (Burnout + Trick), että voi vertailla luotettavasti ;) Ensi viikolla pääsen taas meikkaamaan inspiraation mukaan. Paitsi, että sitten on vuorossa yksi ja sama meikkivoide, koska testailen kasvoprimereita ;D

   Ai niin ja kiitos :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s