Akne · Dr. Hauschka · Flow kosmetiikka · Ihonhoito · Kasvosuihkeet · Kasvovedet · Kuorinnat · Luonnonkosmetiikka · Madara · Naamiot · Palajutut

Apua akneen oikeilla tuotteilla

Kirjoittelin vähän aikaa sitten ihostani eli tarkemmin sanottuna raivosin aknestani. Koskaan ei saisi sanoa näin, koska IHAN VARMASTI nyt sitten menee päivä ja iho sanoo skädämmmmmmm, mutta varsinkin kasvojen iho on tällä hetkellä tosi hyvässä kunnossa. Ajattelin jakaa pari hyväkshavaittua tuotetta, kun edellisen postauksen kommenttien perusteella en todellakaan ole ainoa, joka kärsii aknesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällä nelikolla on menty viime ajat. En tykkää saippuan ihotuntumasta kasvoilla, mutta Flow kosmetiikan Tyrni & Sitruuna suolasaippua on osoittautunut tosi toimivaksi ratkaisuksi olkapäiden, rinnan ja selän pikkunäppylöiden häätämisessä. Otin jopa tämän palasaippuan mukaan Kreikan lomalle, ettei vartalon näppylät riehaantuisi aurinkovoiteen läträämisestä. Ja ihme kyllä ei! Vartalon näppylät eivät ole kauheasti vähentyneet edellisen postauksen kuvien tilanteesta (vähän kylläkin!), mutta tällä hetkellä olen onnellinen ihan jo status quon säilyttämisestä. Kiitos siis Kissis, kun annoit mulle tämän suolasaippuan, toimii! :)

Madaran Brightening AHA Peel Mask oli mulla kaapin perukoilla pitkään, kunnes turhauduin ihooni ja ajattelin antaa sille mahdollisuuden. Ja kyllä muuten kannatti. Iho on tämän hedelmä- ja maitohappoa sisältävän kuorinnan jälkeen silminnähden kirkkaampi ja tosi sileä. Olen nyt käyttänyt tätä kerran viikossa ja heitän perään aina kosteuttavan naamion. Toinen viikottain käyttämäni puhdistava tuote on valkoista savea sisältävä Oliv`in Radiance Face Mask. Oliv`in tuote ei ole yhtä tehokas kuin Kielh´sin vastaava tuote, mutta ei myöskään kuivata ihoa ollenkaan sisältämänsä aloe veran ja jojobaöljyn ansiosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naamio (vasemmalla) on kermaisen pehmeää ja paksua ja AHA-happokuorinta vesimäisen ohutta ja aika epämääräisen näköistä ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Isoimman vaikutuksen ihooni on oman käsitykseni mukaan tehnyt Dr. Hauschkan Tasapainottava kasvovesi (entinen Spezial). Olen suihkinut hienojakoista suihketta nyt kasvojen ja kaulan lisäksi ylävartalon näppyalueille aamuin illoin ja selvästi parempaan suuntaan ollaan menossa sekä kasvojen että vartalon suhteen. Tasapainottava kasvovesi on tarkoitettu epäpuhtaalle ja suurihuokoiselle iholle, joten ihan tehty mulle siis ;) Ensimmäinen pulloni tätä loppui juuri ja ostin heti lisää. Suosittelen kokeilemaan epäpuhtaan ihon perushoitotuotteena!

Kiinnitettekö muuten huomiota siihen, että kaikki nämä tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa? Itse huomasin asian vasta kuvien ottamisen jälkeen, eli en mitenkään tarkoituksella valinnut tähän postaukseen vain luonnonkosmetiikan tuotteita. Vaikka käytän synteettistä kosmetiikkaa ja luonnonkosmetiikkaa iloisesti sekaisin, näköjään tähän tarkoitukseen löydän parhaat tuotteet luonnolliselta puolelta.

Oliko teille tuttuja tuotteita? Oletteko huomanneet eroa synteettisen ja luonnonkosmetiikan toimivuuden välillä näppylöiden nitistämisessä?

10 vastausta artikkeliin “Apua akneen oikeilla tuotteilla

  1. Mun luottotuote, kun koko naama sanoo poks, on iHerbiltä saatavat Stridexin punaiset (eli voimakkaimmat) ”kasvovesilappuset”. Niissä on 2% salisyylihappoa ja täytyy sanoa, että jos sillä ei finnit lähde, niin sitten ei millään. :D Käytän noita oikeastaan helppouden ja nopeuden takia. Naama pyyhitään joko kokonaan tai pahimmista aknepaikoista lapulla (noita varmaan voi hyvin käyttää myös muualle vartalolle, en ole itse kokeillut) ja sitten vaan kosteusvoide päälle ja avot, elämä näyttää taas vähän paremmalta. Ihmettelen vaan, ettei useampi aknenaama ole näitä löytänyt, sillä minulle ne on ihan holy grail/jumalainen nektari/parasta ikinä-kamaa! :DD

    Tuota Madaran naamiota olen monesti miettinyt, että se voisi olla loistava aknenaamalle. Kiitos uskonvahvistuksesta, pitää kotiuttaa se, kun vaan saan edelliset loppumaan. :)

    Niin… tuossa vielä suora linkki noihin Stridexeihin, jos joku innostui: http://www.iherb.com/Stridex-Single-Step-Acne-Control-Maximum-Alcohol-Free-55-Soft-Touch-Pads/44104#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=stridex&rc=5&sr=null&ic=2

    Tykkää

    1. KYLLÄ KIITOS! Menenkin välittömästi tekemään tilauksen, noi lappuset kuulostaa tosi jänniltä! Kiitos siis superpaljon vinkistä, en mäkään ollut näistä aiemmin kuullut :)

      Ja peukku Madaralle, sitä saa tuollaisissa pienissäkin tuubeissa, niin hintaa ei tule kuin kuutisen euroa muistaakseni. Ei sitten edes harmita, jos tuote ei jostain syystä olisikaan optimi :)

      Tykkää

  2. Mun iho on parantunut huimasti luonnonkosmetiikkaan siirtymiseen myötä. Ihoni oli aiemmin todella pintakuiva mutta rasvoittuva ja helposti tukkeutuva ja epäpuhdas. Aknestakin olen kärsinyt vuosia. Tämähän on yleinen vaiva meidän ilmastossa, kun rasvoittuvaa ja epäpuhdasta ihoa pestään ja kuoritaan liian voimakkaasti, jolloin iho tuottaa entistä enemmän talia ja pinta kuivuu ja menee tukkoon :( Jos iho on pintakuiva ja pukkaa näppyä, ei näppyjä kannata lähteä kuivattamaan. Hellällä hoidolla pintakuivuus helpottaa ja samalla myös tukkeumat ja näpyt vähenevät.

    Olen jättänyt geeliputsarit suosiolla pois, ja siirtynyt puhdistusmaitoon tai -öljyyn. Kasvovesi, hyvä seerumi + öljy + voide ja ovat myös tärkeitä. En tiedä onko Suki sulle tuttu merkki, mutta sillä on loistavia tuotteita näppyläiselle iholle, esim. Concentrated Clarifying Tonic, Transformative Purifying Masque (jota voi naamion lisäksi käyttää paikallisesti näpyille) Nourishing Day Cream ja Balancing Oil. Superhyvä kasvovesi on Neals Yard Remedies Palmarosa Purifying Tonic, joka puhdistaa mutta myös kosteuttaa. Saman sarja Wild Rose Beauty Elixir on hyvä kirkastava, kosteuttava ja korjaava seerumi (loistava aknearville). Madaran AHA-kuorinta on myös oma luottotuotteeni ja saman sarjan Detox-naamiota käytän myös tehohoitona silloin tällöin.

    Tykkää

    1. Sama juttu, mulla kesti kauan tajuta, että mun ihoa ei hoideta överikuivattavilla tuotteilla vaan oikeanlaisella (reippaalla) kosteutuksella ja puhdistuksella. Sukista olen lukenut jostain blogista ja tuotteet vaikuttavat tosi kiinnostavilta! Kiitos vinkeistä :) Tilasin muuten pari viikkoa sitten tuon Madaran Detoxin, jännä päästä kokeilemaan sitäkin :)

      Tykkää

  3. Täytyykin kokeilla tuota suolasaippuaa omaan ihooni, vaikka minulla ei varsinaista aknea olekaan, mutta epäpuhtauksia ja kiiltoa(=rasvaa) sitäkin enemmän.

    Tykkää

  4. Ostin tänään tuon saippuan. Mulla kanssa yläkropassa paljon näppylää. Toivottavasti toimii :)
    Madara todettu täälläkin hyväksi tuotteeksi!

    Tykkää

Jätä kommentti