Huulipunat · Kilpailu · Meikit

Haluatko huulipunan?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulle on viime aikoina kertynyt niin paljon huulipunia, että vaikka vaihtaisin huulipunasävyä kolme kertaa päivässä, en ehtisi käyttää kaikkia. Ja mitä ihmeen järkeä on kokeilla kerran ja jättää hyvä puna sitten kaappiin? Niinpä ajattelin, että ehkäpä kuusi teistä lukijoista voisi mielellään ottaa uuden punan tai kiillon kevääksi? :)

Tarjolla on:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lumenelta sävyt 1) 50 Horsmien meri, 2) 52 Kukkien tuoksua ja 3) 54 Kukkia niityllä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4) RVB LAB The Make Upilta (juuri vasta lanseerattu Suomessa!) sävy 12.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sekä kiiltoja: 5) Rimmel Oh My Gloss sävy 330 Snog ja 6) Tanya Burr Vampire Kiss.

Kaikki ovat tietysti käyttämättömiä, RVB:n punan avasin varovasti kuvaa varten. Jos olet tarkka käyttämäsi punan sävystä, kannattaa googlettaa swatcheja netistä :)

Arvontaan osallistut kertomalla minkä tuotteen arvontaan haluat osallistua. Toki voit osallistua vaikka kaikkien kuuden arvontaan. Kirjoita toiveesi numeroilla 1-6 niin mun on helpompi arpoa :) Jätä myös sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, se näkyy vain mulle. Aikaa osallistua on ke 22.4.2015 klo 20 saakka!

Tanya Burr ostettu itse, muut punat saatu blogin kautta. Ihan itte maksan postikulut.

97 vastausta artikkeliin “Haluatko huulipunan?

  1. Osallistuisin Lumenen huulipunien arvontaan eli arpalipukkeilla 1,2,3 sekä Rimmelin kiiltoon eli arpa nro 5 vielä mukaan :)

    Tykkää

  2. osallistun numeron 4 arvontaan! Sävy on niin kaunis. Ja niin vieras minulle, mukavuusalueeni ulkopuolelta eli kaupasta ei varmasti tulisi ostettua :D

    Tykkää

  3. Voi tuo 3. olisi niin loistava mulle ! Oon sitä vähän himiöiny kaupoissa, mutta kun huulipunaa sen verran harvoin on tullut käytettyä niin en oo malttanu ostaa :)

    Tykkää

  4. Jos ei ole liian hankalaa, osallistun 1-4 punien arvontaan :) En tykkää hirveästi kiilloista, mutta kaikki nuo huulipunat näyttää herkun sävyisiltä!

    Tykkää

Jätä kommentti