Bakel · Goldwell · Ihonhoito · Kosmetiikan ostetut-kulutetut · Kosteusvoiteet · Lavera · Lumene · L`Atelier des Délices · Misellivedet · Naamiot · philosophy · Soap&Glory · The Body Shop

Maaliskuun loppuneet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oho, kylläpä maaliskuun kasa näyttää pieneltä! No, näillä mennään, eli katsotaanpa vähän tarkemmin tuotteita :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The Body Shop Vitamin E Moisture Cream
Joulukalenterista tullut päivävoide, josta olen kirjoittanut enemmän täällä. Ihan kiva kosteusvoide, mutta vuodenaikaan (tai oikeastaan lämpötilaan) nähden liian kevyt minulle.

Philosophy Hope In A Jar Night*
Postaus. Hedelmähappoja sisältävä kevyesti kuoriva yövoide, jonka ainoana miinuksena oli ikävän pistävä tuoksu. Käytin tätä parina iltana viikossa ja muina iltoina sitten jotain tuhdimpaa (ja ei-kuorivaa). Hope In A Jarin jälkeisinä aamuina iho oli tosi sileä, tykkäsin! Korkkasin juuri käyttöön saman sarjan päivävoiteen, jännä kokeilla, millainen se on!

L´Atelier des Délices Youth Face Mask
Jos mun pitäisi nimetä yksi naamio, jonka tehon huomaa ihossa jo yhden käyttökerran jälkeen, se olisi tämä! Tämä oli jo toinen (vai kolmas?) loppunut purkkini tätä ja ostan varmasti lisää, kunhan ensin vähän kuluttelen jemmoja ;) Youth Face Mask on todellinen ihon liftaava pikakaunistaja ja kaiken lisäksi se tuoksuu hyvälle. Ja on luonnonkosmetiikkaa. Suosittelen lämpimästi! :)

Bakel Pure Act Water ja A-Derma Cleansing Micellar Water
Misellejä, misellejä. Bakelin kehuttu Pure Act Water vaikutti kosteuttavalta, tehokkaalta ja tuoksui kevyen manteliselle. Näytepurkki oli kuitenkin niin pieni, ettei siitä riittänyt kuin muutamaan käyttökertaan, joten en (onneksi, tämä maksaa hunajaa) ehtinyt rakastua tuotteeseen. A-Derman misellivesi oli hyvää peruskamaa, puhdisti hellävaraisesti, mutta ei aiheuttanut mitään sen kummempia fiiliksiä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lumene Gel Effect Ahomansikka*
Rakastan näitä Lumenen geelilakkoja, ah mikä kiilto ja pysyvyys!! Tämä oli lempparisävyni ja sen huomasi, 1/3 pullon sisällöstä oli mömmöytynyt pullon pohjalle ja Ahomansikan oli aika poistua keskuudestamme. Onneksi mulla on vaikka kuinka monta muuta kivaa sävyä :)

Lavera Regenerating Hand Cream*
Koska Lavera valmistaa yhtä all time favourite käsivoidettani, olivat odotukset tämänkin suhteen korkealla. Ja hyvä käsivoide tämä olikin, karpalon tuoksu oli raikas ja koostumus kosteuttava. Tämä ei silti kiilannut käsivoidesuosikkieni joukkoon, jotain jäi täydellisestä tuotteesta uupumaan. Se kuuluista it-factor? ;)

The Body Shop Coconut Hand Cleanser
Body Shopin käsidesit ovat ihan parhaita! Lempparini ovat tämä kookos ja raikas satsuma :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Soap & Glory Sugar Crush
TÄYDELLINEN vartalovoide! Ehkäpä paras tuoksu, mitä olen vartalovoiteessa koskaan haistanut, syötävän makea ja kirpeä samaan aikaan. Superihana paksu koostumus <3 Lähtekää joku reissuun ja tuokaa mulle lisääääääääää ja saman sarjan suihkugeeliääääääää :D Soap & Glorya ei siis saa Suomesta, buu!
Ps Tämä on niin kuin tämän talven vartalovoiteen käyttömääräni, aika säälittävää vai?? AHAHAHA!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

YSL Babydoll Mascara
Jouduin heittämään tämän pukilta saamani ripsarin parin käyttökerran jälkeen mäkeen, koska silmäni ärtyivät niin paljon :( Ihan buu! Mikään muu ripsari ei ole muuten aiemmin tehnyt samaa efektiä, mistä lie johtuu…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Goldwell Ultra Volume 60sec Gel-Treatment
Tätä hiusnaamiota olen hehkuttanut blogissa varmasti enemmän kuin mitään muuta tuotetta ikinä! Tai no, ehkä Snow Fairya? ;) Kyseessä on kuitenkin valikoimasta poistunut tuote, mistä olen katkera, joten en ruodi tätä sen enempää. Onneksi mulla on yksi purkki jemmassa ja ihana kollega lupasi lahjoittaa kätköistään toisen :)

Semmottii! Miltä näytti? :)

 * Saatu blogin kautta.

6 vastausta artikkeliin “Maaliskuun loppuneet

  1. Kiitettävä määrä loppuneita, vaikka osa on pieniä purkkeja. Mä olen muuten myös saanut YSL:n jostain ripsiväristä silmät kirvelemään, toisen tällaisen reaktion aiheutti aikoinaan Dr. Hauschka, joka tuoksui niin voimakkaasti alkoholille, että silmät vuosi valtoimenaan, kun sitä pisti silmiin. :D

    Mä voin antaa sulle pari Bakelin misellivesinäytettä lisää, jos haluat ottaa rakastumisen riskin… :D

    Tykkää

    1. Nuo YSL:n maskarathan tuoksuvat tosi voimakkaan hajusteiselle, voisikohan siinä olla syy? Mulla tosin ei silmät vuotaneet vaan ärtyivät :P

      Ja hei, mun toinen nimi on riski :´D

      Tykkää

  2. Aika jännä, että sun silmiä Babydoll ärsyttää. Ysätäväni kehuu tuon maasta taivaisiin, koska ei ärsytä hänen silmiä. Minua harvoin mikään maskara ärsyttää (paitsi ne, jotka eivät toimi :D ). Itse tykkäsin tuosta Babydollista.

    Tykkää

    1. No niinpä, koskaan ennen ei ole vastaavaa tapahtunut minkään maskaran kanssa! Mulla kesti hetki yhdistää asia Babydolliin ja ihmettelin vaan, että mikä mun silmissä on. Sitten testasin vuoropäivinä Babydollia ja toista ripsaria, niin vain Babydoll-päivinä silmät ärtyivät :/

      Ja joo, se se vasta ärsyttääkin jos ripsari ei toimi :´D

      Tykkää

Jätä kommentti