Alorée · BareMinerals · Clinique · Deodorantit · Goldwell · Huulipunat · IsaDora · Jane Iredale · Konjac · Kosmetiikan ostetut-kulutetut · Kosteusvoiteet · Lavera · Luonnonkosmetiikka · MUS · OPI · Sensai · Sephora · Soap&Glory

Joulukuun loppuneet

No niin, pääsen heittämän hyvästit viimeisille vuonna 2014 loppuneille tuotteille. Tällä kertaa tuotteita loppuikin aika laidasta laitaan, ainoastaan vartalonhoito ei ole edustettuna. Oho, vois varmaan alkaa taas rasvailla.

Kasvotuotteet

Sensai Gentle Make Up Remover For Eye And Lip
Hellävarainen oli, kyllä. Ei ärsyttänyt silmiäni yhtään, mutta meikki ei lähtenyt pois yhtä sukkelaan kuin suosikillani Lancomen Bi-Facililla. En osta toiste, halvemmalla saa parempaa.

Jane Iredale Pommist
Hehkutin tätä ihanaa kosteussuihketta juuri pari päivää sitten vuoden 2014 Dream Team -postauksessani. Ihan parasta!

Alorée Chloro Vitae Moisturising Fluid
Käytin tätä luonnonkosmetiikan kosteusvoidetta sekä päivä- että yökäytössä, ja se toimi oikein hyvin molempiin tarkoituksiin (ennen paukkupakkasia). Tuote sisältää lehtivihreää, ja tuoksu olikin jännän lehtimäinen, mutta ihan kiva. Tämä oli itselleni hyvää peruskamaa, mutta ei mitään niin mullistavaa, että ostaisin toiste.

Clinique Self Sun
Paras itseruskettaja kasvoille, enemmän voit lukea tästä vertailupostauksesta.

bareMinerals Pure Transformation Night Treatment
Postaus. Tykkäsin kovin, ja tätä on kyllä ihan suoraan sanottuna nyt iso ikävä. Hinta on vain niin hirmuinen, että olen toistaiseksi nuukaillut. Luultavasti sorrun kyllä piakkoin, yöpuuteri piti ihoni tosi hyvässä kunnossa!

Meikkituotteet

Lavera Deep Darkness Mascara*
Ensimmäinen kokeilemani luonnonkosmetiikan ripsiväri, ja valitettavasti ei vakuuttanut. En saanut tällä ripsiini pituutta, tuuheutta tai näyttävyyttä. Jälki oli kerrotamisen jälkeenkin niin mitäänsanomatonta, että käyttö jäi todella vähälle. Harmi, olisin halunnut tykätä tästä!

IsaDora Flashing Volume Mascara*
Tämäkin mahtava tuote pääsi vuoden 2014 parhaat -listalleni! Alkuperäisen postauksen voi tsekata täältä.

Make Up Store Lipstick Sealer
Kynsilakan näköistä ja hajuista kamaa, jota levitetään huulipunan päälle pysyvyyden aikaansaamiseksi. Toimii tehtävässään oikein kivasti, mutta kuivattaa huulia pikkuisen. Pärjään jatkossa hienosti ilman tätäkin ;)

Hiukset

Goldwell Color Serum Spray
Hehkuti hehkuti, tästä seerumisuihkeesta olen maininnut jokaisessa mahdollisessa tilanteessa ja kaikille ;) Kosteuttaa ja hoitaa sekä kosteita että kuivia hiuksia ihanasti, ja uusi pullo on jo korkattu. Lisää voit lukea täältä.

Kädet

OPI The Impossible
Yksi ehdottomista lempilakoistani on ollut tämä limited edition hiekkalakka, jossa on mukana pieniä punaisia tähtiä <3 Harvoin kynsilakan loppuminen harmittaa, mutta nyt tilanne on tämä.

Soap & Glory Hand Food
Käsivoide, josta mulla ei ole pahaa sanottavaa. Olen aiemminkin käyttänyt tuubin tätä ihanan tuoksuista ja kosteuttavaa voidetta, ja luultavasti ostan lisää tulevaisuudessakin kun minä ja Soap & Glory joskus jälleen kohtaamme :)

Sälää

Konjac Sponge*
No kyllähän mäkin sitten tykästyin tähän sieneen! Omassa käytössäni en tykkää poistaa tällä meikkejä, vaan viimeistelen puhdistuksen eli käytän ”kakkosputsarina” tai joskus jopa kolmosena ;). Iho tuntuu tosi pehmeältä ja sileältä käytön jälkeen, ja käyttö on jotenkin tosi nastaa :) Uusi on jo Hyvinvoinnin verkkokaupasta matkalla, tällä kertaa kokeilen kosteuttavaa Aloe-versiota!

Sephora Deodorant Spray
Plussaa pienestä koosta ja hyvästä tuoksusta. Miinusta siitä, että eihän tavallinen deodorantti kainaloilleni riitä, antiperspiranttia sen olla pitää. Käytin kuitenkin mielelläni loppuun ns. kotidödönä ;)

Semmottis! Näkyykö mitään jännää? :)

* Saatu blogin kautta.

13 vastausta artikkeliin “Joulukuun loppuneet

  1. Toi Make Up Storen LipStick Sealer kuullostaa tosi jännältä. Mä olin ihan unohtanut tuon Baremineralsin puuterin, pitin sitä tosi mielenkiintoisena silloin, kun ekaa kertaa esittelit sen. :D

    Tykkää

    1. Sealer onkin jännä ja toimiva, mutta itselläni käyttö jäi niin harvoihin kertoihin, että pärjään hyvin ilmankin :) Yöpuuteri <3

      Tykkää

    1. Mä tiedän yhden henkilön, joka ei tykännyt Hand Foodin tuoksusta, mutta mooooooonta, jotka tykkäävät. Joten rohkeasti tulta päin ;D

      Tykkää

  2. Lipstick Sealer on mullakin ollut käytössä, mutta en kyllä levittänyt sitä koko huulille vaan ainoastaan huulten rajojen päälle? Kuivattavaa kamaa se kyllä on niinkin :/Hand Food <3

    Tykkää

    1. Joo, mäkin levitin huulten rajoille ja vähän niiltä sisään päin. Ei se kuivattavuus käyttöä mulla mitenkään estänyt, mutta käytän tummia punia sen verran harvoin, että jaksan ne kerrat kyllä korjaillakin, jos tarve vaatii :)Sulta mä tuon käsivoidetuubin silloin ostinkin :)

      Tykkää

  3. Ihan kuin olisin ollut näkevinäni tuon BM yöpuuterin Kicksin alessa..? Toki voihan olla, että ne on jo myyty loppuun..muistaakseni tein tällaisen huomion Itiksessä? :)

    Tykkää

    1. Mitääääääääääää :o Täytyy heti lähettää joku lähellä asuva kätyri tsekkaamaan! Muistatko, mikä oli aleprosentti?

      Tykkää

Jätä kommentti