Dior · Etude House · Flow kosmetiikka · Guerlain · Joulukalenteri · Kenkiä · Kirjat ja lehdet · Korut · Kosmetiikan säilytysratkaisuja · Lancome · Lumene · Sisley · The Body Shop · Tuoksut · Vartalotuotteet · YSL

Joulukalenterit: neljäs viikko ja joululahjoja

Viimeinen kolme päivää käsittänyt joulukalenteriviikko sisälsi tosi kivoja juttuja! Shea-sarjan suihkuvoide ja vartalovoi jäävät ehdottomasti omia kokeiluja varten ja White Musk -tuoksu oli yllättävän kiva! Olen luullut, etten välitä kauheasti (liiasta) myskistä tuoksuissa, mutta tämä saattaa kyllä tulla käytetyksi :)

All in all, Body Shopin joulukalenteri oli tosi kiva ja ehdottomasti hintansa väärti. 2,50 € jäi luukulle hintaa, ja sain sekä tosi paljon itselleni uusia tuotteita kokeiluun että lahjoja läheisille. Ei mua haittaa yhtään, vaikken kaikkea pitänyt itse, sain kuitenkin jokaisesta luukusta jännityksen ja avaamisen ilon :) Ensi vuonna tuskin ostan Body Shopin kalenteria, koska näissä kyllä riittää kokeilemista. Sitä paitsi aiemmissa kalentereissa on ollut yllättävän paljon samoja tuotteita, enkä kyllä samoja halua enää. Jonkun kosmekalenterin haluan ehdottomasti! Toinen ihana olisi teekalenteri, josta näin kuvia Instassa ja tulin välittömästi kateelliseksi. Mietin itse asiassa, että koska kalenterit ilmestyvät hyvissä ajoin lokakuussa, hankin varmaan marraskuullekin oman kalenterinsa! ^_^ Ainakin jos en ensi vuonna pääse silloin reissuun ;)

Maanantaijoulukalenterista löytyi lukutoukalle mieleinen juttu eli tämän vuoden Finlandia-ehdokas, Heidi Jaatisen Kaksi viatonta päivää. Sain juuri äsken edellisen kirjan loppuun, joten korkkaan tämän siskon sanoin ”ylisukupolvisen v**uiksimenon kuvauksen” heti tänään :`D

Maanantaijoulukalenteri oli ihan paras juttu, ehdottomasti pakotan siskon hommaan ensi vuonnakin!

Mutta mitäs se pukki toi kiltille Sallalle aattona? :) Kyllä oli niin ihania lahjoja, että oksat pois! Saan aina vaan mahtavia lahjoja, mutta tänä vuonna oli jotenkin ihan extraonnistuneet lahjat, huhhuh! Kuvasin niistä (suurimman) osan tänne blogiin, tosin uudenvuoden aattona tulee vielä lisää, kun vietämme kakkosjoulua isän luona :)

Vihdoin sain ensimmäisen Nomess-laatikkoni, jes! Lastasin sen heti täyteen saamaani kosmetiikkaa, jota, kuten näette, tuli kasapäin… <3

Pistääkö joku juttu erityisesti silmään, blogipostauksen arvoisesti siis? Koirien mulle ostamista meteoriiteista kirjoittelen ainakin, halusitte tai ette ;)

Siskon kanssa ostimme toisillemme tietoisesti samanlaiset lahjat eli Efva Attlingin Take No Shit -kaulakorut. Näin tällaisen syksyllä työkaverini kaulassa, ja kun kuulin, mitä korussa luki, tiesin heti, että se on PAKKO SAADA. Siis oikeasti, ehkä paras mietelause ikinä! Koru on hopeaa ja tuotto menee vielä hyväntekeväisyyteen, win-win :)

Pinkit Reinot <3

Queenin levy ja ihana muistikirja <3

Kyllä mua on hemmoteltu, niin kuin näkyy! Sain myös ihanan paidan, jonka teksti ”Part time unicorn” iskee :) Kuva löytyy Instasta, jos joku haluaa käydä kurkkaamassa! Saitteko te kivoja lahjoja? Tai ostetaanko teillä ylipäänsä vielä aikuisille lahjoja?

Mulla on mennyt joulupäivä ja tapaninpäivä sairaana x-asennossa, mutta ihme kyllä se ei ole suuremmin haitannut! Kerrankin saa sairastaa rauhassa ilman, että täytyy perua miljoonia menoja ja tuntea huonoa omaatuntoa, jos ei pääse töihin. Olisin lepäillyt joka tapauksessa ;) Huomiseksi tosin yritän kovasti parantua, koska tiedossa on Vain elämää -konsertti!

Kivaa pyhien jatkoa kaikille! :)

Ps Kaktusviikuna-arvonnan voitti nimimerkki Riitta T, voittajalle on ilmoitettu jo aikaa sitten ;)

14 vastausta artikkeliin “Joulukalenterit: neljäs viikko ja joululahjoja

 1. Oi, onpa ihania lahjoja <3 Meteoriiteista toivoinkin postausta, onpa ajattelevaisella tuulella olleet nuo koiruudet ;)Take no shit -koru on ihan paras! :D Mua tosin taikauskoisena maalaisena häiritsee, ettei hevosenkenkä ole oikein päin. Pappa opetti, että joka tallin ja talon oven yläpuolelle naulataan hevosenkenkä niin päin ettei ”onni valu pois”, eli kannat ylöspäin. Mut toi mietelause, paras! :D

  Tykkää

  1. Hih, koirat kyllä aina osaa ostaa lahjat just eikä melkein ;DAijaa! Mä en ole koskaan kuullutkaan tollaisesta jutusta hevosenkenkiin liittyen. Ja leikin, etten kuullut nytkään :`D

   Tykkää

 2. Ooh, mitä lahjoja! <3 Guerlainin palleroista postausta, joo!Ihan syvältä loppupeleissä olla kipeenä joululomalla :( Mäkin ajattelin, että on ihan ok olla sairaana, kun ei tarvis muutenkaan tehdä mitään, mutta nyt kun olen sairaana jo 8. päivää, alkaa tämä tökkiä.

  Tykkää

  1. Joo, tulee! :)No kyllä, rajansa toki kaikella, 8 päivää on jo ihan liikaa :( Mua auttoi se, kun olin aaton vielä lähes teräkunnossa, ja se on mulle aina se tärkein päivä. Toivon mukaan säkin paranet Päivi pian! <3

   Tykkää

 3. Kyllä, haluan arvostelua seuraavista:-suolasaippua (jonka selkeästi olet jättänyt kasan alimmaiseksi aahahahha :D)-Diorin viisikot-BabyDoll -ripsari:’D

  Tykkää

  1. No mitä helevettiä, tossahan se suolasaippua pomppaa silmään etualalta lähes joka kuvassa! :D Mutta kiitos toiveesta, yritetään toteuttaa :DPs Kuvasta puuttuu TBS:n karpalokäsivoide, se hengaili jo yöpöydällä, joten unohtui :)

   Tykkää

 4. Ihania lahjoja olet saanut! Ne toivottavasti piristivät tuota tautimaratonia hiukan… Toivottavasti pääsit konserttiin!Oikein hyvää loppuvuotta ja ihan parasta uutta vuotta 2015, Salla!

  Tykkää

  1. Pääsin! Konsertti oli ihana <3 Ja kyllä ilman muuta lahjat piristivät, suihkuttelin mm. uutta hajuvettäni ja painuin takaisin pehkuihin sentään hyvältä tuoksuen ;)Kiitos Leonida, ihan parasta uutta vuotta sinullekin <3

   Tykkää

 5. Queen ja Reinot olisi voineet löytyä munkin lahjapaketista. ;) Kosmetiikkaa ei uskalla mulle kukaan ostaa. :D Aivan ihania lahjoja olet saanut. <3

  Tykkää

  1. Hih, meillä on selvästi hyvä maku ;)Mullekaan ei yleensä osteta kosmetiikkaa, joten siinä mielessä tämä joulu oli itsellenikin poikkeuksellinen :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s