Blogitapahtumat · Clarins · Ella Baché · Estee Lauder · Freeman · Garnier · Hamstraus · Jei juhlia · Konjac · Lavera · Lush · L`Oreal · No7

Pre-halloween purkkityttöjen kesken

Kuva: Dioriina

One of Beauty`s Daughters -blogin Henna kutsui viime lauantaina tupansa täyteen pulisevia ja höliseviä kauneusbloggaajia juhlistamaan bloginsa viisivuotissynttäreitä ja pre-halloweenia. Rakastan näitä kotimiittejä! On aivan ihanaa, että bloggaajat viitsivät nähdä ison vaivan järjestääkseen toisille hauskan illan tarjoiluineen ja goodiebageineen. Itse asiassa haluaisin kovasti itsekin järjestää miitin, mutta olen tullut siihen tulokseen, että joudun odottamaan sen verran, että Tora on isompi, jolloin se on mukavampi jättää hoitoon. Talo täynnä tyttöjä, herkkuja ja purkkeja plus kaksi pentukoiraa ei ole hyvä yhtälö ;)

Halloween näkyi pukeutumisessani kynsiin liimatuissa kalloissa. Tai no, olin mä myös pukeutunut aika tummiin, koska pukukoodina oli ”jotain mustaa” ;) Halusin pitää pinkit Roosa nauha -kynteni, joten kallot olivat niihin kiva lisä.

Hennan luona meitä odotti jäätävät goodie bagit, jotka oli jätetty olohuoneeseen kiusaamaan! Osalla ei ollut mitään ongelmaa hengata kosmetaivaan välittömässä läheisyydessä, mutta itselläni oli aika ajoin aika kuumottava olo =D

Varsinkin, kun huomasin oman bägini kutsuvasti muiden edessä ;) Joo, kärsivällisyys ei ole koskaan kuulunut mun hyvelistaan.

Kuva: Dioriina

Kuva: Dioriina

Ensin kilisteltiin, syötiin ja juteltiin, ja sitten Henna ja Minna jakoivat meille omat kassit. Ilme oli syystäkin muikea ;)

Kuva: Dioriina

Ja vaihtokauppaa käytiin tietenkin tässäkin miitissä ;)

Whoaah, tässä valtaisan goodie bagin sisältö! Löytyy niin apteekkikosmetiikkaa, luonnonkosmetiikkaa kuin meikkejäkin. Testattavaa tosiaan riittää, mutta tässä muutama tuote, joka pääsee heti kokeiluun:

Olen varmaankin Suomen ainoa kosmebloggaaja, joka ei ollut vielä kokeillut Konjac-sientä kasvojen puhdistuksessa. Se olikin yksi lemppareistani bägissä, mahtavaa vihdoin päästä kokeilemaan! No7– silmänympärysvoide kuulostaa metallikuulapäänsä takia oivalta pikaherättäjältä aamuihini, ja Laveran uusia huulirasvoja olin halunnutkin päästä kokeilemaan.

Laveran Basis Sensitiv on yksi lempparikäsivoiteistani, ja tätä uutta luomukarpalouutetta ja arganöljyä sisältävää kaveria kokeilen tosi mielelläni. Bägistä löytynyt Lushin voidemainen Breath of God -tuoksu on tosi jännä, ja ihan erilainen kuin mihin itse tarttuisin kaupassa. Siksi onkin tosi kiinnostava kokeilla, mitä tykkään tällaisesta hieman maskuliinisesta tuoksusta. Freemanin tuotteita en ole koskaan kokeillut, ja kantapääni ovat kuivat korput, joten tästä on hyvä aloittaa :)

Tässä vielä vaihtarilöytöni, joita kertyi mielestäni varsin maltillisesti ;) Clarinsin kosteuttava naamio, Ella Bachén tomaattivoide ja Garnierin Miracle Skin Cream ovat vanhoja suosikkejani, joiden osalta täydensin varastojani mielelläni. Estee Lauderin Double Wear -meikkivoidetta olen halunnut kokeilla pitkään, joten otin ilolla itselleni näytekoot siitä ja kevyemmästä Light-meikkivoiteesta. Jouluiset kynsitarrat nappasin myös itselleni, voin sitten jouluhörhöillä oikein asenteella ;) L´Oreal Elvital Thickness Booster kuulostaa niin oudolta, että sitä piti kanssa päästä kokeilemaan.

Iso kiitos Hennalle ja tietenkin myös muille bloggaajille tosi mukavasta illasta! :)

Vitsi muuten mikä kauneusviikko mulle on sattunut! Miitin lisäksi olen viikon sisällä käynyt kampaajalla, kasvohoidossa, Lushin bloggaajatapahtumassa ja huomenna olisi vuorossa I love me -messut! :) En ole mikään ruuhkaisten messujen ylin ystävä, tai siis tarvitsen selkeän toimintasuunnitelman, random pyörimisestä vain ahdistun ja luovutan. Katsotaan, miten huomenna käy, kiinnostavia juttuja on nimittäin niin paljon! Ja hei jos törmätään, niin tulkaa ihmeessä moikkaamaan! Jos siis tunnistanne hahaa, hiihtelen nimittäin lähes ilman meikkiä, koska menen loppuiltapäivästä meikkiin =D

8 vastausta artikkeliin “Pre-halloween purkkityttöjen kesken

  1. Sulla on muuten todella kauniit ja sirot kynnet. :) Aivan jäätävä goodie bag, hitsi vieköön pukkaa jopa hieman kateutta pintaan. ;) Ihania tuotteita ja Lush blogijuttu varmaan aivan mieletön. :) Juu tuo messuilu, niin ahdistaa järjestäytynyt messuilu, että suunnittelisin kaiken etukäteen, mutta niin ahdistaa se random poukkoilukin jota aina harjoitan, myös tulevana sunnuntaina. :) Mihinkäs sitä täplistään pääsisi.Kivaa messuilua toivottelee Tiia

    Tykkää

    1. Kiitos Tiia :)Jäätävä tuo bägi kyllä oli, huhhuh. Ja Lushilla oli kyllä ihanaa, se kun on yksi mun lempparikaupoista <3 Teen tapahtumasta kyllä oman postauksensa!Mun on pakko suunnitella, muuten ei tule mitään :P Tänään meinasin ahdistua jo Messukeskukselle kävellessä, kun näin ne ihmismassat :´D Ihanaa messuilua sulle huomenna! :)

      Tykkää

Jätä kommentti