Öljyt · Hiusten hoito · Hiusten muotoilu · Kosteusvoiteet · Kynnet · LivBox · Lumene · Neutrogena · Schwarzkopf

Lokakuun LivBox

Todellakin! Nyt täytyy sanoa, että lokakuun LivBox oli kyllä just eikä melkein!

Kaikki tuotteet olivat Roosa nauha -teemalla pinkkejä, ja LivBox lahjoitti jokaisesta boksista euron Roosa nauha -keräykseen. Boksi oli myös siinä mielessä harvinaislaatuinen itselleni, että tykkäsin JOKAISESTA tuotteesta! Joten sori systeri, tästä ei liikene sulle mitään ;) Schwarzkopf BC Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp shampoota ja öljyä mulle on kokeiltu joskus kampaajalla ja tykkäsin niistä kovasti. Itse asiassa tämä öljy on ollut ostoslistallakin, koska sitä voi laittaa sekä hiusten pituuksiin että päähankaan. Mulla kuivuu päänahka kovastikin talvisin, joten sinne tulee kaikenmaailman mömmöjä tungettua joka tapauksessa. Monitoimituote on jees, ja nämä tuoksuvatkin tosi hyvälle. Ruusulle, mutta sitten ei kuitenkaan sellaiselle tavalliselle ruusulle (jonka tuoksusta en kosmetiikassa niin pidä) :)

Schwarzkopfilta oli boksissa kolmaskin tuote, nimittäin Osiksen Glamination kiiltokiinne. Kiilto on jees, pakkaus on ihana, kokeilen mielelläni :) Tykkäsin tosi paljon myös raikkaan verigreipin tuoksuisesta Neutrogenan Visibly Clear -kosteusvoiteesta, vaikka sekä kosteusvoide että hiuskiinne löytyivät myös viime kuun boksista. Jotkut saivat Neutrogenan tilalta ACOn kosteusvoiteen nuorelle iholle, onneksi mä sain tämän Neutrogenan siis ;)

Kosteusvoiteen lisäksi boksin toinen täysikokoinen tuote oli Lumenen Roosa nauha -kynsilakka, joka on ihana! Kaunis pinkki sävy ja hiekkalakka, tykkään! :)

Boksissa tuli lisäksi koodi, jolla saa kuukauden MeNaiset-lehden digiversion luettavakseen.

Lokakuun boksi oli, jos jäi epäselväksi, todella mieluinen. Mitä te tykkäsitte?

10 vastausta artikkeliin “Lokakuun LivBox

  1. Tykkäsin kovasti ja oli ilo katsella..Ihanan näköisiä tuotteita. Boxia avaessa tulvahti ihana tuoksu, olisiko ollut Neutrogena.Kiitos loistavasta vinkistä, että tuota hiusöljyä voi laittaa päänahkaankin, miten en ole tajunnut.. Kuivuu myös päänahka oikeastaan kesät, talvet, joten tämä oli vallan loistava vinkki. <3Kaunista ja tuoksuvaa viikonloppua. Tiia

    Tykkää

    1. Mä kokeilin Neutrogenaa tänä aamuna, ja se tuoksui kyllä ihanalta! Myös koostumus vaikutti oikein hyvältä :)Kiva kuulla, että sait ahaa-elämyksen öljystä :) Mulla kuivuu myös päänahka, tosin kesällä pärjään ilman kosteuttavia tuotteita. Talvella välillä kutisee niin pirusti :PIhanaa viikonloppua sinullekin Tiia :)

      Tykkää

    1. Kokeile ihmeessä, ainakaan mulla tämä öljy ei tehnyt hiuksia yhtään lähmäiseksi :) Mä oon kyllä aika helposti vietävissä, pinkkiä vaan boksi täyteen, niin mää tykkään ;D

      Tykkää

  2. Ensimmäistä kertaa nyt harmittaa, ettei ole tullut LivBoxia tilattua. Mielenkiinnolla kokeilisin näistä kyllä kaikkia. Rose Oil Shampoota täytynee ainakin hankkia talveksi.

    Tykkää

    1. Uskon, mua olisi kyllä ottanut päähän, jos tilaukseni olisi jostain syystä ollut katkolla! Näin on käynyt kerran kun unohdin uusia sen ajoissa, mutta silloin onneksi boksi ei ollut niin mieleeni ;)

      Tykkää

  3. Mä luulin että nämä boksit ovat kaikki identtisiä, mutta itselläni oli ihan eri rasva mukana, Acon mattapinnan jättävä päivävoide. Hmm, mitä en ole tajunnut? :DKatjahttp://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

    Tykkää

    1. Moikka Katja,boxit saattavat sisältää vaihtoehtoisia tuotteita ja ne pyritään mahdollisuuksien mukaan kohdistamaan kauneusprofiilin avulla :) Terkuin Sanna LivBoxista

      Tykkää

Jätä kommentti