Huulipunat · MAC · MAC Limited Edition · Rajauskynät

Marge-kiilto ja outo silmänrajauskynä

Vihjaisin aiemmin ostaneeni pari juttua MACin uusista Simpsons- ja A Novel Romance -kokoelmista. Simpsoneista olin fiilistellyt upeaa oranssia poskipunaa, mutta vasta Suomen lanseerauspäivänä mulle selvisi, että kyseinen tuote oli ainoastaan online-myynnissä. Buu! :( Päätin kuitenkin mennä tiskille katselemaan, koska myös toisessa samana päivänä ilmestyneessä kokoelmassa oli yksi juttu, jota olin kiikaroinut.

Kyllähän mun nyt sitten oli kuitenkin yksi Marge-juttu ostettava <3 Ja huulikiilto, kun mähän en käytä huulikiiltoja :´D Tässä yhdistyi upeaakin upeampi pakkaus, mielikuvan avulla myyminen ja herkullinen sävy. Olen käyttänyt MACiltä aiemmin vain Pro Longwear -kiiltoa, joka oli niin tahmaista, ettei mitään järkeä. Nämä normaalit Lipglassit eivät myyjän mukaan ole yhtä tahmaisia, ja allekirjoitan sen kyllä kokeilujen perusteella. Ostamani sävy on Itchy & Scratchy & Sexy :)

Puntaroin tämän ja kauniin oranssin kiillon välillä, ja olin myyjällekin todennut, että oranssi olisi helpompi sävy itselleni, mutta toisaalta juuri tällaista violettia kiiltoa en omista. Paikalle sattui saapumaan, yllätys yllätys ;), Ilona, jolta kysyin, kumpi mun kannattaisi ostaa. Ilona ei miettinyt hetkeäkään, vaan sanoi, että violetti, koska ”sulla ei ole mitään tuollaista”. Check! Vitsi, että oli ilahduttavaa, kun joku toinen tuntee meikkikokoelmani ja mieltymykseni melkein yhtä hyvin kuin minä itse <3

Toinen ostokseni oli uusi tuote MACillä, nimittäin Fluidline Eye Pencil. Kyseessä on pehmeä geelimäinen rajauskynä, jolla saa aikaan superkestävän rajauksen. Jälkeä voi häivytellä heti levittämisen jälkeen, mutta kannattaa tosiaan tehdä se heti, nimittäin kun rajaus jämähtää, se jämähtää. Alempana olevassa kuvassa näkyvät swatchit eivät lähteneet kädestä mihinkään käsien saippuapesun yhteydessä ;) Mielestäni luumuisen ruskea sävy Earth Sign oli niiiiin kaunis, että halusin ehdottomasti juuri sen. En myöskään omistanut tällaista sävyä aiemmin.

Fluidline-kyniin liittyy kuitenkin pieni mutta, mistä niin minä kuin MACin henkilökuntakaan emme olleet tietoisia. Nimittäin kynän väriosa ei kierry takaisin hylsyyn! Eli jos sitä kerran kääntää esiin vahingossa tai esim. kuvaamista varten ;), niin se on sitten siinä. Mä oletin, että oma kynäni on rikki, kun väriosa ei mennyt takaisin hylsyyn. Näin sanottiin myöskin MACillä, kun soitin sinne asiasta. Yllätyimme kuitenkin kun menin vaihtamaan kynää toiseen, kun muutkin myynnissä olevat kynät toimivat samalla tavalla. MACiltä luvattiin selvittää asiaa, ja eilen sain soiton, että kyllä vaan, väriosan ei kuulukaan kiertyä takaisin hylsyn sisään! En usko tämän olevan ongelma, kunhan asian vain tietää etukäteen (MACin kulmakynäthän toimivat tällä samalla tavalla). Aikamoinen yllätys kuitenkin, koska en ole koskaan ennen törmännyt silmänrajauskynään, jota saisi kierrettyä vain yhteen suuntaan.

Kävittekös te hakemassa jotain kivaa näistä kokoelmista? Jaksatteko ylipäätään innostua MACin uusista kokoelmista, joita pukkaa ulos aika tiuhaan?

Ps Viimeistä viedään, arvontaan voi osallistua vielä tänään 19.9. klo 20 saakka! Jännää! :)

10 vastausta artikkeliin “Marge-kiilto ja outo silmänrajauskynä

 1. Mä oon aina ajatellut, että kaikki MACin automaattikynät toimii noin, eli niitä ei saa kierrettyä takaisin. Olen tosin itse kokeillut vain niitä kulmakyniä. Kulmakyniä ostaessa sästä aikoinaan sanottiin mulle tiskilläkin erikseen.

  Tykkää

  1. Joo, mäkin muistan, että kulmakynää ostaessani sain ohjeistuksen myyjältä. Mulla siis on noita Technakohleja ja ne kiertyvät takaisin, joten ei käynyt mielessäkään, että Fluidline ei toimisi samoin :)

   Tykkää

  1. No eikö olekin! MACin myyjätkin vakuuttivat aluksi, että kyllä sen pitää kiertyä takaisin, ja että mun kynä oli viallinen :D Joten onneksi en ollut ainoa, joka oli vähän pihalla ;)Niin on <3

   Tykkää

 2. Jollain muullakin sarjalla on ollut takaisin kiertymätön rajaus.. En vaan saa päähäni merkkiä, kuitenkin jokin markettiemerkeistä :D

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s