Guerlain · Kilpailu · Korostustuotteet

Sata Facebook-tykkääjää. No siis melkein ainakin.

Mä en kestä enää! Mä olin vakaasti päättänyt olla kerrankin kärsivällinen ja odottaa sadan Facebook-tykkääjän täyttymistä ennen arvonnan järjestämistä. Mutta en yksinkertaisesti pysty enää odottamaan, viis noista luvuista, mä haluan arvonnan käyntiin N-Y-T! :)

Mä olin alun perin ajatellut ostaa palkinnoksi jotain kivaa syksyn uutuusmeikkikokoelmista. Kuitenkin taannoisen meikkipohjapostaukseni yhteydessä tajusin, miten jokaisella naisella kuuluisi olla vähintään yhdet Guerlainin meteoriitit. Se fiilis, mitä itse saan kuvankauniin pakkauksen, jumalaisen tuoksun ja kauniin lopputuloksen yhdistelmästä päivittäin, kuuluu kaikille. Koska tietenkään en aio uskoa, että kaikki eivät saisi samoja kiksejä meteoriiteistä ;)

Kun en löytänyt ostosreissullani mitään omasta mielestäni sopivaa palkintoa uutuusmeikeistä, tajusin, että kyllä sen on oltava tämä. Mietin, mikä olisi itselleni mieluisin voitettava palkinto, ja kyllä se olisi nämä meteoriitit <3

Päädyin siis ostamaan meteoriitit sävyssä 3 Medium, jonka uskoisin passaavan ihan jokaikiselle. Meteoriiteistä kun ei juurikaan irtoa pigmenttiä, vaan sitä kaunista kuultoa.

Arvontaan osallistut näin:
1) Lue Miss Piggy`s Pearlsia joko Bloggerin (GFC sivupalkissa), Bloglovinin tai Facebookin kautta. Olemalla rekisteröitynyt lukija jonkin näistä kautta saat yhden arvan. Kahdessa rekisteröityneenä oleminen tuo sinulle kaksi arpaa ja kolmessa luonnollisesti kolme. Kerro mitä kautta luet ja montako arpaa lunastat :) En karsasta, vaikka liittyisit lukijaksi vasta nyt. Toki kuitenkin toivon, että uudet lukijat jäisivät seuraamaan blogiani muutenkin.

2) Kerro, mitä kautta aloit alunperin lukea blogiani. Kiinnostaa tietää :)

3) Kerro kolme asiaa minusta tai blogistani. Tällä toisista blogeista apinoidulla ehdolla toivon karsivani arvonta-googlettelijoita, joita valitettavasti on.

4) Jätä sähköpostiosoitteesi.

Arvontaan voit osallistua puolentoista viikon ajan eli pe 19.9.2014 klo 20.00 saakka. Postitan palkinnon vain Suomeen.

 Onnea arvontaan! :) :)

Ps Toivon mukaan olette tästä palkinnosta yhtä innoissani kuin minä ^_^

85 vastausta artikkeliin “Sata Facebook-tykkääjää. No siis melkein ainakin.

 1. Oooooo mä olen himoinnut meteoriitteja mutten ikinä ole raaskinut ostaa! Luen Bloggerin kautta ja nyt kun muistutit Facebookista, tajusin käydä klikkaamassa itteni seuraajaksi myös siellä – eli kaksi arpaa :)Luulen, että löysin oman blogin aloittamisen jälkeen MPP:n jonkun toisen kosmeblogin kautta, en muista tarkkaan! Hmm kolme asiaa.. 1) Sinäki oot koirapöpi! 2) Sinäki rakastat kahvia! (ja vohveleita) 3) Lähdet kohta lämpimään ja mä haluun mukaan! :Ddixinnblog@gmail.comja Ps. kylläkylläkyllä, oon superinnoissani palkinnosta, hemmottelet lukijoitas! <3

  Tykkää

 2. 1) Luen sekä FB:n, että GFC:n kautta.2) Huomasin blogisi jonkun bloggarin suosikeissa, ja sitä kautta eksyin sivuillesi :)3) Olet aloittanut blogisi samana vuonna kuin minä omani. Vaihdoit hiljakkoin hiustesi sävyä (punertava sopiikin sinulle hyvin!). Saat kutsuja kosmetiikkavalmistajien tilaisuuksiin (minä en…).4) dzinni@europemail.comKiva palkinto!

  Tykkää

 3. -Blogger ja Bloglovin eli kaksi arpaa-Jonkun kynsiblogin linkin kautta löysin blogisi. Nimi oli kiinnostava, siksi klikkasin tänne-Sinulla oli rakas koiruli Riki. Rakastat Lushin Snow Farya. Aamupalasi on smoothie tai oikeestaan kaksi =)-susatar8@gmail.comAivan upea arvontapalkinto. Juurikin blogistasi olen kadehtien lukenut hehkutustasi meteoriiteistä. Olisipa aivan mahtavaa päästä itsekin niitä kokeilemaan.

  Tykkää

 4. Luen Bloggerin ja Facebookin kautta. :)Löysin sun blogin muistaakseni kommenttikentän kautta, eli kommentoit jonkun toisen postausta ja eksyin sitten sun blogiin. Ja jäin heti lukijaksi :)Asiat: sulla on ihania koiria (valitettavasti yksi jo sateenkaarisillalla) ja olet koiraihminen henkeen ja vereen. Puhut ja naurat paljon ja olet sosiaalisesti aktiivinen, ihan huipputyyppi kaiken kaikkiaan :) Sulla on vaativa iho ja tykkäät panostaa ihonhoitoon ja selekosmetiikkaan, kuten juuri Guerlainiin ja MACiin.Voi, kun toivon että onni potkaisisi! Jos ei, niin sitten tyydyn ihailemaan niitä äidin vuoden -82 meteoriittikuulia :Dmitenniinliikaa ät gmail.com

  Tykkää

 5. Bloglovin ja Facebook eli kaks arpaa (ja tietty Insta myös!). Blogi löytyi Kahvihuoneen kautta. Sulla on kaksi koiraa, toinen on pentu vielä ja suht vastikään menetit Rikin :( Matkustaminen on sun intohimo ja pidät itsesi helposti liiankin kiireisenä. Ha, sanoinpas asioita jotka ei liity kosmetiikkaan! :D Mah-ta-va palkinto!!!! wastinglifestyle at gmail piste com

  Tykkää

 6. Upea palkinto! <3-Tykkään fb:ssä, seuraan bloggerissq ja supporttina myös bloglovinissa vaikka harvoin siellä käynkään :)- Olet crazy dog lady ;), käytät itseruskettavaa ympäri vuoden ja mahasi ei kestä kaikkia ruoka-aineita.-rokkikaisuli(a)gmail.comTerkut Dallasista!

  Tykkää

 7. Kahdella arvalla mukana. Luen blogiasi bloggerin kautta sekä fb:sta. En muista miten löysin blogisi mutta rekisteröidyin heti lukijaksesi. Pidän tyylistäsi arvioida eri merkkien tuotteita ja tätä kautta löysin itselleni sopivia Clarinsin voiteita. Koirat ovat sinulle ilmeisesti tärkeimpiä asioita elämässäsi. Minulle kissat joten yhteinen eläinrakkauskin kiehtoo. Hyvää syksyä!

  Tykkää

 8. Oh my mikä palkinto 8)Aloitin seuraamaan bloggerin kautta, nyt seuraan ja tykkään kaikkia kolmea kautta :DSusta tulee mieleen koirat ja ponit ja blogissasi on todella todella huippu kuvia, niin laadullisesti kuin kuvauksellisestikkin. Blogiasi on todella ihana seurata :)pirita@pouhula.com

  Tykkää

 9. Härregod tämmöinen palkinto, wau sinä. Seuraan bloglovinin kautta.Jonkin toisen blogin kautta lie tänne löysin…. Olet tosi eläinrakas, koirasi tunkee kuviin nuuskien kuvattavia purnukoita ja vietät lemmikkien syntymäpäiviä(muistan lukeneeni pippaloista) :D annamarimirjami(AT)gmail.com

  Tykkää

 10. 1) Seuraan nykyisin Bloggerin kautta, aikaisemmin Bloglovinin.2) Päädyin blogiisi toisen bloggaajan kautta.3) Rakastat koiria (niinkuin minäkin), hiusvärit eivät pysy hiuksissa pitkään ja olet kaksonen.4) 66aurinkoinen@gmail.comIhana arvonta :) Guerlain on alkanut kovasti kiinnostamaan minua, niin upeita meikkejä ja tuoksuja. Valitettavasti asun niin pienellä paikkakunnalla, etten pääse täällä hypistelemään niitä :(

  Tykkää

 11. 1. Seuraan facebookin kautta.2. Päädyin blogiisi Juillen blogilistan kautta.3. Itkin kun menetit koiran, joka muistaakseni tuli sinulle poikaystävän mukana. Tunsin syvää ymmärrystä kun valvoit pienen ja vilkkaan koiranpennun kanssa. Sinulla on kaksoissisko. 4. outi.saariaho ät gmail.comAivan huikean ihana ja kaunis palkinto!

  Tykkää

 12. Oo noita olen himoinnut pitkään ja hartaasti. :) Bloggerin kautta ja FB:n kautta lukenut jo pitkään ja tilannut myös kuukausia sähköpostiin postaukset, sieltä on kätevää lukea. :) Täräytin nyt tuon Bloglovininkin, koska haluan kaikki mahdolliset arvat. Omaksi ilokseni kutsuin FB:n kautta pari ystävääni tykkäämään FB sivuistasi ja olen satavarma, että tykkäävät ja kohta sata paukahtaa rikki. :)Ja saa minunkin blogin FB sivuista tykätä, jos ei ole ennakkoluuloinen keski-ikäiselle. :)Arvonnassa kaikissa mahdollisissa instansseissa mukana.Tiia

  Tykkää

 13. Kaikkien kolmen kautta : blogger, FB & Bloglovin. Bloglovin on kyllä se jota käytän päivittäin kaikkien blogieni seuraamiseen. Sulla on töissä oma kahvimuki ja tykkäät hyvästä kahvista . Niin ja tietty oot koirahullu :)Löysin sun blogin jonkin toisen blogin kautta, mutta en nyt kyllä ollenkaan muista, että kenen. Tosi kiva arvonta. Oon vasta tänä kesänä uskaltautunut käyttämään kevytpigmenttistä aurinkopuuterin ja poskipunan yhdistelmää, ehkä tää ois sit se seuraava askel, jos onni suosii mua. nsande1(at)welho.com

  Tykkää

 14. Selaan tasaisin väliajoin kauneusbloggaajien luen-myös-näitä listauksia sivupalkeista, ja jossain välissä eksyin tänne. :) Sinusta tulee ponit mieleen, ja tietty ettei hiusvärit pysyhiuksissa jaaa uusi koiran pentu. :)Luen bloglovini kautta (hallah & ameochi (ät) gmail.com) 2) Kerro, mitä kautta aloit alunperin lukea blogiani. Kiinnostaa tietää :)

  Tykkää

 15. Lueskelen Bloggerin kautta. Olen löytänyt blogiisi jonkun toisen bloggaajan kautta, mutta en enää muista kenen.Blogistasi tulee mieleen ensimmäisenä My Little Ponyt, koska tykkään niistä itsekin, Guerlain (jonka tuotteista haaveilen) ja tietysti koirat (vaikka en koiraihminen itse olekaan). :)gentlyoutoftime(a)yahoo.com

  Tykkää

 16. Seurailen bloggerin kautta.Blogiisi eksyin ensimmäisen kerran jonkin toisen blogin kautta (en muista enää minkä) ja tykkään seurata erityisesti kaikkia (maanläheisiä) kosmetiikkablogeja.Tykkäät matkustella (varsinkin Tanskan reissupostaus on jäänyt mieleeni), Macin tuotteet ovat myös olleet esillä melko usein ja tuuheuttavat ”hiusjutut” ovat sinulle mieluisia :)Sähköposti on vanilliini100@gmail.com

  Tykkää

 17. Luen Bloggerin ja Facebookin kautta.Taisin löytää blogisi Kahvihuoneen kautta ellen nyt ihan väärin muista :DSun blogista tulee mieleen My Little Ponyt, värikkäät huulet ja vohvelit!helmisbeautyblog@gmail.com

  Tykkää

 18. Oih ja voih! <3Luen Bloggerin ja Bloglovinin kautta.Blogisi löysin niin, että olit kommentoinut johonkin toiseen blogiin, jota silloin luin.Kolme asiaa:1. Huulipunat (ja juu en vieläkään ole unohtanut sitä rajauskynien määrää sun meikkipussissa. :p)2. Koirat3. Ihana hymy, siro ja hulvattoman rento & mukava. (nämä livekohtaamisten perusteella. ;))Extra: My Little Ponythakusanarakkaus(at)gmail.com

  Tykkää

 19. Ihana palkinto,tälle olisi tarvetta ehdottomasti. :)Seuraan bloggerin ja fb:n kautta joten 2 arpaa.Blogiisi löysin jonkin toisen kosmetiikkafanin lukuluettelosta1.Ponit,kokoelmaasi olen ihastellut useasti2.MAC3.Rento ja rempseä ote kirjoittaa postauksia kosmetiikasta ja kaikesta muustakin,*iso peukku*-pikkunen78[at]gmail.com

  Tykkää

 20. Ooooooh, paras palkinto ikinä :-)!!! luen fbn ja bloggerin kautta eli 2arpaa :)!!! olen lukenu alusta asti :)!! Kolme asiaa jotka ekana tulee mieleen sinusta blogin kautta on Huulipunahulluus :D, hassu käsirasvatesti :D ja ihanat koirat ja ponit ❤️galleriapapillon@gmail.com

  Tykkää

 21. Luen Bloggerin kautta ja nyt kävin tykkäämässä facessakin! joten kaksi arpaa :)Eksyin aluksi toisten blogien kautta. En ole ihan varma, mutta muistelisin että Panda (tai Ilona) linkkasi blogimiitistä blogiisi. Sinusta tulee mieleen koirat, vohvelit ja kuivashamppoo :D Palkinto on huikea ! marjo.kiilavuo @ gmail.com

  Tykkää

 22. Ooh nyt hemmottelet lukijoita! Seuraan facebookissa. Eksyin blogiisi muistaakseni viilankantoluvan kautta ja olenkin jäänyt hiljaiseksi lukijaksi. Olen pahoillani etten useammin kommentoi vaikka jokaisen tekstin kyllä luen. Sinusta tulee mieleen Lush-hulluus, rakkaus koiriin, matkustus intohimo sekä lämpimät perhesuhteet. Jatka blogisi kirjoittamista, mie ainakin luen jatkossakin! Paulapelkonen@hotmail.fiIhanaa syksyä :)

  Tykkää

  1. Awwwwww, kiitos kommentistasi <3 Ihanaa kun seuraat blogiani! Vitsi tuli hyvä mieli tuosta, kun mainitsit lämpimät perhesuhteeni <3

   Tykkää

 23. Jonkin aikaa olen lukenut, jonkun meikkijutun perässä tänne löysin :) tykkäät koirista, käyt purkkimafian tapahtumissa ja tykkäät noh meikeistä :) en ole tavannut sinua joten sen enempää en tunne kuin netin välityksellä. Pirteältä ja iloiselta vaikutat :)Luen googlen kautta. charmingnails@suomi24.fi

  Tykkää

 24. Ooooooo mikä palkinto!Luen blogia bloggerin ja fb:n kautta eli kaksi arpaa sitten kait.Löysin tänne alunperin jonkun toisen blogin kautta, en muista tarkempaa. 1. Entinen vannoutunut MUS-tyttö fanittaa nykyään MACia (siirryit meikkaajan perässä)2. Riki rakasti uimista3. Sukulaisia Köpiksessä, joten vierailette siellä ajoittainKuorotipu ( at ) hotmail.com

  Tykkää

 25. Eikä, pakko osallistua koska multa puuttuu nää jokaisen meikki-intoilijan helmet! Seuraan blogiasi Bloggerin ja Bloglovinin kautta. Eli kaksi arpaa ennestään ja liityin Fb-tykkääjiin nyt joten saanen sen kolmannen arvan. Alun perin lähdin seuraamaan blogiasi toisen kosmetiikkablogin (en muista kenen) sivusyötteen innoittamana (hauska nimi kiinnosti) :) Kolme asiaa jotka tulevat ensin mieleen: söppänät koirat, energinen persoonasi livenä sekä upeat värikkäät huulimeikit. Ihanaa syksyn aikaa toivottaen,Leben / meikki_monsteri@luukku.com

  Tykkää

 26. Ihan alkuun joudun myöntämään, että en vieläkään ole saanut aikaiseksi hankkia itselleni Guerlainin helmiä! :O Melkein hävettää. :D Haluan voittaa tämän arvonnan! :P1. Olen lukija GFC:n ja Facebookin kautta. Luulin olevani myös Bloglovin’:n kautta, mutta tarkistettuani huomasin, että enpäs olekaan. :( Enemmän liikun tänne oman blogini kautta, josta olen linkittänyt blogiisi. Tästä ei kuitenkaan saanut arpaa, joten vain kaksi.2. Hävettää myöntää, mutta en oikein enää muista. :( Olisitkohan sinä kommentoinut minulle ja sitä kautta löysin sinun blogiisi? 3. Koirat tulee ensimmäisenä mieleeni, erityisesti koirientaivaassa oleva Riki. Toisena, sulle sopii fuksiapuna huuliin, kuten minullekin ja siksi tälläinen tuli heti mieleen. Ja kolmas… tykkäät kahvista! Oikea kahvihifistelijä. :D Selvisinkö ristitulesta? :D4. minttura@hotmail.comPs. Onnea 100. tykkääjän rajan rikkoutumisesta. ;)

  Tykkää

 27. 1. Luen Bloglovinin kautta, joten yksi arpa!2. Muistaakseni jonkun toisen bloggaajan sivupalkin kautta pari kuukautta sitten3. Olet hiljattain tehnyt myös hiustuotteista arvosteluja, tykkään! Rakastat matkustelua ja taisit olla lähdössä tässä syksyllä vielä matkalle. Lisäksi tahtoisin mainita ihanan positiivisen ja pirteän olemuksesi sekä tavan kirjoittaa! :)4. stigaba (at) hotmail.com

  Tykkää

 28. 1. Kolme arpaa, Bloglovinin, Bloggerin, sekä FB:n kautta seuraillaan ;) I’m everywhere!2. Aika varmasti #purkkimafian kautta! :)3. MyLittlePonyt, sun ihanat ruttunaamakoirat ja… Minnan tapaan tuli se fuksianpunainen huulipuna mieleen!4. inthispartoftown(ät)gmail.com Onnea, nyt on satanen rikki! >:) ps. Mä HALUUUN nuo meteoriittikuulat <3

  Tykkää

 29. Vitsi, et teki mieli nappaa ne kuulat siellä Mayassa ja juosta ihan pirun lujaa bussiin :-D Mut päätin, et jos en voita, niin ostan ne kuitenki!!!1) Mul on kaks arpaa, eli Blogger ja FB2) Ihan oon alusta asti ollu messissä3) Hmmm… tää onki vaikee! Kolme juttuu vaan… Sanon, että a) Parasta matkustus-/kahvittelu/-hengailuseuraa ever! Niin helppo olla sun kanssa. b) Tough mothafucka c) Koiwat <3 <34) Mailin tiiät

  Tykkää

 30. 1. Moi! Seuraan Bloggerin kautta ja juuri kävin tykkäämässä facebookissakin, että saatiin sinnekin oikeasti se 100 lukijaa ;) Siispä 2 arpaa.2. Alunperin huomasin blogisi tuttavan lukulistalta ja uteliaana kävin katsomassa, kun nimi oli kiinnostava. Löysin My Little Ponyista esittelyjä ja jäin seurailemaan. Tosin aluksi ihan vaan selaimen kirjanmerkeissä..3. Sulla on sellanen kirahvi-poni, jonka olisin joskus pienenä halunnut :D, lisäksi sinulla taisi olla kaksoissisko? Jos oikein muistan. Ja sitten sinulla on koiria :)4. vivi_vanille@luukku.com

  Tykkää

 31. Ihastuttava palkinto! En ole ollut Guerlainin meteoriittien kanssa koskaan missään tekemisissä.1) FB2) Reilu vuosi sitten ajauduin sattumalta erääseen kosmetiikkablogiin ja kiinnostuin lukemaan sitä. En tarkalleen muista oliko kommentointisi kyseiseen blogiin vai tuon lukemani blogin seurattavat blogit -osioon tutustuminen johdatellut blogiisi. Luin tietysti blogisi kronologisessa järjestyksessä ja seurailen nyttemmin reaaliajassa postauksiasi.3) Matkaselostukset, hyvä ruoka&kahvi sekä hentoisten hiusten hoito ovat aiheita, jotka tulevat minulle ensimmäiseksi blogistasi mieleen.4) water.lily@pp.inet.fi

  Tykkää

 32. Uulalaa, mikä palkinto!1) Luen bloggerin kautta, eli siinä tapauksessa yksi arpa. Seuraan myös instaasi, jos kiinnostaa. ;)2) Hmm, varmaan jonkun toisen kosmetiikkablogin kautta päädyin tänne ensi kertaa…3) Muistaakseni hehkutat sitä, kuinka tärkeää on nauttia kunnon kahvia, eikä mitään sekundaa. :D Ostaessasi uusia meikkejä, mietit aina onko sinulla jo vastaavaa sävyä.Tykkäät kauniista ja hyväntuoksuisita asioista, mainittakoon My Little Ponyt ja Lushin Snow Fairy.4) mssweetbrunetteätgmailpunktcom

  Tykkää

 33. 1. Luen pääsääntöisesti bloglovinin kautta, mutta seuraan myös bloggerinkin kautta sekä tykkäilen fb:ssä :)2. Löysin blogisi jonkun toisen kosmetiikkablogin kautta joskus vuoden päivät sitten.3. Sinusta tulee mieleen Mac, ihanan värikkäät huulimeikit ja My Little Ponyt sekä rakastat koiria ja olet kaksonen :)

  Tykkää

 34. On tuo kyllä kaunis purkki… :oBlogger ja Bloglovin on ne, mitä kautta seuraan, eli pari arpaa.Taisin ”eksyä” tänne jonkun toisen kosmetiikkablogin kautta, sen tarkemmin en osaa sanoa.Kosmetiikan ”harrastus” tulee tietenkin ekana mieleen, mutta lisäksi: sulla on koiria, tykkäät matkustella ja olet kahvi-ihminen.backinreverieÖgmailÄcom

  Tykkää

 35. Olen rekisteröitynyt lukija Bloggerin kautta ja tykkään Facebookissa. Blogiin olen eksynyt joskus keväällä jonkin toisen blogin kautta :)Mulla tulee sun blogista mieleen kuvauksesi koirasi poismenosta (:’C), itsevarmat huulimeikit ja tosi persoonallisen väriset hiuksesi! Blogissasi on kyllä tosi ihana tunnelma, positiivinen ja jollain tapaa avoin. Tykkään! :)kristiina.rintanen@gmail.com

  Tykkää

 36. 1. Bloggerin kautta lukijana. :)2. Tuli varmaan googletettua jotakin meikkausvinkkejä, sitä kautta eksyin blogiisi ensimmäisen kerran.3. Sinun on ollut aiemmin tosi vaikea pyytää apua muilta. Tykkäät Chanelin meikeistä. Ja jouduit luopumaan yllättäen ihanasta koiraystävästäsi. :(4. sopeutuja(at)hotmail.com

  Tykkää

 37. 1. Bloggerin kautta.2. Jonkun toisen kosmeblogin kautta, mutten muista minkä. Hurahdin kosmeblogeihin ihan hiljattain ja seuraan nyt ties kuinka montaa.3. Halusit pienenä lastentarhanopettajaksi. Kuulut #purkkimafiaan. Oot julkaissu itsestäs meikittömän kuvan, mikä on musta hieno juttu :) Rakastat koiria ja oot kahvinarkkari kuten mäkin!4. krista.eerika@gmail.com

  Tykkää

 38. Kiitos kun muistutit arvonnasta, en ehtinyt osallistua silloin heti kun tämä lävähti etteeriin enkä sitten enää muistanut, kun palasin kotikoneen ääreen noin viikon poissaolon jälkeen! Järkyttävän ihana palkinto!!!!! IIIIIIKK!!! :-D1) Seuraan Bloggerin lukulistankautta, eli yksi arpa.2) Ei mitään muistikuvaa mitä kautta löysin tänne, vamaan joko jonkun sun jonnekin jättämän kommentin kautta tai sitten jonkun blogissa olleen linkin kautta.3) Rakastat eläimiä mutta erityisesti koiria, sinulla on tällä hetkellä Beni ja Tora ilahduttamassa päiviäsi (ja öitäsi… ;-) ). Keräilet muistaakseni pehmoleluja (tai niillä on ainakin ihan erityinen merkitys sinulle). Olet ottanut kestopigmentoinnin kulmiisi. 4) pakolliset ät gmail.com

  Tykkää

  1. Hihhihiiiiii, kuule yöt menevät ONNEKSI nykyisin jo ihan hyvin ;DJa joo, pehmoilla on mulle erityinen merkitys, ihana kun muistit :)

   Tykkää

 39. Apua, olinko mä jo osallistunut tähän?!1. Mä seuraan kaikkien kautta. Ja instassakin, silloin kerran vuodessa kun käyn siellä. ;D2. Apua, en yhtään, yhtään muista! Kyllä mä varmaan olen jonkun blogin kautta eksynyt? Tai kahvihuoneen?3. Ekana tulee mieleen koirat, Mac ja kahvi. (Ja toivottavasti arvaat, etten eksynyt googlen kautta! ;)Ja uskon että saat mut kiinni, kunhan voitan! ;’D

  Tykkää

 40. Ooo! Ihana palkinto olisi kyllä!1) Seuraan blogia Bloggerin sekä Facebookin kautta (Facebookissa Dazzling Glow nimellä)2) Taisin kahvihuoneen kautta löytää3) My little ponyt! Suurin syy siihen miksi alunperin rupesin lukemaan blogiasi. Sen jälkeen tykästyin tapaasi kirjoittaa ja esitellä tuotteita.4) dazzlingglowblog (a) gmail.com:)

  Tykkää

 41. Meteoriitit <3 <3 <3 Upea palkinto! :)1. Seuraan Bloggerin ja Facebookin kautta.2. Löysin blogisi jo kauan sitten ja muistan hämärästi vielä ensimmäisen lukemani postauksen sisällönkin, mutta en ole varma mistä tänne päädyin. Olisinkohan googlettanut jotain ja sitten sitä kautta..? Liityin heti lukijaraatiin, kun sellaisen palkin tuohon laitoit. :)3. Sinusta tulee mieleen päivettynyt, hehkuva iho fuksiapinkin tai oranssiin taittavan huulipunan kanssa. Myös erilaiset rajauskynät. MAC, Make Up Store ja Diego Dalla Palma (silloin aiemmin erityisesti). Sinusta tulee mieleen myös laadukkaat ihonhoitotuotteet ja rakkaus kahviin. Vaikutat avoimelta ja hyvällä tavalla suoralta tyypiltä, ja sun blogia lukiessa tulee hyvä mieli ja inspiroitunut olo :) Ainiin ja rakastat nukkumista, samoin kuin minä. :D4. neitikameleontti (at) gmail.com

  Tykkää

  1. Todellakin, nukkuminen on ihan parasta! Lisäksi me molemmat taidetaan nimenomaan tykätä siitä aamunukkumisesta :)Kiito kauniista sanoista <3

   Tykkää

 42. Uuuu mikä ihana palkinto! Bloglovinin kautta seurailen ja aikoinaan eksyin blogiasi seuraamaan jonkun toisen suomalaisen kosmeblogin kautta..en vaan kuollaksenikaan muista minkä:P Blogista tulee ekana mieleen MAC, my little ponyt ja….livboxi koska sen postauksen äskön luin:)pekejar(at)netti.fi

  Tykkää

 43. 1. GFC, Bloglovin’ ja Face (ja Blogilistakin vielä) eli 3 arpaa2. En kyllä muista, olisinko tullut jonkin toisen blogin kautta?3. Ranskis ja amstaffi <3, kulmien kestopigmentointi ja matkustaminen. :)sari piste susanna at hotmail piste com

  Tykkää

 44. Facebookin kautta luen nyt. Muuten olen ns anonyymi lukija, koska en jaksa sitä vaivaa, että hankkisin tunnukset noihin muihin…Lukenut viime aikoina kyllä postauksiasi paljonkin! Löysin tänne jonkin muun blogin kautta..Eniten merkityksellinen oli se Goldwell naamio postaus, löysin sen tuotteen sitten itsekin! Eli olet tuuheuttavien mutta hoitavien hiustuotteiden ystävä. Myös koira-jutut jääneet mieleen koiraihmiselle. Sekä meikkiarvostelut hyviä. Guerlain arvostelut ym jutut kiinnostavia, koska ostaisin merkkiä useammin jos hennoisin. Guerlainin lingerie de peau meikkivoide on oma meikkivoidesuosikki.sallukka10@gmail.comSMS

  Tykkää

 45. Facebookin ja bloglovinin kautta luen.Työkaveri suositteli aikoinaan muutamaa kosmetiikka blogia ja sinun blogi oli yksi näistä suosikeista.silloin jäin koukkuun.Sinulla on samanlainen hiusongelma kuin minulla, joten aina hyvän tuotteen jälkeen minäkin käyn ostamassa samaisen kokeiluun.Koirista tykkäät kovin.Aamulla aikaisin nouset meikkaamaan ja kahvin juontiin..sama juttu minulla. Sinä jatkat kahvin juontia bussissa..minä pyöräilyn jälkeen työpaikalla. Kahdella arvalla mukana. Ihana arvonta.honkanenpa (at) gmail.com

  Tykkää

 46. Luen FB:n kautta (Emmi V.). Päädyin blogiisi aikoinaan ensimmäisen kerran Karkkipäivän postauksesta. Olit ollut mallinaamana jossain meikkaustilaisuudessa. Huulituotteet on ihan parasta tässä blogissa, samoin koirajutut! Kolmantena ehdottomasti eri tuotteet ja into, jolla esittelet niitä. Bussimeikkaaminen on kanssa jäänyt mieleen. Ja se ihana muki sun töissä!Yksi arpa siis! Emsku/lucinella@hotmail.com

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s