Guerlain · Huulipunat · Korostustuotteet · Limited Edition · Tuoksut

Crazy Paris -ihkutusta

Vielä muutama kuukausi sitten en omistanut ainuttakaan Guerlainin tuotetta. Puolentoista kuukauden takaiselta Ruotsin risteilyltä ostin Crazy Paris -kokoelman meteoriitit (joista olen muuten edelleen tasan yhtä onnessani ja tuoksuttelen niitä lähes päivittäin), ja hupsista nyt mulla onkin jo kolme tuotetta kyseisestä kokoelmasta!

Neiti Kameleontti -blogista huomasin Päivin löytäneen Turun Sokokselta Crazy Paris -kokoelman tuotteita puoleen hintaan. Lähes paniikinomaisesti kirjoitin ensin Päivin blogiin ja myöhemmin privaattiviestiä, että ei kai siellä ollut vielä jäljellä ”sitä suihkutettavaa glitteriä” ;) Sain nopeasti vastauksen, että olihan siellä. Tästähän se paniikki vasta alkoi, nimittäin Päivi lupasi ystävällisesti käydä ostamassa minulle tämän La Petite Robe Noire So Crazyn eli tuoksuvan vartalolle ja hiuksiin tarkoitetun shimmer-suihkeen, mutta hän ei ehtisi kaupoille vielä seuraavana päivänä. Tietenkin pelkäsin, että ihku glitterjauhe menisi nenän edestä, joten siirryin seuraavaan potentiaaliseen uhriin (luojalle kiitos bloggaajaverkostosta!). Sain kuin sainkin avuliaan Petran diilaamaan mulle glitteriä, thanks sis :)

Kyse on siis tästä U-P-E-A-S-S-A mustassa pullossa olevasta jutskasta. Pinkki vaporisaattori, aaaaah. Mä en ollut koskaan nähnyt pulloa livenä, testannut sitä, saati muistanut, miltä Guerlainin La Petite Robe Noire -hajuvesi tuoksuu. Tässä tapauksessa – 50 %:n alennushinta ja silmiä hivelevän kaunis pullo ratkaisivat asian. Alennettu hinta oli 45 euroa.

Ollaan nyt rehellisiä, kyseessä on ihan sataprosenttisen ”turha” tuote. Kyllähän nyt glitteriä saa kroppaansa aika lailla kymmenesosalla tästä hinnasta. Silti olen sitä mieltä, että La Petite Robe Noire So Crazy on paras ostokseni pitkään aikaan. Voi hyvänen aika sitä, kyllä voi ihminen olla onnellinen vain katsoessaan tuota pakkausta. Vaporisaattoria kevyesti painamalla saa aikaan hennon glitterikuorrutuksen ja kovempaa jysäyttämällä käsivarressa näkyvän pinkin läiskän =D Tuoksun voimakkuus on juuri sopiva, ei tuoksu liikaa, mutta tuoksuu kuitenkin ihan selvästi.

Kolmas Crazy Paris -tuotteeni on huulipuna Rouge G de Guerlain. Sain sen huomaavaiselta ystävältäni lahjaksi, kaunis kiitos Kissis!! Hylsy on heittämällä kaunein koskaan omistamani ja se painaakin jo niin hirmuisesti, että pelkkä paino tuo mieleen välittömästi luksuksen. Kannessa on peili, kylläpäs nyt Guerlainilla on ajateltu kaikkea ;) Punan sävy on syvä pinkki nimeltään Provocative.

Sävy on oikein nätti, mutta suoraan sanottuna puna ei ole mitenkään uniikki sävynsä tai muiden ominaisuuksiensa puolesta. Eniten olin kuitenkin ihmeissäni siitä, että punassa on, joskin mieto, tuoksu, jonka yhdistän kaikken halvimpiin markkinoilla oleviin huulipuniin! Tämä oli pienoinen järkytys, koska esimerkiksi Guerlainin meteoriitit tuoksuvat taivaalliselle, ja tässä on kyseessä kuitenkin huulipuna, jota laitetaan aivan nenän lähelle. Kyseessä ei ole tuoksu, joka jäisi nenään leijailemaan tai olisi edes hylsyssä mitenkään voimakas. En kuitenkaan voi sille mitään, että mielestäni tämän hintaisessa (käsittääkseni normaali hinta on Suomessa ollut lähes 50 euroa..!!) punassa tuollaista halpistuoksua ei saisi olla lainkaan!

Tästä puutteesta huolimatta tulen aivan varmasti käyttämään Provocativea ahkerasti, kyllähän tämän hylsyn kaivaa laukusta ilokseen (pienen huokauksen saattelemana) <3

Neon-mustat kaverit hengaavat tällä hetkellä ruokailutilan lipaston päällä, jossa saan ihailla heitä päivittäin! :)

Omistatteko te jonkin näistä tuotteista tai jotain muuta Crazy Parisista? :)

Ps Oooooooooh kun nää vaan on niin kauniita <3

26 vastausta artikkeliin “Crazy Paris -ihkutusta

 1. AAA en ehkä kestä, tuo pullo on UPEA!!!! Mulla on noi meteoriitit, ja ne on mun aarteita ^^ Oon niin onnellinen että löysin ne alesta Helsingistä, olen varma että kyseessä oli kohtalo! Toi huulipunahylsy… <3

  Tykkää

  1. No mäkään en kestä!! <3 Ja kohtalo puuttui peliin munkin kohdalla, kun löysin meteoriitit edullisesti laivalta. Paljonko sä maksoit niistä alessa? :)

   Tykkää

 2. Mulla on Guerlainin La Petite Robe Noire normiversio parfyyminä. Näin keväällä en ole sitä juurikaan käyttänyt, mutta syksyllä/talvella se on rakkautta. Edelleen puuttuvat meteoriittihelmet….

  Tykkää

  1. Muistanko oikein, että mietit aluksi, aiheuttiko tuo tuoksu sulle päänsärkyä? Onneksi ei sitten ilmeisesti kuitenkaan! :) Suihkin äsken shimmeriä hiuksiini (hyvä panostaa koirien iltalenkille hahaa) ja ai että kun pipoon jäi suloinen vieno tuoksu. Ooooh <3Ja kyllä sunkin pitää vielä meteoriitit hankkia, seuraavista aleista? :)

   Tykkää

 3. *Syvä huokaus* Ihania ovat kaikki. Minulla lähti tämän kokoelman kanssa lopulta mopo käsistä melkein pahemmin kuin surullisen kuuluisan MACin Archie’s Girlsin :D

  Tykkää

  1. :D No kuule arvaa kuinka syvään mä huokailin äsken sun blogin äärellä sen pressatun Crazy Terracotan takia… Saisikohan sitä vielä jostain alessa :P Jotenkin se normikokoelman Terracotta ei sytytä yhtään niin paljon!

   Tykkää

  2. Näin sitä Porin Sokoksella. Taisi olla vaan -30% alessa. Ei varmaan paljon lohduta sua.. Mäkään en tiedä koska menen tuonne päin Suomea taas.

   Tykkää

 4. Onpa outoa, mun normi Rouge G (Genna) tuoksuu mun mielestä tosi Guerlainmaiselle. :D Olisko tuo tuoksu vaan tossa kausituotteessa? :o Toukokuussa on tulossa aivan ihana one shot -Terracotta, siinä on aurinkopuuterin lisäksi koralli ja pinkki poskipuna, mä ainakin tahdon sen. :D Mulla on Grazy Parisista meteorit ja silmämeikkipaletti. :p

  Tykkää

 5. Ihania!!! Miulla on tästä kokoelmasta kiinteä meteoriitti-heleytyspuuteri, tumma rasia missä on hieno 68-numero kannessa. Meidän omassa kaupassa on vielä alessa muutamia tuotteita, ainakin huulipunia ja luomiväripaletti, hipelöin niitä aina ajoittain ja haluaisin ostaa Reflex-sävyisen huulipunan… Pelkästään pakkaukset on niiin hienoja, että maksaisin vain niistä :D

  Tykkää

 6. Ihana kokoelma! Niin Salla! :) Stadissa en nähnyt näitä alessa missään vaiheessa, kuten varmaan arvata saattaa kunnei mulla oo yhtään kreisii pariisilaista. Mä haluisin niitä pressattuja helmiä, ai että ne on upeita ja Terracotta-puuterin.

  Tykkää

 7. Toi glitter on kyllä ihana. Mihin sitä ees laitetaan? :D Okei, ei sillä tosiaankaan oo väliä, mut silti. Voiko sitä käyttää vai KUOLETKO vaan aina sen läheisyydessä? :DJoo kyl mäki ostaisin ton jos alennuksessa näkisin!

  Tykkää

  1. Ahahahahahhaaaa!! Mä tosiaankin kuolen jo valmiiks mutta myös käytän sitä ja kuolen siihenkin :D Hiukset tulee varmaan olemaan paikka, johon sitä eniten käytän, mutta varmaan myös käsivarsiin ja dekolteelle :)

   Tykkää

  1. Hihhihiiii! Mullakin tekee kipeää, kun en ole saanut käsiini kokoelman Terracotta-aurinkopuuteria :( Jos löydät Aamu sen alennuksella, niin mulle saa diilata 0:-)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s