Jei juhlia · Päivän meikki

Taas yksi pääsi naikkariin

Yksi mun sisaruksista meinaan! Kyllä ne on nyt ehtiväistä porukkaa, ei voi muuta sanoa ;)

Hiukseni laittoi tälläkin kertaa ihana hiusvelho Tiina, mutta meikin päätin tehdä itse. Sain varmaan puoli päätä (lisää) harmaita hiuksia, koska MIKÄÄN meikkipohja ei (mukamas) näyttänyt hyvältä. Ihoni ehti kivasti reagoida alkaneille pakkasille ja kuivui kuin mikäkin. Onneksi tajusin, että haluamani meikkivoide toimi ihan kivasti, kun vaihdoin primerin toiseen. Jostain syystä kehitin muutenkin kauhean stressin meikistä, vaatteista ja mistäpä-en. Outoa, kun välillä on kamalat paineet näyttää hyvältä, ja joskus vetelee ihan rennoin rantein.

 Meikki onnistui onneksi omasta mielestäni kivasti, vaikka meinasi taas kerran tulla kiire.

Koskaan en oo kännykkää juhlissa räplänny.

Hiuksista mulla ei ole valitettavasti ole alkuillalta yhtään kuvaa, eikä kunnollista kuvaa ylipäätäänkään. Idea oli kuitenkin se, että mulla oli lettikampaus. Ihan uskomatonta, että tästä tukasta saa koko pään kiertävän ranskanletin! Kun näin lopputuloksen peilistä ensimmäistä kertaa, rupesin nauramaan lähes hysteerisesti, olin niin äimistynyt :) Tulin myös jälleen kerran siihen tulokseen, että meikistä pystyn itsekin tekemään ok:n, mutta hiusten osalta mun ja kampaajan työn jäljessä on ihan hitonmoinen ero.

Joko saa juoda?

Mulla on ylipäänsä juhlista tosi vähän kuvia, mikä johtuu suureksi osaksi siitä, että juhlatila oli niin hämärä (ja muuten tosi kylmä!), että tuloksena on joko heilahtaneita ja hämäriä tai salaman kanssa ylivalottuneita kuvia. Onneksi juhlissa hääri koko illan ammattikuvaaja, ja käsittääkseni vieraatkin saavat sitten aikanaan niitä kuvia.

Ylempi kuva on aika järkky, mutta niitä harvoja, joita mulla on itsestäni. Näkyy edes vähän kokonaisuus. Alemmassa puolestaan on aika jännät värit valaistuksesta johtuen, nuo oranssinpunaiset vaatteemme ovat siis pinkkejä ;)

Ni!

Morsian oli kaunis ja sulhanen komea, kuten aina. En saa heistä tähän nyt lähikuvaa, koska en viitsi häiritä heidän häämatkaansä kysyäkseni lupaa kuvan julkaisemiseen ;). On muuten välillä tosi vaikea postata joistain juhlista tai tapahtumasta, kun pitää olla tosi tarkka, mihin kuviin pitää olla kenenkin lupa!

Lopuksi vielä pari räpsyä juhlista :)

Kulkurinvalssi veljen kanssa, hieman oma versio ;)

:) Näihin tunnelmiin, olipa taas ihanat hääjuhlat. Näillä fiiliksillä talvessa eteenpäin!

30 vastausta artikkeliin “Taas yksi pääsi naikkariin

 1. Onko noi sun korvikset FC:n, näyttää ihan samalta kuin mun, mitkä on blogissakin esiintyneet UD-meikkipostauksessa. :PIhan mielettämän upea tuo tukka ja meikki!

  Tykkää

 2. Ah, ihana meikki! Ihokin näyttää mun silmiini todella hyvältä! Juhlat on kyllä kivoja, sellaisia hyvänmielen arkirutiinien rikkojia. Minusta on todella kiva päästä silloin tällöin tälläytymään astetta hienommin. Toki se on joskus hieman stressaavaakin, mutta enimmäkseen ihan hyvällä tavalla kuitenkin. ;-)

  Tykkää

  1. Mäkin tykkään pynttäytyä ja panostaa! Nyt vain oli jostain syystä paljon enemmän stressiä siitä kuin yleensä ;)Kiitos, mustakin meikkipohja onnistui hyvin, vaikka ei todellakaan ole hyvässä kunnossa…

   Tykkää

 3. Naikkari! :D Ihana!Hei, saanko ihan törkeästi koittaa kopioda tuon sun meikin? :) Todella upea! Olen miettinyt, että voisin pitkästä aikaa ehkä tehdä blogiin jotain meikkikuva-postauksiakin ja tuon sävyinen meikki olisi siistiä tehdä :)

  Tykkää

 4. Ouvou mikä meikki! Todella kaunis :) Harmi, etteivät violetin sävyt ole minulle ne kaikista sopivimmat, muutenhan väsäisin samanlaisen heti.Olipa morsiamella kaunis puku! :)

  Tykkää

 5. Tosi kaunis meikki! Mikä huulipuna sulla on? Sävy on todella herkku! <3 Mulla on aika lailla samanlainen tukka kuin sulla, ja osaaminen sen laittamiseen on ihan täysi nolla (eikä oikeastaan oo suurta intoa edes opetella :D). Varaan aina kampaajan jos on vähänkään isommat kemut tiedossa, en jaksa yhtään tuskailla hiusten kanssa. Ja on se vaan niin luksusta kun joku toinen laittaa, ihan jonkun simppelinkin jutun! Aloin heti haaveilla tuollaisesta lettivirityksestä seuraaviin juhliin…

  Tykkää

  1. Huulipuna on eniten käyttämäni MAC Creme Cup. Sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen :)Samaa mieltä, kampaajan tekemä lopputulos on joka pennin arvoinen! :)

   Tykkää

 6. Upean näköisenä oot ollut ja toi sun mekko on tosi ihana! :) Mäkin juuri eilen varasin kampaajan ensi kesän häitä varten. On sen vaan niiiin paljon helpompaa ja sitäpaitsi kestääkin koko illan!

  Tykkää

  1. Voi kiitos! Mäkin tykkään tuosta mekosta tosi paljon. Vähän mietitytti laittaa se kaksiin häihin peräkkäin, mutta onneksi oli tosi paljon eri vieraita. Ja asustin sen nyt ihan eri tavalla kuin kesällä, niin sopi talveenkin vähän paremmin :)Sanos muuta, kampaajan laittamaa tukkaa ei tarvitse miettiä koko iltana, saati hääriä jonkin lakkapullon ja kamman kanssa ;)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s