Kahvi · Päivän look

It`s your own damn vault

Apua, mä bloggaan ekaa kertaa mun uudella koneella!! :) Ja voin kertoa, ettei oo helppoo, siis tän Windows kasin kanssa. Mulla meni kaksi päivää, että löysin sovelluksen, jossa kuvia  voi oikeasti selata. Ihan käsittämätöntä, että ”tietokone”-valikon kautta kuviin mentynä voi avata vain yhden kuvan, sulkea sen, avata seuraavan… Ei siis ole mitään nuolia, joiden avulla kuvia voisi selata, eikä onnistu myöskään nuolinäppäimillä. Asensin jonkun hemmetin sovelluksenkin, mutta ei apua. Eilen yösydännä löysin aloitusvalikosta ”gallerian”, joka on Windowsin valokuvavalikoima. Siellä kuvia voi selata, raksi seinään. Mutta kappas kun yritti ladata kuvia blogiin, niin se onnistui vain tuolta tietokoneen kautta. Ja kuvien pakkaamistoimintoa en löytänyt mistään. Koville ottaa kun kärsivällisyysleveli on jotain yks.

Niin mutta siis tässä on mun uusi takki päällä, meinasi unohtua ;)

Mä sain myös vihdoin mun maidonvaahdottimen!! :) Oon tehnyt nyt lattea kaksi kertaa mutteripannun ja vaahdottimen avulla, ja voin kertoa, että on HYVÄÄ! :)

Ihan kuin olisin Robert`silla :)

Ps Mulla on takonu päässä jostain syystä kolmisen päivää tuo otsikon lausahdus, joten laittelen vahingon kiertämään teillekin :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s