Kamera ja kuvaus

Terkkuja kamerakaupoilta!

Iiiik, mä kuolen innostuksesta!! Joku fiksu varmaan jo arvasikin, että mulla on uusi kamera :) Eikä mikä tahansa kamera olekaan, vaan varsinainen kompakti kaunotar. Pieni kooltaan, mutta uskaltaisin väittää, että silti varsin pätevä kaveri ;)

Mua on jo pidemmän aikaa ottanut päähän ja harmittanut ottamieni kuvien huono laatu. Pokkarini on ihan ok silloin, jos valo ja muu ovat täydelliset. Jos ei, niin ei tule mitään. Viimeinen niitti oli uutenavuotena, kun tehtiin pieni käytännön kameravertailu siskojen kanssa, eli otettiin samasta kohteesta kuvia samalta etäisyydeltä ja sitten verrattiin kuvia. Ero tietysti toisen siskoni megasuperjärkkäriin oli, niin kuin pitääkin olla, mutta toisenkin siskon kameraan ero oli huima. Tästä sydämistyneenä päätin, että annahan olla, uusi kamera on saatava! Selvittelyjen jälkeen Olympuksen PEN E-PL3 tuntui parhaalta vaihtoehdolta. Pieni koko, että saan (ja mun oikeasti tulee) kuljetettua sitä mukana, mutta silti varsin suorituskykyinen kamera sellaisella hinnalla, minkä olin valmis maksamaan. Ja nätti kun mikä. Huokaus, se on valkoinen :)

Tämä tarkoittaa luonnollisesti hyviä uutisia teillekin, parempia kuvia luvassa! :) Mutta antakaa aluksi vähän armoa, tässä on aika paljon opettelemista..

Hoplaa, se olis Voice of Finlandia seuraavaksi. Kivaa perjantaita!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s