Yleinen

Leijuva pää ja suklaamansikoita

Mun oli pari päivää sitten tarkoitus tehdä postaus päivän meikistä ja iskeä perään yksi kuva asustakin. Meikkikuvat epäonnistuivat ihan täysin, näytin niissä kuvissa ihan älyttömän ryppyiseltä!! Joten, ei niitä tänne kiitos. Mutta mä sain niin hyvät naurut tästä asukuvasta, että on ihan pakko laittaa se tännekin.

Saanko esitellä, leijuva pää! :)) Mä yritän kaikkeni näyttää hyvältä kuvassa, ja Riki senkun hymyilee taustalla leijuvan päänsä kanssa. ”Urpo”, se varmaan miettii ;) Hahahahahhaaaa!

Jatketaan random-linjalla, eli katsokaapa mitä herkkuja mä pääsin syömään eilen. Suklaakuorrutettuja mansikoita…voiko mikään olla parempaa? En keksi :)

Kivaa sunnuntaita itse kullekin, mulla vielä viikko lomaa jäljellä (mihin hittoon ne kolme viikkoa meni??), jes!

2 vastausta artikkeliin “Leijuva pää ja suklaamansikoita

  1. Leijuva pää :D ja ihku asu!! UUdet kengät!? Nammm ne mansikat, mums mums!! Täytys tosiaan joskus koittaa myös muilla suklaalajikkeilla ja ajatella kuin söpöjä noista tulis kun ne viel koristelis jollain :)))

    Tykkää

    1. Juu ei todellakaan oo uudet kengät, nää Friisin ballerinat on ainakin kaks (ellei kolmekin) vuotta vanhat :)Mietin just tänään tota samaa koristelujuttua, kun näin jossain lehdessä silleen, että suklaa oli vielä käytetty pähkinärouheessa. Arvaa mikä ois parasta…kookoshiutaleet!! :D

      Tykkää

Jätä kommentti