Muoti/vaatteet · Päivän look

Joulu ja taas uudet farkut

Kävin tiistaina kahvittelemassa kaverini kanssa Kluuvin Fratello Torrefazionessa. Pakko sanoa, että siinä missä vuohenjuustolla, pestolla ja tomaatilla täytetty ciapatta oli varmaankin elämäni parasta (!), petyin vähän putiikin normikahviin. Jos latte on super hyvää, niin pitäisi tavallisen kahvinkin olla vähintäänkin ok:ta. Mutta siis asiaan :) Kyseisellä kaverilla on tapana kierrättää osa käyttämättömistä vaatteistaan mulle. Homma hoituu mun kannalta melkein kotiinkuljetuksella, kun kaveri käy kaappinsa läpi (tätä tapahtuu aika usein, jesh) ja valitsee vaatteet, joita ei enää käytä, hän poimii joukosta vaatteet, joista arvelee/tietää mun tykkäävän. Sitten kun näämme seuraavan kerran, saan kassillisen ihania vaatteita. Sovitan rauhassa kotona ja palautan seuraavilla treffeillä ne, joita en pidä. Ja maksan nimellisen summan. Niin loistavaa! =)

Itsekin aina ennen kirpparille myymään menoa pyydän muutaman kaverin käymään tavaroitani läpi, jos haluavat. Myyjä pääsee eroon turhasta ja ostaja saa kaikkea uutta ihanaa. Win-win :) Mistä päästiinkin siihen, että mun kaapit pursuaa. Kysynpä vaan, että miten se on mahdollista, kun siitä ei ole puolta vuottakaan, kun kävin koko omaisuuteni läpi? Että hirveen järkevää ostaa sitten lisää vaatteita… Taidanpa varata samantien sen kirppispöydän ja nyt laittaa sinne kamaa oikeasti rankalla kädellä. Näin toimitaan!

Olen pienistä teknisistä vaikeuksista johtuen voinut sovittaa vasta goodie bagin ala-osat. Muun muassa näin kivat farkut sieltä löytyi! Mulla on farkkuja jo ihan liikaa valmiiksi, mutta nää on niin kivat ja ihan kuin mulle tehdyt, niin pakkohan nää on pitää :)

Ihania niittejä ja kaikkea! Eiks muuten katkaise kivasti jalat toi peili, nice :)

Nyt mä meen sovittelee ne yläosat!

(EDIT: Damn, sieltäkin löytyi vaikka mitä kivaa..! Mä NIIN käyn läpi ton mun vaatekaapin viikonloppuna! :)

2 vastausta artikkeliin “Joulu ja taas uudet farkut

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s