Huulipunat · Meikit · Smashbox

Suosikkihuulipunastasi matta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olette ehkä huomanneet, että minä entisenä mattahuulten välttelijänä olen lämmennyt mattaisen pinnan jättäville nestemäisille huulipunille. Olin tuossa taannoin Smashbox-meikkimerkin lanseeraustilaisuudessa (josta lisää, kunhan saan valokuvaajan ottamat kuvat itsestäni, iik!), jonka jälkeen tutkin innostuksissani merkin valikoimaa netistä. Löysin yhden tuotteen, joka herätti kiinnostukseni niin paljon, että nappasin juuri tulleen Kicksin 20 % alennuskupongin lompakkooni ja marssin ostoksille. INSTA-MATTE on nimittäin tuote, joka muuttaa suosikkihuulipunani mattaisiksi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mullahan on huulipunia aikamoinen kokoelma (toinen heikkouteni on meikkivoiteet <3), ja ajatus niiden monikäyttöistämisestä kiehtoo kovasti. Kupongin jälkeenkin tämä tuubi maksoi 23 euroa eli ihan halvasta merkistä ei ole kyse.

Itse tuote on läpinäkyvää geeliä, josta tuli ensimmäiseksi mieleen sana silikoni. Koostumus on aivan samanlainen kuin joissain huokosten häivyttämiseen tarkoitetuissa meikkivoiteen pohjustajissa, joten jos joku haluaa niksipirkkailla, niin eikun kokeilemaan, ajaisiko primeri saman asian :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eroa INSTA-MATTEn kanssa ja ilman oli vaikea saada ikuistettua kuvaan, mutta punaraidan vasen puoli on MAC Dare You sellaisenaan ja oikea mattapäällysteellä. Jos ihan tarkkoja ollaan, niin tuotteen nimi olisi kuvaavampi Matten sijaan Satinina, koska pinta jää himmeän satiiniseksi. Jos pidät oikein kuivista, MACin Retro Matte -tyyppisistä punista, tämä ei ehkä ole mieleesi. Jos taas pidät hillitystä kiillottomasta satiinisuudesta, tämä on loistava!

Ja mikä parasta, tuote ei saanut huulipunaa kuivattamaan huulia ikävästi. Uskallan siis suositella myös kuivahuulille, jollaiset myös omani ovat :)

matta_huulet

Tässä ennen ja jälkeen -kuvat MACin Saint Germain -punan kanssa. Ero on aika hienovarainen, mutta kuitenkin ihan selkeä, jos nyt näin voi sanoa ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olitteko jo kuulleet INSTA-MATTEsta? Kenen muun mielestä loistokeksintö?! :)

4 vastausta artikkeliin “Suosikkihuulipunastasi matta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s