Avene · BeautyBlender · Bliss · Blogitapahtumat · Boho · Crazy Rumors · Dior · GlamGlow · Hamstraus · IsaDora · Luonnonkosmetiikka · L`Occitane · Meikit · NYX · OPI · Sisley · Supermood

Vaihtaritori ja bägin parhaat

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten kauneusbloggaajien miiteissä aina, myös Emman pikkujouluissa pidettiin perinteinen vaihtaritori. Sinne siis jokainen roudaa ylimääräiset purkkinsa ja purnukkansa, jotka joku toinen sitten korjaa parempaan talteen. Kasa oli tällä kertaa ehkä vielä valtaisampi kuin yleensä ja löysinkin sieltä näin monta kiinnostavaa juttua! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vanhoja hyväksi havaittuja tuttuja tuotteita olivat Avenen kasvosuihke ja BC:n Oil Miracle -shampoo. Kasasta löytyi myös tuotteita, joita olin kovasti halunnut päästä kokeilemaan, Tällaisia olivat IsaDoran tyynymeikkivoide, GlamGlown Powermud, OPIn Sheer Tint -lakka ja Color Wow -tyvipuuteri. Jos kasasta löytyy käyttämätön, itselle sopivan sävyinen Diorin meikkivoide, jota en ole ennen kokeillut, niin toki nappaan kokeiluun! Sama pätee kausipakkauksessa olevaan MACin Creme d`Nude -huulipunaan, joka on lähes kulttimaineessa. Todellakin testiin! Sisleyn aurinkosuojapuikko, Lickable-huulikiiltotikkari ja Physicians Formulan (ihku) poskipuna nyt eivät olleet mitään pakko saada -juttuja, mutta jänniä ja kivoja :D Blistexin huulirasvan sieppaamista ei tarvinne perustella sen enempää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitenkäs se bägi sitten? Nyt täytyy sanoa, että vaikka miittien bägit ovat poikkeuksetta olleet upeita ja mielettömiä, tämä bägi oli itselleni osuvin koskaan. Voisin oikeasti kirjoittaa KAIKESTA, mitä bägissä oli, ja mukana oli sellaisia juttuja, joita olen kauan himoinnut :) Tässä siis parhaista parhaat, vaikka olisin oikeasti voinut ottaa tähän parhaimmistokuvaan mukaan ihan kaiken!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lumenen True Passion Lip Coloreita olen ihastellut kollegoiden blogeista ja nyt pääsin itsekin kokeilemaan. Ihanaa raikasta limeä sain sekä L´Occitanen vartalovoin että Crazy Rumorsin huulirasvan muodossa. Think less love more -kortti on lahjakortti Everyday Mineralsille. Siellä haluttiin, että me saisimme kohdistetut tuotteet sen sijaan, että kaikille lähetettäisiin samat. Tosi hyvä idea minusta ja takaa sen, että bloggaajan on helpompi kirjoittaa, kun vaikkapa meikkipohja on oikean sävyinen :) Supermood Youth Glo Babyface Mask, ooooh.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Boho on itselleni tähän saakka vieras luonnonkosmetiikkamerkki, johon tutustun isolla mielenkiinnolla! Kiinteä meikkipohja, aurinkopuuteri ja luomiväri pääsivät tähän mun kiinnostavimpien joukkoon :)

Make Up Eraser on liina, jonka tarkoitus on poistaa meikit ilman pesuainetta! Ööööö, ehkä ihan sairaan mielenkiintoinen :D Beauty Blender -munien vannoutuneena käyttäjänä olen tietenkin innoissani myös Blotterazzi-sienestä, joka on tarkoitettu ylimääräisen kiillon poistamiseen iholta päivän aikana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suomeen juuri rantautumassa oleva verkkokauppa Eleven osallistui juhliimme ihanasti. Ruotsin emoyrityksen tontut olivat tutkineet meidän jokaisen blogeja ja valinneet kullekin sopivat tuotteet blogiemme perusteella. Olin aivan mielettömän otettu, että tällainen vaiva on jaksettu nähdä! Olen vannoutunut Diorin ripsienpohjustajan käyttäjä ja nyt pääsen kokeilemaan, olisiko Nyxin budjettiversiosta sille haastajaksi. Toisena tuotteena sain jutun, jollaisesta en ole koskaan ennen kuullutkaan! Kyseessä on Blissin huultenpuhdistusaine. Kyllä, huultenpuhdistus. Ahhahaaa, todellakin kokeilen innolla :D

Mun piti vielä esitellä kilpailuvoittoni juhlista, mutta taidan tehdä sen toisella kertaa. Kisasimme nimittäin upeista palkinnoista NHL-pleikkapelin rankkariskabassa ja arvatkaas kuka voitti?! Tittidii MEITSI :D Palkintona oli MACiä, joten kisa ei oikeasti ollut kovinkaan leikkimielinen :´D

Näkyikö postauksessa superkiinnostavia tuotteita? Mistä haluaisitte lukea ensimmäisenä? Make Up Eraserista tulee ainakin juttua jo tällä viikolla :)

Bägin tuotteet saatu blogin kautta.

16 vastausta artikkeliin “Vaihtaritori ja bägin parhaat

  1. No siitä skabasta oli tosiaan leikkimielisyys kaukana! :D Terkuin, Ekana suihkuun -86

    Mä oon ajellut tota limehuulirasvaa hullun tavalla siitä saakka kun sen kemuissa korkkasin. Heittämällä kategoriansa paras! :)

    Tykkää

    1. AHAHAHAHHAHAAAA!! :D

      Oujee, nyt lähtee lime niin testiin! <3 Mä sain ensin minttu-suklaan, mutta tehtiin Minnan kanssa vaihtarit :)

      Tykkää

    1. No hei NIINPÄ!! En tajua, miksi kyseinen henkilö luopui tästä, mutta jos myy Bakelia kirpparilla eurolla, niin… AHAHHAHAHAHAHHAA!! :´D

      Tykkää

  2. Huh, melkein hengästyin tätä lukiessa. Älyttömästi kaikkea ihanaa! Haluan kuulla kaikesta lisää :-D

    Tykkää

  3. ColorWow oli hyvä saalis. Itsellä toimii harmaan juurikasvun peittämiseen, mutta vaatii vähän suolasuihketta pohjalle, että tarttuu puhtaisiin hiuksiin. Jos ei laita suolasuihketta, niin saa sutia sitä ihan tosissaan, että saa juuret peittoon.

    Blotterazzi kiinnostaa, samoin Youth baby glow sekä Nyxin ripsienpohjustaja (että sellaisiakin on… aina oppii uutta näämmä!)

    Ja onnea voittajalle. Ei huono varsinkin kun muistaa, missä tunnelmissa menit juhliin!

    Tykkää

    1. Joo! Nyt vaan odotan, että palaan pienen ruskeahairahtumisen jälkeen blondiksi, että pääsen kokeilemaan tyviväriä ;)

      Mä oon tosiaan aivan koukussa Diorin ripsienpohjustajaan, en voi elää ilman sitä! Jos joskus on niin kiire, että laitan pelkkää ripsaria, niin tulos näyttää ihan älyttömän pliisulta :D Toivotaan, että Nyxistä olisi haastajaksi. Dioriin hieman itkettää tuhlata 30 euroa per 3 kk, eli kymppi kuussa… :P

      Tykkää

Jätä kommentti