Hiukset · Hiusten hoito · Hiusten muotoilu · Rock Your Hair

They rock my hair!

Nyt kaikki ohuthiuksiset kuulolle! Tai paksuhiuksisetkin toki, jos haluatte lisää nostetta  hiuksiinne :) Sexy Hair -tuotteiden takana ollut julkkiskampaaja Michael O`Rourke on luonut pinkkeihin dimangipulloihin pakatut Rock Your Hair -tuotteet, joiden slogan on Bigger, thicker, fuller, healthier hair! Yes please :D Sain Rock Your Hairin maahantuojalta testiin sarjan shampoon, hoitoaineen, hiuspuuterin sekä kaksi tuuheuttavaa muotoilutuotetta.

Big Hair Rocks Shampoon luvataan puhdistavan hellävaraisesti ilman parabeeneja ja sulfaatteja. Itse asiassa tämä shampoo oli testaamistani tuotteista ainoa, joka ei itselleni jää vakituiseen käyttöön. Se nimittäin karhensi hiuksiani niin paljon, että ne olivat pesuvaiheessa kuin huovutetut :D Shampoota oli jopa vähän vaikea saada tämän takia huuhdeltua pois. Hoitoaine siloitti hiukset kyllä takaisin kuosiin, mutta en tykkää tuollaisesta pesufiiliksestä, enkä tiedä, onko se ylipäätään hyväksi hiuksille? Olen käsittänyt, että tuuheuttavat shampoot avaavat hiussuomuja, ja tämä efekti oli hieman liikaa mun hiuksille.

Hoitoaineesta sitävastoin pidän todella paljon! Se siloittaa hiuksista nätit ja kiiltävät, kuitenkaan latistamatta niitä. Hoitoaineen luvataan suojaavan värikäsiteltyjä hiuksia ja sen sisältämän panthenolin vahvistavan hiusta ja antavan kiiltoa. Voin allekirjoittaa, hiukset näyttävät todella hyvinvoivilta Rock Your Hair -hoitsikkaa käytettyäni.

Bombshell Big Hair Powder on ihanin hiuspuuteri, jota olen koskaan kokeillut. Tai siis teholtaan Osiksen hiuspuuteri yltää samaan, mutta voi vinde, miten tässä pinkissä kaverissa on hyvä tuoksu <3 Annostelun kanssa saa kyllä olla hieman tarkkana, muutaman kerran sain mustalle paidalla kivan hilse-efektin aikaiseksi ;) Onneksi puuteri lähti pois paidalta kevyesti puhaltamalla.

Väri- ja kosteussuojan sisältävä Get A Lift -suihke on tarkoitettu käytettäväksi pyyhekuivaan hiukseen tai sitä voidaan käyttää kuivaan hiukseen pesujen välissä. Suihke on ihanan hienojakoista ja antaa kivasti tukea hiuksille. Tämä voittaa aiemmin käyttämäni Redkenin Body Full -suihkeen 6-0 siitä syystä, että Redkenin kanssa ainakin mun liinatukka tuntuu hieman klähmäiseltä ja rasvoittuu nopeammin.

Size Matters on suihkutettavaa tyvivaahtoa, jolla todella saa tukkaan sitä volyymia! Käytän tätä Get A Liftin kanssa föönauksen alle. Tyvivaahto on niin tehokasta, etten voi käyttää sitä ollenkaan otsikseen, ellen halua sen nousevan pystyyn (kirjaimellisesti!) :) En ensin keksinyt, miksi ihmeessä etuhiukseni sojottavat pesua seuraavana päivänä SUORAAN eteenpäin, mutta sitten kokeilin jättää Size Mattersin pois otsiksesta ja niin taas otsiskin taipuu sinne, minne pitää. Hassua :)

Kaikki Rock Your Hair -tuotteet tuoksuvat raikkailta, ei tarvitse siis pelätä mitään vaahtokarkkifiilistä, vaikka pullot pinkkejä ovatkin. Shampoota lukuun ottamatta kaikki nämä kaverit jäävät vakkarikäyttööni, ja voin lämpimästi suositella näitä muille ohuttukkaisille. Näiden tuotteiden hinnat ovat 22,5 ja 27,5 euron välillä ja kampaamoista näitä saapi.

Kuka muu on kokeillut Rock Your Hairia? :)

Tuotteet saatu blogin kautta ilmaiseksi.

9 vastausta artikkeliin “They rock my hair!

    1. Mä en todella ole mikään hiusasiantuntija, mutta uskoisin, että tyvivaahto ja hiuspuuteri ainakin sopivat päähän kuin päähän! Shampoon ja hoitoaineen jättäisin kyllä sinuna kauppaan, eivät varmastikaan kosteuta riittävästi :)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s