Kestopigmentointi · MAC · Päivän meikki

Kestopigmentoidut kulmani – lopputulos

Tittidii! Kertoilin toukokuussa kulmieni kestopigmentoinnista. Tuolloin tehtiin siis pigmentointikerta osa yksi, ja toinen osa oli tiedossa viimein tässä muutama viikko sitten.

Joten tässä nyt sitten lopputulos, kun kulmat ovat toisenkin pigmentointikerran jäljiltä parantuneet. Olen itse aivan supertyytyväinen lopputulokseen. Mulla on kulmat! :) Kallista lystiähän tämä todellakin on (yhteensä 580 €), mutta mielestäni aivan ehdottomasti rahan arvoista. Yksi todella työläs meikkausvaihe jää aamuisin pois, koskaan ei ole eriparikulmia, ja näytän jopa meikittömänä ihan inhimilliseltä.

Vasemmalla ennen- ja oikealla jälkeen -kuvat. Mitäs sanotte? Onko siellä ruudun takana joku ottanut pigmentoinnin kulmiinsa tässä välillä?

Ps Mulla on näissä uusissa kuvissa nyt vihdoinkin uusia MACin meikkejä käytössä. Antonio Lopez -kasvopaletti on ollut käytössä päivittäin, se on ihan ässä! :)

26 vastausta artikkeliin “Kestopigmentoidut kulmani – lopputulos

  1. Ihan mielettömän hyvin tehdyt! Sellaiset luonnoliset, puuterisin pehmoisen näköiset. On tullut nähtyä kamaliakin ja nämä ovat kaikkea muuta!

    Tykkää

  2. No on kyllä todellakin hyvännäköiset kulmat! Voin vain kuvitella miten ihanaa on aamuisin skipata se kulmien piirtely! Hyvältä näyttää!

    Tykkää

  3. Todella kaunis lopputulos!Itse kerään edelleen rohkeutta Cindylle mennäkseni, se kipu pelottaa ja onhan hintakin aika kova, mutta ehkä tämän myötä nyt rohkaistun. Niin nättiä! :)

    Tykkää

    1. Kiitos Pumpulipupu! Jos vain raaskit/pystyt moisen summan tuhlata, niin go for it! Kipua ei kannata pelätä. Itse varmaankin koin sen sen takia vähän pahana, kun yleensä menen Cindylle hemmotteluun, ja kipu yhdistettynä siihen paikkaan vain yllätti :)

      Tykkää

  4. Oho, onpas kauniit ja luonnollisennäköiset kulmat! Olen törmännyt muutamiin kestopigmentointeihin ja ne olivat melko karuja… sellaisia kajalkynällä tehtyjä viivoja hurrr.

    Tykkää

    1. Nimenomaan, tämä oli munkin käsitys pigmentoinneista, ennen kuin Cindy valisti mua asiasta. Sellaiset punertavat viivat kertovat vain huonosta tekijästä, ei muusta :) Ja kiitos!

      Tykkää

Jätä kommentti