Jei juhlia · Päivän meikki · Ruoka ja juoma

Tunnelmia siskon polttareista

Helou-lou-lou! =) Mä en ole suinkaan ottanut tummia pidennyksiä, vaan tässä on mun eilinen polttarilookki. Siskon polttareita juhlittiin aamusta iltaan, ja oli kyllä huisin hauska päivä!

Sisko puettiin tanssitaustastaan johtuen alkupäiväksi Aira Samuliniksi, ja me muut oltiin Airan tanssiryhmä Wannabe Dancers. Mulla oli tällainen B-girl-look ;)

Suussasulavaa hiillostettua lohta ja chili-korianterimaustevoita

Lohen kaverina lämpimät sitruunalla maustetut kasvikset
Hampurilainenkin oli kuulemma maukasta ja pihvin ottaneet kehuivat kilpaa sen mureutta

Päivään kuului paljon herkuttelua Chjokon suklaabrunssilla ja päivällisellä Stefan`s Steakhousessa, jota muuten suosittelen lämmöllä hyvän ruoan ja tyylikkään ilmapiirin ystäville! Olipa meillä vielä Café Kuppi & Muffinin cupcakejakin, joita saimme nautiskella samalla, kun Cindy Riera loihti kasvohoidossa rentoutuneelle morsiamelle upean iltameikin.

Tässä ”Aira” (jonka punainen peruukki oli otettu homman ajaksi pois) on juuri laskeutunut huimapäisenä (kiipeilyä harrastavana) tyttönä naama edellä Kaapelitehtaan katolta! Hirvitti kyllä katsella hommaa maan kamaralta, voin kertoa, että mulle olisi joutunut maksamaan aika ison summan, että olisin yrittänyt samaa!

Cindy kaunistamassa siskoa.

Päivään kuului vielä paljon kaikkea muuta jännää, koskettavaa ja hauskaa. En kuitenkaan voi julkaista tilannekuvia täällä polttarivieraiden yksityisyyden suojaamiseksi ;) En malta odottaa, että saan vielä muilta osallistujilta lisää kuvia! Polttareiden järjestämisessä on iso homma, ne maksavat yleensä aika paljon, mutta koskaan en ole jälkikäteen ajatellut, että vaiva olisi ollut turhaa tai rahat menneet hukkaan. En ole pitkään aikaan nauranut niin paljon kuin eilen, ja paras palkinto oli tietysti tyytyväinen ja iloinen sisko! <3

8 vastausta artikkeliin “Tunnelmia siskon polttareista

 1. Ihana, kun olet nähnyt siskon takia noin paljon vaivaa ja järjestänyt kaikesta päätellen upeat polttarit! Ja hei, näytät tummahiuksisenakin todella kauniilta :)

  Tykkää

  1. Kiitos Juille! :) Vähän mietin, että pitäisikö räväyttää ja tummentaa hiusten väriä kun blondaaminen kuluttaa tukkaa niin paljon ja mun oma väri on omaan makuuni liian kellertävä. Täytyy miettiä ;)Kiva kun hyvä tunnelma välittyi, sisko kyllä tykkäsi :)Mulla on huulilla muuten yllätys yllätys Creme Cupia :D

   Tykkää

 2. Voi jysäys kun oot kaunis! Pukee sua tuo tanssilook. Ihanat polttarit, tollaset mäkin ottaisin, miinus se laskeutuminen. :D Peeäs, toi Creme Cupkin on niin täydellinen!

  Tykkää

  1. Kiitos Penni!! :) Polttarithan (toivottavasti) mietitään aina kyseisen morsiamen makua vastaavaksi, joten uskon, että sullekin järjestetään sitten tällaista ihanaa! Onko hääpäivä jo päätetty?! ;)Joo ajattele, mulle tuli niin kiire, etten ehtinyt edes rajata huulia, saati käyttää pohjustajaa. Mutta Creme Cup näyttää silti noin hyvältä! :)

   Tykkää

  2. Voisit tehdä sellaisen ohjepostauksen, että mitä kaikkea onnistuneissa polttareissa pitäisi ottaa huomioon. Mulle saattas tulla tarpeeseen sellainen. ;DOmia häitä ei näy eikä kuulu, ei tässä nyt olla styylattu vasta kun vajaa kymmenen vuotta. Ero tulis salee heti jos tätä yhteisymmärrystä lähtis nyt jollain naimisiinmenolla sörkkimään. :D Pessimisti täällä taas moi. Sit kun sä meet naimisiin niin valtuutan sut olee sellainen morsian, jonka koira tuo kaulapannassa sen sormuksen sinne alttarille. Mulla on visio!

   Tykkää

  3. Putosin. Mä oon samaa mieltä, pessimisti ei pety ;DSun visio on myös mun visio! Nimittäin mä olen monta kertaa hykerrellen kuvitellut, miten Rikillä olisi samettinen smokki, ja hän toisi siskon taluttamana sormuksen alttarille! :) <3Hih, meinasitko printata sitten ohjepostauksen ja antaa omalle kaasolle käteen :D Vai onko sullakin kaason pesti tulossa? Sellainen postaus olisi itse asiassa hauska tehdä, ja olen huomannut, että kaikki jutut eivät todellakaan ole itsestäänselvyyksiä!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s