Meikkijuttuja · MUS

Kaikki MAKE UP STOREn meikkini

Kirjoittelin pari päivää sitten blogiin postauksen kaikista MACin meikeistäni. Kirjoitettuani ja postattuani tekstin, koin todella vahvasti, että en voi postata MACin kokoelmastani suomatta samaa blogijulkisuutta MUSin meikeilleni. Koska niistä kaikki, tarkoitan meikkisekoilujani, alkoi. Olen pikkutytöstä asti tykännyt meikeistä, mutta näin jälkikäteen ajateltuna mulla ei ollut mitään hajua meikkaamisesta vielä kaksikymppisenäkään :) Kaikki muuttui, kun pitkän haaveilun jälkeen raaskin sijoittaa 60 euroa (jep, ajat ovat muuttuneet ;) MUSin meikkikurssiin. Se oli rakkautta ensi siveltimen vedolla. Meikkaamisesta ja kauneudenhoidosta tuli mulle rakas harrastus, ja vietin monet monet illat meikaten kotona :) Tässä vaihessa aloin ensi kertaa haaveilla meikkaajan opinnoista. Mistä haaveilen edelleen…

MUSissa tutustuin myös blogissa monta kertaa mainittuun Jannikaan, jonka kanssa juttelimme uutuuksista ja testailimme meikkejä. Ja mä tietysti imin kuin sieni hovimeikkaajani näkemyksiä ja ideoita. Jannika vaihtoi MUSilta MACille noin kaksi vuotta sitten, mistä puolestaan varsinainen MAC-ihastukseni alkoi. Omistin vain kaksi MAC-tuotetta ennen tätä aikaa. Nykyisin tsekkaan uutuudet ja haen inspiraatiota nimenomaan MACilta. MUSilla on todella hyvät tuotteet, ja joitain aivan lyömättömiä juttuja, jotka edelleen käyn hankkimassa sieltä. Muuten vaakakuppini kallistaa MACin suuntaan meikkaajien uskomaton ammattitaito. Joka ikiseen (Helsingin) MACin työntekijään voi luottaa kasvonsa hyvillä mielin. Mutta nyt asiaan, MUS-kokoelmani, s`il vous plaît :)

 Ihania värikkäitä herkkupurkkeja ;)

Aloitetaan pohjatuotteista, eli irtopuuteri Milk, Wonder powderit Sahara ja Gobi, Blothing powder, Cover all mix ja Reflex cover Medium.
Wonder powder on yksi sellainen tuote, jonka aion varmasti ostaa vastakin MUSista. Kyseessä on mineraalipuuteri, josta tulee kasvoille ihana hehku ja pieni hohde. Itselläni on sekä vaaleahko Sahara että tummin sävy Gobi, näitä voi hyvin käyttää vuodenajan mukaan jompaa kumpaa tai molempia. Itse käytän Saharaa reippaalla kädellä lähes koko kasvoille kiiltävää t-aluetta lukuunottamatta ja Gobia aurinkopuuterin tapaan. Ihanan kesämeikin saa värillisellä kosteusvoiteella (tai BB-voiteella) ja Gobilla. Aina kun ihoani on kehuttu viime vuosina, siinä on ollut Wonder powderia. Taikatuote nimensä mukaisesti, oikeasti! :) Käyttäisin sitä edelleenkin joka päivä, elleivät kuivat silmäni ärtyisi irtopuuterimaisten tuotteiden päivättäisestä käytöstä. Blothing powder kulkee aina käsilaukussani, se imee kasvoilta kiillon ilman puuteroitua lopputulosta. Reflex cover on valoa tuova peiteaine, jonka käyttöön siirryn kesäisin. Talvisin silmänympärykseni kaipaavat tuhdimpaa peittoa.

Ylärivissä Micronized compact powder Chocolate, High tech lighter Sundust ja mineraaliposkipuna Cairo. Alarivissä poskipunat Lust, Coral lace, Must have ja Sugarpink (joka nimestään huolimatta on persikkainen sävy). Chocolatea käytän aurinkopuuterina, siinä on mielestäni ihan täydellinen sävy ja haluan aurinkopuuterini olevan matta. Voidemainen highlighter on ihana tuote luonnollisen hohteen aikaansaamiseen. Toimii parhaiten poskipunan alla hyvin häivytettynä. Lust on kaikkien aikojen ainoa poskipunani, jonka olen saanut käytettyä loppuun. Se tuo kasvoille oikeastaan enemmäkin hehkua kuin väriä. Toimii siis myös toisen poskipunan kanssa yhdessä, jos kasvoille kaipaa enemmän väriä.

Ihanat huulipunani :) Ylärivissä First kiss, Breeze, Crust, Baby, Delight ja Dare. Alarivissä Pout, Sheer lust, Blush, Mandy ja Black Orchid. MUSin huulipunia ei tulisi mieleenkään levittää suoraan putkilosta, sen verran tyjyä kamaa ne ovat. Hence ylärivin huulipunien koloset, olen ottanut kynnen tai siveltimen kärjellä punaa puikosta, ja levittänyt sormella jos sivellintä ei ole ollut hollilla :)

Huultenrajauskynät Russian, Read my lips, Natural, Sandstorm, Pink dream, Fabulous rose, Pink soda ja My precious coral. Huulikiillot Fuchsia, Tulip, persikkaisen kiillon nimi on kulunut ikävä kyllä pois tuubista, Park ja Past. Ylhäällä yksinäinen kiiltopurkki Best.
Kuten kuvasta huomaa, Fabulous Rose on aivan kymppi sävy. Osa MUSin kynistä on pehmeitä ja helposti levittyviä, osa taas kovempia ja pysyvämpiä. FR on nimenomaan tällainen pehmeä. Ja ihana :) Kiiltoja käytän aika vähän, mutta pakko mainita, että Tulip-kiillostakin on jo kappale nro 2 menossa. Ihana joka-paikan-höylä sävy, mun ”turvakiilto” ;)

Lipstick sealer on ihan must have -tuote jos tykkää käyttää tummia huulipunia. Toki hyvällä pohjustuksella saa aikaan jo paljon, mutta tällä kynsilakan tuoksuisella tökötillä voi tuplata huulipunan pysyvyyden. Juhliin siis tätä, kiitos!

Silmänrajauskynät Green card, Darkest shadow, Deep blue sea, Golden days ja Gold digger. Nämä kaikki silmänrajauskynät ovat pehmeitä ja rasvaisia. Tykkään näiden koostumuksesta ihan hillittömästi! Rajaus on nopea tehdä ja siitä tulee tasainen. Gold digger vetelee jo viimeisiään, se on ihana hohtava pronssi, jota sipaisen nopeasti ylä- tai alarajaukseksi arkikäyttöön tai jolla viimeistelen meikin juhliin.

Jauhemaiset luomivärit Glory, Champion, Lounge, Demon ja Fantasy blush.
Nämä Eye dustit ovat yksi niistä MUSin ihanuuksista, joille en ole kilpailijaa löytänyt. Maailman nopein, mutta näyttävä silmämeikki syntyy käden käänteessä siten, että värittää yläluomen MUSin pehmeällä rajauskynällä ja painelee jauhetta päälle. Toki näitä voi yhdistää tavallisiin luomiväreihinkin.

Ylärivissä Microshadow-sävyt Nightfall, Spruce, Ashes ja Flamenco, Alarivissä Ruby, Treasure, Bronze ja Muffin.
Muffin on ihana luomiväri, joka muuntuu niin koko luomen pohjustussävyksi kuin kulmaluun alla tai poskipäällä käytettäväksi valoväriksi. Muffiniakin menossa toinen napillinen :)

Pientä extraa saa silmämeikkiin kätevällä Glitter eyelinerilla, joka mulla on sävyissä Show stopper (vasemmalla) ja Soft pink. Musta nappi on Cake eyeliner Black, josta sekoitetaan haluttu mustan ”sävy” veden kanssa. Tuubi on puolestaan läpinäkyvää liimaa, jolla kiinnitetään ripsitupsut tai ripsinauhat omien ripsien tyveen (toim. huom. Miksi mä en ole käyttänyt ripsitupsuja ainakaan vuoteen?).

MUSilla on myös aivan ihania tuoksuja! Mulla on raikas tuoksu Trophy ja makea persikkainen vartalotuoksu Less is more.

Multa pyydettiin myös postausta mun koko meikkikokoelmasta. Olen oikeastaan nyt tehnyt sen, koska meikeistäni varmaankin 40 % on MACiä, 50 % on MUSia, 5 % on Diego dalla palmaa ja 5 % on jotain muuta sekalaista. Mitäs sanotte MUS-kokoelmastani? Kummasta merkistä te pidätte enemmän, MACistä vai MUSista?

4 vastausta artikkeliin “Kaikki MAKE UP STOREn meikkini

 1. Tosi kiva ja erittäin kattava kokoelma. :) Ehkä vähän tykkään MACistä enemmän merkkinä, mutta vain vähän. :) MUSissa ikävintä on se, että onnistun jotenkin aina rikkomaan pakkaukset luomiväreistä ja poskipunista nimenomaan MUSin tuotteista. Onko sulla meikkikuvaa, missä olet käyttänyt Rubya? Mulla on sama luomiväri ja etsin inspiraatiota sen käyttöön. Käytän sitä tosin usein poskipunanakin.

  Tykkää

  1. Kiitos Jenni :) Tietkö mitä, mäkin oon onnistunut rikkomaan kannen kiinnityksen kahdesta luomiväristä! Ne pienet kiinnityskohdan ”tikut” eivät ehkä ole kaikkein kestävimmät. Mä etsin ja etsin, mutten löytänyt Ruby-meikkikuvaa. Mä lähden torstaina Tukholman risteilylle, voisin jompanakumpana iltana tehdä Ruby-meikin ja näyttää tuloksen sitten blogissa :)

   Tykkää

 2. Kiva kun teit tämän postauksen! Innostuin ehkä vähän liikaakin ja haluan päästä tutustumaan merkkiin paremmin, kunhan ostolakkoni päättyy.Aika hassua, mutta olen oikein toivonut, että innostuisin vaikkapa MUS:sta enemmän, jotta MAC-shoppailu jäisi vähemmälle. Nämä ovat kuitenkin varmaan laadullisesti aika samaa tasoa, tyylikkäät pakkaukset jne, mutta ovat kuitenkin hieman edullisempia. MACissa tympii välillä se, kun kaikki on aina loppu ja hinnat nousevat tasaista tahtia. MAC tuntuu pitävän jotenkin itsestään selvänä, että ihmiset ostavat sitä, vaikka hinnat olisivat kohta pilvissä. Eipä silti, eihän se minunkaan hypetystäni ole laskenut.. Tuota Black Orchidia olen ollut kiikuttamassa kassalle jo moneen otteeseen. :)Mulla on MUS:lta näin äkkiä muisteltuna yksi huulipuna, kolme huulikiiltoa, yksi kasvosuihke, high-tech lighter ja pari puuteria.

  Tykkää

  1. Kiva kun tykkäsit! :) Olen samaa mieltä, laatu on aika lailla MACin tasoa. Oikeastaan isoin ero on se, että uutuuksia ei tule jatkuvalla syötöllä vaan vain sesongeittain. Muakin ottaa monesti päähän, että MACille on rynnättävä kyynärpäätaktiikalla juuri oikeana päivänä oikeaan aikaan, jos haluaa jostain kokoelmasta tietyn tuotteen. Black Orchid on IHANA! Katsopa vaikka tästä kuvasta:http://misspiggyspearls.blogspot.fi/2011/07/tummat-huulet-vaalea-tukka.html:)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s