Hiukset · Päivän look · Päivän meikki

Harmaa pantteri eli uusi tukka

Ääääh, mä oon niin väsynyt, ettei silmät pysy auki. Mutta en vaan silti malta olla läiskäisemättä pikaista postausta ilmoille :)

Mä laitoin eilen ensimmäistä kertaa viime kesän jälkeen mun ihan suosikiksi tullutta kesäpunaa, nimittäin MACin Naughty Sauté`ta. Se on jännä, miten tarvitsee muutaman auringon säteen ja edes vähän keväisen ilman, että voi (omasta mielestään) käyttää tiettyjä meikkejä. Kuvassa myös kirpparilöytötunikani, vähän kivemmin yhdisteltynä kuin edellisessä postauksessa ;)

Tänään mä näytin sitten tältä. Kuka huomaa, mikä on muuttunut? No hiusten väri tietysti!

Kävin eilen kampaajalla, ja olin aiemmin päivällä saanut totaalisen kyllästymiskohtauksen mun omasta hiusväristä. Lopetin noin vuosi sitten hiusten värjäämisen, koska halusin katsoa millainen oma värini olisi ja pärjäisinkö ihan luomutukalla (aika iso rahan säästö muuten). Pohdin täällä blogin puolella vähän aikaa sitten pitäisikö alkaa taas värjätä hiuksia. Eilen sitten tein lopullisen päätöksen, että kyllä pitää.

Mä istuinkin sitten kampaajan tuolissa kolme tuntia. Kampaajani ei suositellut tavallista blondausta, koska mulla oli reilu vuosi sitten erään epäonnisen kampaajakäynnin seurauksena katkennut puolet hiuksista :( Kampaaja sanoi, että pahimmassa tapauksessa uusi blondaus katkoisi jo ennestään kärsineitä hiuksiani. Niinpä sitten päädyttiin tekemään vaalennuspesu pesupaikalla, tosin kampaaja sanoi, ettei hän voi luvata, että tukkani vaalentuisi kovinkaan paljon. Vaalennuspesu tarkoittaa sitä, että vaalennusaineen sekaan sekoitettiin shampoota ja vettä, ja tätä tahnaa sitten hierottiin tukkaani kauan. Niin kuin varmaan tiedätte, niin vaalennus tekee hiuksista armottoman kellertävät, mikä on mulle aivan ehdoton no-no, joten seuraavaksi laitettiin viileän vaalea väri päälle. Joka vaikutti maksimiajan, että se tehosi keltaisuuteen. Ja kaiken lisäksi mun oma hius ei ”viilenny” kovinkaan helposti, vaan lämpö puskee lähes aina läpi. Niinpä vielä tämän jälkeen kampaaja laittoi tukkaan pesupaikalla sävyn, joka vaikutti viitisen minuuttia. Ja kyllä vaan tuloksena on vaalea (tosin paljon tummempi kuin normaalilla vaalennuksella mulle aikaansaatu) ja viileä tukka, jopa mulla! :)

Poikakaveri sanoi kotiin tultuani, että sullahan on harmaat hiukset. Vastasin, että Damn right! ;) Viileys hiipuu ainakin mun tukastani tosi nopeasti, eli sävyn pitää kampaajalta lähtiessä olla tositosi viileä, että se on siedettävä (mun mittakaavassa) vielä kahdeksan viikon jälkeenkin. Vähän kyllä aloin miettiä, että onko tää oikeasti vaan mun mielestä ihana sävy, kun töissä ei kukaan yhtä ystävääni lukuun ottamatta sanonut tukastani mitään. Hmm.

Oli miten oli, mä ainakin tykkään. Sopii hyvin mun paitaan, hahahaaa! =)

4 vastausta artikkeliin “Harmaa pantteri eli uusi tukka

  1. Ihana väri! Samanlaiseen itsekin aina pyrin, mun hiukset vaan pukkaa sen ärsyttävän lämpimän sävyn esille tooosi nopeasti. Hopeashampoo auttaa vähän, mutta ei tarpeeksi. Kylmää sen olla pitää! ;)

    Tykkää

    1. Kiitos, ja niin pitää :D Ihan sama ongelma täällä, kampaajalla ne oikein monesti joukolla ihmettelee, että jollekin toiselle sama sävy tekis ihan violetit hiukset, niin mulle tulee hieman viileä vaalea :) Että sitä lämpöä puskee tosi paljon läpi. Ja noita hopeatuotteita pitäis jaksaa käyttää koko ajan, mutta kärsimättömän on vaikea olla se 3-5 min suihkussa ”tekemättä mitään” ja antaa tuotteen vaikuttaa. Ärsyttävää :)

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s