Kenkiä · Muoti/vaatteet · Päivän look

Uusi vaate, parempi mieli

Oli muuten niin hyvä fiilis laittaa uusi villatakki päälle. Se on aivan ihanan pehmeä päällä ja nätti kuin mikä ;) Ja nyt mäkin odotan kylmeneviä kelejä vähän paremmalla mielellä. Vaikka ei mulle talvi ole koskaan ollut ongelma, syksy vaan.

Tänään oli tämän viikon ensimmäinen (lähes) poutainen päivä, ja uudet poponi pääsivät ekaa kertaa jalkaan. Vähän etukäteen jännitti korkata kengät sellaisena päivänä, jolloin tiedossa oli tosi paljon kävelemistä. Päivän ohjelmassa oli muun muassa I love me -messuilua, mutta kengät olivat niin hyvät jalassa, että yllätyin ihan vilpittömästi. Vasta kotimatkalla rupesi tuntumaan päkiöissä, että koroilla sitä tässä painellaan menemään. Yleensähän kävelen Converseilla, ballerinoilla tai muilla lättäkengillä. Näitä kenkiä pidin kaupassa ainakin puoli tuntia jalassa ennen kuin uskalsin kiikuttaa ne kassalle. Piti testata, ettei jalkoja ala ainakaan ihan heti särkeä. Eikä ruvennut, me happy! :)

Messuilta lähti mukaan kaikkea kivaa, ostoksista vähän myöhemmin :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s