Joulukalenteri

Mun joulukalenterien 2018 sisältö

NONNI! Palataanpa vielä hetkeksi joulukuuhun. Mun täytyy nimittäin ehdottomasti päästä esittelemään joulukalenterieni sisältö. Saamani L´ Occitanen joulukalenteri sai hyvän kodin Rössön Maanantaijoulukalenterin luukkuna ja essencen puolestaan sosialisoi mun pikkusisko kylässä käydessään. En mä hennonnut sanoa sille ei, kun tyypillä ei ollut yhtäkään kalenteria ja mulla oli monta. Niinpä mulle jäi LookFantasticin jättikaltsu ja sitten tietty Rössöltä saatu Maanantaikaltsu ja Kissiksen kokoama Yllätyspäiväjoulukalenteri :)

Musta tuntui luukkuja avatessani, että miksei tule enempää meikkejä. Mutta lopuksi, kun aloin kuvata kategorioittain luukkujen sisältöä huomasin, että hupsista olihan täällä aika paljonkin meikkejä! Paras näistä oli kyllä tuo LF:n oma kasvopaletti, mutta hyvänä kakkosena tuli Illamasquan highlighter ja Lipstick Queenin huulipuna, joka siis ei ole huulilla vihreä vaan ilmeisesti fuksiaan taittava. Mä en ole vielä huulipunaa ehtinyt kokeilla, mutta kasvopaletti ja highlighter ovat olleet kovassa käytössä.

Musta liner oli vähän meh, mutta toisaalta kulmakynä ilahdutti. Merkkejäkin oli kaikkia uusia jänniä, joista en ollut edes kuullut.

Ihonhoitoa kasvoille näkyy tässä. Nämä ilahduttivat kovasti kaikki! Iloisin olin varmaan GlamGlown naamiosta ja suuri yllättäjä oli EH-merkkinen kasvoöljy, joka imeytyy nopsaan ja jättää kasvot niin pehmeän kimmoisiksi, että oooh. Pettymys sen sijaan tuli Espan yön yli -naamiota kokeiltuani, se jäi NIIN tahmaiseksi, että ei voinut kylkeä yöllä kääntää ilman, että koko tyyny lähti mukaan. Yök, ei jatkoon! Caudalien seerumi oli jo aiemmin hyväksi todettu ja muut jänniä uusia tuttavuuksia.

Vartalo-kategoriassa tuli kaikenlaista! First Aid Beautyn Ultra Repair Cream on päässyt heti käyttöön viiman runtelemille käsille samoin kuin This Worksin Stress Check roll-on, joka on hymyilyttävän jännä :D Pientä roll-on-puikkoa siis pyöritellään vaikka ranteisiin ja ohimoille, niin heippa stressi. Tai ainakin niin voi toivoa haha. Tää tuoksuu hyvältä ja rauhoittavalta ainakin ja kyyyyyyyllä mä olen valmis tässä työtilanteessa kaikkea kokeilemaan! ^_^ Stressinpoistoteema jatkui suihkuöljyssä ja myös Molton Brownin suihkugeeli oli ilon aihe.

Koko kalenterin ainoa huti oli hammastahna. Voiko tylsempää olla?!

Hiuspuolelta tuli shampoota, hoitoainetta, hiusnaamiota ja latvoihin käytettävää silottavaa voidetta. Ihan kivoja kaikki, mutta ei suuria wow-elämyksiä tullut näistä mistään.

 

Mutta sitten päästään asiaan! Eli Rössön ja Kissiksen kokoamiin kalentereihin. Voi veljet, mitä hemmottelua oli, kun sai näitä luukkuja avata <3

 

Rössö oli sujauttanut yhteen luukkuun Muumi-kausimukin. Muumeista tykkään sikana, mutta tätä mulla ei ollut :) Toisessa luukussa oli Haikon kartanon omaa erkkarikahvia, mutta sen tietenkin join jo ennen valokuvaamista :D Kahvin kaverina oli Rössön virkkaamat mukinaluset, ihan parasta!! Juteltiin näistä syksyllä kun oltiin käymässä sukulaisilla Savonlinnassa ja Rössö se tarttui tuumasta toimeen ja sain just semmoiset kun halusin :)

Kolmas luukku oli aika banger, nimittäin lippu Susijengin peliin!! Ja vielä ratkaiseva peli Ranskaa vastaan ja vielä koko perhe on lähdössä ja vielä mun veljen 30-vuotissynttäripäivänä!! Vitsit, että odotan tätä!!!

Heinin ekaa luukkua eli Too Facedin Pretty Puppya fiilistelin jo omassa postauksessaan. Melko hyvä aloitus ahhahaaa. Toisessa luukussa oli mun lemppari skandidekkaristi Samuel Björkin uusi kirja! Onneksi mulla oli joulun alla rahat tosi tiukassa, muuten olisin ostanut tän jo itse heti kun kuulin ilmestymisestä :D Selitin tohkeissani Rössölle ja Heinille, että aaaaaa Björkiltä tulee uusi kirja ja että pyydän varmaan sen isältä joululahjaksi. Heini sanoi, että älä pyydä, hän ostaa sen miehelleen ja saan lainata ^_^ Muhahahaaaa!!

Kolmannessa luukussa oli Pardon my french -paita, bulldoggipyyhekumeja (oikeasti muuten on hyviä kumeja, töissä on käytössä!) ja Babe Balm, jonka otin toki heti käyttöön.

Huh! Jos tämmöisten aamuyllätysten jäljeen ei tule joulun jälkeistä masennusta, niin ei sitten mistään! Oikeasti joulukalenteri on kyllä ihan paras juttu ever ja ootan nyt jo ensi joulukuuta! :D

Jos sulla oli joulukalenteri niin mikä ja mitä pidit? Tai jos oli useampi, niin mikä oli kivoin? :)

12 vastausta artikkeliin “Mun joulukalenterien 2018 sisältö

 1. Mulla oli Lookfantasticin kalenteri ja tykkäsin kovasti. Tähän mennessä käytetyimmät tuotteet on sammakkohuulipuna, latvavoide ja se hammastahna. Ehkä tylsää, mut se oli hyvä hammastahna! Ekan luukun kasvopaletista oli poskipuna säpäleinä ja odottelen edelleen Lookfantasticilta hyvitystä. Lupasivat siis lähettää korvaavan tuotteen tilalle, mutta eipä ole näkynyt. Siitä piti tulla erillinen ilmoitus kun lähetetään, mutta ei tullut eikä kukaan suostu enää sanomaan että onko se Lähetetty vai ei, mutta posti sen on kuulemma kuitenkin hukannut. Viestit tosi vältteleviä niin mennyt vähän maku puljusta.

  Tykkää

  1. Kyllä, toi hammastahna oli oikeesti hyvä :D Harmi kuulla, ettei sun reklamaatio oo menny ihan putkeen :(

   Tykkää

  2. Ahhahaaa!! No siis kyllä se hammastahna mullakin käyttöön tulee :D Ja latvavoide tänään jos vaan muistan!

   Onpa tylsä juttu tuon hyvityksen kanssa. Varsinkin kun kyse on koko kaltsun kivoimmasta tuotteesta mun mielestä. Toivotaan, että homma hoituu lopulta!!

   Tykkää

   1. Mä olin viikonloppuna saanut uudelleen viestin, että mulle ilmoitetaan kun korvaava tuote lähetetään. Noh,tässä asiaa setviessä mulle on jo kertaalleen sanottu ettei niistä korvaavista tuu mitään ilmotusta. No nähtäväksi jää kuin käy :D

    Tykkää

 2. Mulla oli myös toi LF:n kalenteri ja kokonaisuutena tykkäsin :) Mukana oli helmiä (sammakkopuna, ripsiväri, hevosshamppoo ja -hoitsikka, molton, rituals yms.), mutta joukkoon mahtu myös pari todellista hutia kuten noi pari muuta hiustuotetta (latvasuojako? ja hiusnaamio hajujen vuoksi suoraan poistoon). Moni muu jäi siihen ihan kiva osastoon sitten :) Kaikkee en ole ehtinyt kokeilla, nyt vähän jännitän tota yönaamioo, en tykkää kanssa lähmäävistä tuotteista :’D

  Tykkää

   1. Joo, tykkäsin niistä itseasiassa niin paljon, että laitoin täysikokoiset tilaukseen :D mulla on siis itselläni pitkä, pörrönen ja helposti takkuuntuva käsitelty hius, jonka pehmittämiseen ilman lässäytystä ovat olleet omiaan :)

    Tykkää

 3. Mulla oli Lumene ja Rituals, molemmista tykkäsin tosi paljon! Lumene oli parantanut viime vuodesta ja Ritualsista tuli kaikkea kivaa kokeiltavaa, jota en ole vielä testannut. Ainoa plääh oli kynsiviila. Kynttilöitä oli neljä samanlaista, mutta ne sentään tuoksuvat ihanilta. Joka vuosi harkitsen tuota Lookfantasticia, mutta vaikka ne ovat hienon näköisiä tuotteita, olen niin perustuotteiden käyttäjä, että sisältö tuntuu vähän turhan hifistelevältä minulle.. Feel Uniquen sisältöä katselin sillä silmällä, että ehkä se tarttuu ensi jouluksi mukaan. :)

  Tykkää

 4. LF:n kalenteri oli ja se hammastahna oli mielestäni yksi parhaista. Se ei ole ihan tavallinen tahna! Ykkösluukun paletti oli itselleni tylsin. En oikein osaa käyttää tuollaisia (liikaa pakkelia). Lahjoittaisin mielelläni vaikka pois. Hyviä käyttövinkkejä siis voisin kaivata.

  Tykkää

  1. Toisaalta kiva huomata, että ihmiset tykkää niin erilaisista jutuista luukuissa! Että just se oma vähiten tykkäämä onkin jonkun toisen suosikki :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s