Joulukalenteri

Maanantaijoulukalenteri Rössölle ja Yllätyspäiväkalenteri Kissikselle

RÖSSÖ JA KISSIS POIS TÄÄLTÄ NIIN KUIN OLISITTE JO!!!!!! :D

Postaus koskee siis tietty Maanantaijoulukalenteria! Täähän on ollut Rössön kanssa perinne jo monen vuoden ajan ja jatkuu tietenkin tänäkin jouluna. Meillä meni pari vuotta vähän överiksi homma ja löydettiin itsemme antamassa ja saamassa ihan hullun arvokkaita paketteja. Nyt ”onneksi” rahatilanne on vähän toinen ja sovittiin mukamas vakavasti, että budjetti on 20 euroa per luukku. Tokikaan en ole siinä pysynyt ahhahahaaa, mutta oon ainakin yrittänyt!

Mutta mitä nuo toiset kolme pakettia oikein on? Noh! Meillä on Rössön ja Kissiksen kanssa yhteinen Kyseenalaisia neuvoja vauvoista ja eläimistä -niminen Facebook-ryhmä, jossa keskustellaan milloin mistäkin. Syksyn kuluessa siellä tuli puheeksi Maanantaijoulukaltsu ja jotenkin homma eskaloitui siihen, että mä ja Kissiskin päätettiin tehdä toisillemme kaltsut. Mutta tietty ne ei voineet olla enää Maanantaijoulukalentereita, joten mä keksin, että tehdään Yllätyspäiväjoulukalenterit :D Kissis ei vielä eiliseenkään mennessä ollut perillä homman säännöistä, mutta tarkoitus on, että Rössö toimii onnettarena ja arpoo salaisesti jokaiselle viikolle yhden päivän, jolloin kalenterin luukun saa avata. Sitten hän ilmoittaa edellisenä iltana, että HUOMENNA SAA AVATAAAAAAAAAA :D

Katsotaanpa, mitä tyttöjen luukuista löytyy!

Rössön eka luukku on L´ Occitanen joulukalenteri* <3

Pyysin Loksulta kalenteria Instagramissa pitämääni arvontaa varten ja sainkin merkin molemmat kalenterit. Toisen arvoin ja toisen päätin laittaa Rössön kalenteriin, koska hänellä ei ole vielä koskaan ollut kosmetiikkakalenteria! Miettikää! Olin sitä mieltä, että oli jo aikakin :)

Toisessa luukussa on Hjorth & Rosenfeldtin uutuuskirja Korkeampi oikeus ja jääkarhuhiuspanta.

Mulla on ollut tapana joka vuosi laittaa yhteen luukkuun lukemista. Rössölle on vaan aina ihan hullu riski ostaa kirja, koska sillä on jo kaikki! Tiedän, että tätä se toivoo ja ainakaan pari viikkoa sitten tätä ei vielä ollut, mutta kyllä silti jännittää, ehtiikö se hankkia tän ennen toisen luukun avaamista…

Jääkarhuhiuspanta ei liity kirjaan millään lailla, mutta näin sen Dubaissa yhdessä Japani-kaupassa ja ajattelin, että Rössön olisi kivempi laittaa sillä hiukset taakse naaman pesua varten kuin niillä iänikuisilla pinneillä, joita se käyttää :D Plus söpöys.

Kolmannessa luukussa on keraamiset lasinaluset ja laku-Daim :)

Rössö on kova käyttämään lasinalusia! Kiertelin Dubaissa Zara homessa, näin nämä ja mietin, että vitsi näistä Rössö varmaan tykkäis!

Vasta kun avasin kotona paketin kuvaamista varten huomasin, että näähän on kaikki erilaisia! Olin ihan intona itse, ja ottaisin nämä tosi mielelläni omaan kotiini. Mutta toivottavasti Rössökin tykkää ja sitä ei haittaa, että nää on erilaisia. Kahvihetken herkuksi sujautin luukkuun myös parhaan suklaapatukan, joita ei meinaa löytää mistään! Laku-Daim. Ostakaa jos näette, I´ m telling you :D

Kissiksen ekassa luukussa on Yopen setti, jossa on Fig Tree -käsisaippua ja Tea & Mint -käsivoide* <3

Bongasin tän merkin ekan kerran Kissiksen I love me -messuilta julkaisemassa ig storyssa. Ihasteltiin yhdessä Yopen sikasöpöjä tuotteita ja mietittiin, mistä niitä saa. Sitten kävikin niin, että mulle tuli yllärinä peeärränä tämä setti. Tiesin heti, että tää menee kyllä Heinin kaltsuun <3

Ja siis Sokos on paikka, josta näitä saa!

Kissiksen tokassa luukussa on maailman söpöin käsidesikotelo ja siihen kaksi käsidesiä, glitsusukat jouluksi ja Benefitin ka-BROW-kulmaväri :)

Kissakotelo on kaikkea muuta kuin tarpeellinen, mutta niin hitsin söpö! Ja noita käsidesejä oli vaikka mitä ihania, valkkasin tietty semmoiset, joissa on glitteriä. Pohdin ääneen, että en tiedä, käyttääkö Heini käsidesiä edes, johon Rössö totesi, että jos ei, niin kannattais! :D Desit ja kotelo on Dubaista Bath & Body Worksilta.

Mulla on itsellä parit tuollaiset ”juhlasukat” ja esim. jouluaatoksi ne on tosi kivat :)

Benefitin siveltimellä levitettävä kulmatuote on (myöskin) vähän riski, koska sävyasia on aika vaikea. Mutta muistan Heinin tykkäävät yhdestä Bohon kulmakynästä, joka on yllättävän vaalea, koska se meni mullekin, joten ehkäpä tämä Benefitin sävy 3 olisi hyvä?!

Vikasta luukusta Kissis saa Fenty Beautyn setin, jossa on Gloss Bomb -huulikiilto ja Killawatt-highlighter.

Tänkin kanssa mua vähän jännittää, ettei Heini ole vaan hankkinut jompaa kumpaa itselleen. Tiedän, että ainakin tää huulikiilto sitä on kiinnostellut!

Killawattin sävy on Hustla Baby ja Gloss Bombin on Fenty Glow eli se ensimmäisenä lanseerattu sävy :)

Mitäpäs sanotte tämän vuoden kaltsuista, tykkääköhän Rössö ja Kissis?! :)

*Saatu blogin kautta.

4 vastausta artikkeliin “Maanantaijoulukalenteri Rössölle ja Yllätyspäiväkalenteri Kissikselle

  1. Ihania yllärilahjoja :D Jos eivät tykkää nii hulluja ovat!!! :D Mä kyl kuolisin tuohon paineeseen, et pitää löytyä täydelliset lahjukset joka vuosi! :) Senkin takia ku muistelen, et oot ite saanu ihanuuksia Rössön paketeista:) Ei voi ite jäädä huonommaksi…

    Tykkää

    1. Ahhahahahhahaha!! Ihanaa, että sä ajattelet tän myös ”kilpailun” kannalta :´D Nimittäin niin kuin sisareni Rössö on joskus todennut: ”ainahan se on kilpailu”. =D Ja kyllä just niin, Rössö on osannut hankkia hyvät paketit!

      Tykkää

Jätä kommentti