Benefit · Guerlain · Hiukset · Hiusten hoito · Huulipunat · Korostustuotteet · Poskipunat · Wella

Joulualeissa vol 2

Käväisin maanantaina katsomassa Sokoksen alennusmyyntejä ja löysinkin pari kivaa juttua. Olin vähän vain yllättynyt, että esimerkiksi Chanelin ja Lancomen ale oli vain 30 %, kun Stockmannilla kaikilla selektiivisen kosmetiikan merkeillä alennusprosentti oli 40.

Wellan Brilliance-hoitoaine elvytti kirjaimellisesti Thaimaan matkan jäljiltä kuolleet hiukseni takaisin henkiin. En muista, milloin viimeksi olisi hävettänyt niin paljon kuin kampaajalla, kun hän haroi hiuksiani ja totesi niiden olevan ”aika rapsakassa kunnossa”. Kerroin nolona käyttäneeni koko reissun ajan turbaania päässä ja laittaneeni hiuksiin vielä aurinkosuojankin, mutta Tiina-kampaaja sanoi, että kloorivesi ja kuumuus on hiuksille aivan mieletön rasitus näistä suojaustoimista huolimatta. Ostin tuolta kampaajareissulta Tiinan suositteleman Brilliance-hoitoaineen, ja se on tehnyt ihan ihmeitä! Kosteuttaa todella tehokkaasti ja tekee hiuksista ihanan pehmeät. Kun näin Sokoksella saman sarjan shampoon edullisesti (18 €, oikea hinta 31 €), ostopäätös oli helppo. Tästä puolen litran pönikästä riittää läträttävää.

Benefit-minit Highbeam ja Benetint eivät olleet yllättäen Sokokselta, mutta treffasin Saran alennusmyyntien merkeissä, ja ostin nämä hänen ihanasta Benefitin joulukalenteristaan tulleet tuplat pois.

Ja sitten siihen syyhyn, miksi rakastan alennusmyyntejä. Tavallisellakin pulliaisella on varaa kosmetiikkaan, josta voi normaalihinnalla vain haaveilla. Tai itselläni ei varmaankaan luonto antaisi koskaan periksi maksaa neljääkymppiä huulipunasta. Alennuksella tälle Guerlainin Shine Automatique -kiiltopunalle jäi hintaa 23,90 €, joka on kallis sekin, mutta kuitenkin siedettävä.

Guerlain on todellinen luksusmerkki, mistä varmaan johtuu, etten ole ennen omistanut mitään kyseiseltä merkiltä. Mutta hyvänen aika katsokaa nyt ihan oikeasti, miten täydellisen kaunis tämä automaattihylsy on! Mä olen oikeasti huokaillut ääneen hipelöidessäni tätä upeaa kultaista pakkausta. Sävykin on tietysti upea, kaunis koralli Corail Ora. Mutta tiedättekö, en ole raaskinut vielä edes kokeilla tätä! Tämä on jotain, mitä ei ole koskaan ennen tapahtunut :) Totta kai kosmetiikka ostetaan käyttöä varten, mutta taidan vähän aikaa vain ihailla punan täydellistä pintaa ja hylsyn naarmutonta kultaista kiiltoa :).

Huokaus.

Arvatkaa muuten, himoitsenko nyt Guerlainin meteoriittihelmiä? :) Maksaisitteko te muuten neljääkymppiä huulipunasta?

10 vastausta artikkeliin “Joulualeissa vol 2

  1. Meteoriittihelmet on ihania, suosittelen! Maksaisin, ja oon maksanut neljäkymppiä huulipunasta :D Diorin Addict Extreme-linjan Incognito oli sen verran ihku.

    Tykkää

    1. Hihii :)Ja kyllä, meteoriitteja lähtee mun mukaan heti seuraavalla alekupongilla/reissulta. Oon niistä NIIN kauan haaveillut, että oon ne ansainnut ;)

      Tykkää

  2. Ostin yhden Lancômen Rouge In Love-punan tarjouksesta n. 32 €, mutta se alkaa olla kipurajalla. Selemerkkien punien suhteen olen lähinnä tehnyt alennusmyyntilöytöjä, sillä muutoin luontoni ei anna periksi maksaa huulipunasta 40 €. Toki näiden kokeilujen myötä olen tajunnut, että huulipunissa on eroja. En kuitenkaan usko, että vain kalliit huulipunat on laadukkaita. Myös edullisilla merkeillä on kehuttuja punia.Minä nyt vain sijoitan mielummin luomiväreihin, poskipuniin ja korostustuotteisiin kuin huulipuniin.

    Tykkää

    1. Samaa mieltä, esimerkiksi Viva La Divan punat ovat tosi hyviä vaikka ovat puoli-ilmaisia verrattuna selemerkkeihin! Alennuslöydöt ovat jotain ihan parhautta, mäkin sanoisin nimittäin, että 30 euroa on ehdoton kipuraja. Onneksi matkustan sen verran paljon, että saan kalliimpia tuotteita ostettua tax freesta tai ulkomailta :)

      Tykkää

  3. Mä niin haluan Benetintin! Vaikka Posie Tintiäkin tulee käytettyä aivan liian harvoin. Silti se on ihana. Täytyy hommata se Benetint kyllä jossain välissä. Laita sitten kuvia kun oot kokeillut sitä! Maksaisin neljä kymppiä huulipunasta, jos olisi ihan pakko. Toisin sanoen, jos saisin tosi pahan päähänpinttymän. Ne tulevat välillä kalliiksi. :D Toi Guerlain on kyllä todella kaunis! Hyvä löytö!

    Tykkää

    1. Mulla on täysikokoinen Cha Cha Tint, pieni Posie ja nyt sitten pieni Bene :) Mitään en käytä (enkä varmaan tulekaan käyttämään) usein, mutta on ne vaan niin ihania olemassa ;)Niinpä, päähänpinttymät on paaaaaahoja :D Silloin lähtee järki kankkulan kaivoon!

      Tykkää

  4. Olin sanomassa että en maksaisi, ja sitten muistin että maksoinhan mä 38€ siitä MUFE:n Aqua Rougesta kun tarvitsin ehdottoman tahraamattoman punan häihini. Se oli siis äärimmäinen erityistilanne, en muuten maksaisi. 25€ on aika lailla ehdoton kipuraja.

    Tykkää

    1. Aqua Rouge ja häät on kyllä sellainen yhdistelmä, että siitä voisi maksaa vaikka enemmänkin :) On nimittäin mun mielestä ihan täydellinen puna ja tärkeä on päiväkin <3

      Tykkää

  5. Kyllä mä Guerlainin punasta voin muutaman kympin maksaa. ;) Piti lähteä katsoon tänään paikallisen Emotionin alelaarit, mutta taidan sittenkin jättää väliin ja katsella miehen kainalossa Bonesia…

    Tykkää

Jätä kommentti