Meikit · Vinkkivitonen

Vinkkivitonen: Miten puuterimaisen tuotteen kovettuneen pinnan saa pois?

Tuttu näky? Puuterimaisen tuotteen pintaan tulee kova kohta, josta ei lähde enää väriä tai itse tuotetta siten, miten pitäisi. Ihan superärsyttävää ja varmaan tuttua useimmille, vai olenko oikeassa? Itselläni tämä pinnan kovettuminen on tullut vastaan niin puuterissa, poskipunassa kuin korostustuotteessakin. Yleisesti tämä ongelma koskee kasvomeikkejä, joita siveltimellä levittäessä tuotteen pintaan tulee iholta rasvaa. Näin ei varmaan kävisi, jos pesisi siveltimet joka ikisen käytön jälkeen. Itse voin kuitenkin myöntää, että puuterimaisten tuotteiden levittämiseen käyttämäni siveltimet eivät kyllä pääse pesulle joka päivä. Soo soo, mutta en varmaan (toivottavasti) ole ainoa :D

No mitä asialle voi tehdä? Itse olen turvautunut kynsiin ja rapsuttanut kovan pinnan pois. Tuote jää kumminkin näin aika epäsiistin näköiseksi ja hygieniapuolikin arveluttaa. Mutta ei hätää, hommaan on ihan hullun helppo apu! Nimittäin ihan tavallinen teippi!

Pieni pala teippiä vain kovettuneen kohdan päälle ja painellaan.

Kovettuma tarttuu teippiin ja puuterimainen tuotteesi on taas kuin uusi :) Esimerkkipuuterissani kovettunut kohta oli vielä pieni, mutta olen onnistuneesti käyttänyt teippikikkaa isompienkin kovettumien kanssa.

Olin itse aivan liekeissä kun kuulin tästä kikasta kanssabloggaajalta (en millään tietenkään muista, että keneltä, buu!). Helppoa, nopeaa ja toimivaa :)

Kuka painelee etsimään teippiä? :D

17 vastausta artikkeliin “Vinkkivitonen: Miten puuterimaisen tuotteen kovettuneen pinnan saa pois?

  1. Haa! Kiitos vinkistä! Itse kuivanaamaisena levitän liikaa kosteusvoidetta ja se päätyy sitten tuotteeseen toisella siveltimen sipaisulla vaikka pensseli alunperin olisikin ollut puhdas. :x

    Tykkää

    1. Mulla kanssa tää sama, että meikkauksen yhteydessä ehtii tapahtua siirtymää bb-voiteesta tuotteseen, joten kiitos Sallalle vinkistä! :)

      Tykkää

Jätä kommentti