Ekopharma · esse · Ihonhoito · Jane Iredale · Kasvosuihkeet · Kosteusvoiteet · Luonnonkosmetiikka · Shiseido

Näin pelastin pintakuivan ihoni pakkasilta

Älkää suuttuko. Olin taas unohtunut. Nimittäin jonnekin näpertelemään anti-age-hoitovesien ja tukkeumia poistavien seerumeiden kanssa. Innostus, uutuudet, kyl te tiiätte. Sitten näin Miia Ezenin postauksen siitä, miten oman ihotyyppinsä voi (hieman pilke silmäkulmassa) selvittää kotona kiillonpoistopapereiden kanssa.

Tietty tätä piti heti kokeilla! Mutta arvatkaa, ei mitään toivoa, että yksikään lappu olisi jäänyt iholleni kiinni edes ohikiitäväksi hetkeksi. Vihreät lappuset leijailivat ilmassa ja diagnoosi oli selvä: ihoni oli kuiva!

Palasin, sadannen, mutta en varmasti viimeisen, kerran perusasioiden äärelle.

Nyt jo viikkoja jatkuneet kovat pakkaset laittavat ihon tosi koville. Siihen yhdistyy tietysti myös korppukuiva huoneilma ja soppa on valmis. Sen sijaan, että olisin lisännyt kosteuttavan naamion käyttöä yhdestä kahteen kertaan viikossa, päätin muuttaa koko ihonhoitorutiinini niin hoitavaksi kuin pystyin.

Aloitetaan puhtaalta iholta. Hylkäsin kaikki epäpuhtaalle iholle tarkoitetut kasvovedet ja olen suihkinut iholle nyt vain ikisuosikkiani Pommistia. Tiedän, puhun Pommistista koko ajan (mm. täällä ja täällä), mutta se on juuri niin hyvä tuote, että ansaitsee kaiken blogifeimin, mitä vaan mun on mahdollista antaa ^_^

Käydessäni Stockmannin Beauty Studiolla meikissä Mari esitteli mulle Shiseidon uuteen Waso-sarjaan kuuluvan hoitonesteen. Ihastuin siihen niin kovasti, että ostin pullollisen ja kovassa käytössä se on ollutkin! Hoitonesteen lisäksi ihonhoitooni on kuulunut nyt reilu painallus Lumenen Sisu-öljyä, ja kyllä, illan lisäksi myös aamuisin! Hoitonesteen ja öljyn yhdistelmä hulahtaa ihoon vaivatta, ja kannustankin kaikkia öljyistä fiilistä kammoavia kokeilemaan tätä miksausta :)

Kosteussuihkeen ja öljy-hoitonestesekoituksen (johon muuten lisään välillä myös pari tippaa The Body Shopin uutta Roots of Strength -seerumia) jälkeen on kosteusvoiteen vuoro. Olen tänä talvena luottanut kahteen ihanaan luonnonkosmetiikkamerkkiin: Esseen ja Ekopharmaan. Essestä olen kirjoitellut ennenkin, vahva suositus. Tätä Deep Moisturiser -voidetta voi käyttää niin aamulla kuin illallakin. Koostumus on yllättävän kevyt, mutta tehot ihan huipussaan! :)

Ekopharma on itselleni tuore tuttavuus ja innostuin merkistä oikeastaan vasta nyt talvella, kun pääsin mukaan juhlistamaan Haikon kartanon ja Ekopharman yhteistyön alkamista. Meille oli tehty Haikkoon pienet pop up -kosmetiikkalabrat, joissa pääsimme itse valmistamaan mieleiset kosteusvoiteet. Kyllä oli siistiä! Ihoa vahvistavan Mustaherukan annoin siskolle (Rössö, mitä oot tykännyt? :) ja pidin itse kosteuttavan Vadelman ja antioksidanttisen Tyrnin. Nämä kosteusvoiteet ovat olleet aivan käsittämättömän hyviä, ja ovat saaneet mut kiinnostumaan tosi paljon merkin muistakin tuotteista. Vadelma on mulla käytössä aamuisin ja Tyrni iltaisin. Tyrni on muuten aivan ihana siitäkin, että sitä kun levittää kasvoille reilun kerroksen, saa samalla hoitavan ”yön yli” naamion :) Paksukin kerros imeytyy ihoon nätisti, eivätkä kasvot tarraa tyynyliinaan.

Vitsi, kun voisin jotenkin välittää ihoni pehmeyden virtuaalisesti! Monena aamuna olen yllättänyt itseni silittelemästä epäuskoisena omaa poskeani :D Kerrankin ihoni ei talvella näytä tai tunnu tippaakaan kuivalta, vaikka näin karuja olosuhteita harvana talvena on ainakaan näin pitkään!

Mitkä ovat teidän luottokonstinne talvipakkasille?

Pommist ostettu itse, muut tuotteet saatu blogin kautta.

4 vastausta artikkeliin “Näin pelastin pintakuivan ihoni pakkasilta

  1. Mun iho on ollut kanssa kuin korppu näillä pakkasilla ja oon tykästynyt myös kovasti kasvoöljyihin. Suuren avun on tuonut myös Lumenen lähde sarjan seerumi, joka on ihanan kosteuttava ja tehnyt ihmeitä mun iholle :) Tuo pommisst oli mulle ihan uusi tuttavuus, kiitos vinkistä!

    Tykkää

    1. Ole hyvä, Pommist on ihan huikea, joten mielelläni jaan sen ilosanomaa :D Lähde-sarjaa en olekaan kokeillut, pitääpä laittaa korvan taakse :)

      Tykkää

Jätä kommentti