GlamGlow · Kasvosuihkeet · L`Oreal · MAC · Meikinkiinnityssuihkeet · Meikit · Mun lempparit · Urban Decay

Parhaat kasvosuihkeet meikin päälle

Kuten aika usein, tämäkin postausidea lähti liikkeelle sattumalta kaverin Whatsapp-viestistä eräänä aamuna: ”Sokoksella on -20 %, mikä on paras meikinkiinnityssuihke?”

Sen sijaan, että olisin vastannut kaverille merkillä ja tuotteella, lähetin hänelle täydennyspyynnön, joka sisälsi niin monta eri huomioon otettavaa asiaa, että totesin lopulta kyseessä olevan postauksen arvoinen juttu :D. Enhän toki voi sanoa parasta, ellen tiedä tasan tarkkaan, mitä tuotteelta halutaan, mihin ongelmaan siitä toivotaan olevan apua ja millaisessa kunnossa kaverin iho on just nyt. Mä itse asiassa luulen, että kaveri taisi katua mitään kysyneensäkään, kun suurieleisesti laitoin etusormen leualle ankaran pohtimisen merkiksi, huokaisin syvään ja aloitin luennoinnin :’D

Mä käytän kasvosuihkeita päivittäin ja tietenkin omistan eri suihkeen eri tilanteisiin. Tässä mun lempparit!

Kun meikkipohjan pitää pysyä aamusta iltaan 

Kun tarpeena on nimenomaan lisätä meikkipohjan kestoa, tartun ehdottomasti Urban Decayn All Nighter* -suihkeeseen. Jos tiedossa on iltapäivästä pikkutunneille kestävät häät, hikinen biletysilta tai vaikka tärkeä meno työpäivän jälkeen, All Nighter auttaa pitämään pohjan saman näköisenä, kuin millaisena lähdit aamulla ulos ovesta. Tämä on itse asiassa ensimmäinen ostamani meikkipohjan päälle tarkoitettu suihke ja ihan vertaansa vailla, kun hakee lisää kestoa meikille. Omasta mielestäni ero todella on huomattava, joten suosittelen lämpimästi varsinkin kaikille bilehileille ja after work -tyypeille!

Kun haluat meikkipohjalle heleyttä

Mä painelen lähes aina töistä suoraan takaisin kotiin ja koiralenkille eli mua ei juuri haittaa se, minkä näköinen olen työpäivän päätteeksi. Niinpä tavalliseksi työpäiväksi laitan sellaista suihketta, joka tekee meikkipohjasta kauniimman, ei niinkään pitkäkestoisemman joskin sellainenkin efekti pitäisi olla Glamglown Glowsetterissä*. Aluksi en löytänyt tämän tuotteen ihanuutta, ja pidin sitä vähän mitäänsanomattomana, mutta nykyisin huomaan tarttuvani tähän lähes joka päivä! Pidän mahdollisimman kuulaasta meikkipohjasta ja koska talvella iho tuntuu kaipaavan peittävämpää meikkivoidetta, Glowsetter tuo pohjaan sen kauniin heleyden, jonka muuten saa heleyttävästä meikkivoiteesta. Todella ihana tuote <3

Kun meikkipohja on liian puuterinen 

Käykö sulle joskus niin, että irtopuuteria tupsahti nassuun liikaa tai teit koko pohjan meikkipuuterilla ja tuloksesta tuli liian puuteroidun näköinen? Silloin kannattaa tarttua MACin Fix+ -suihkeeseen. Vaikka tätä markkinoidaan meikin kiinnitykseen, varsinaista kestoa tämä ei mielestäni tuo. Mutta liian puuterisuuden päälle suihkittuna Fix+ on ihanteellinen. Samoin jos tykkää harrastaa bakingia, niin Fix+ on paras suihke sen jälkeen käytettäväksi. Tuotteesta on perusversion* lisäksi olemassa eri tuoksuja, kuten tämä mulla oleva kausituotteena ostettu Yuzu sekä Coconut*.

Fix+ on muuten loistotuote myös silloin, kun haluaa tehdä rajauksia luomivärillä! Sivellin kostutetaan suihkeella ja luomiväristä saa heti intensiivisemmän :)

Kun iho on kuiva

Jane Iredalen Pommist on saanut blogissani ennenkin mainintoja, eikä syyttä! Kyseessä on PARAS kosteuttava kasvosuihke evörs ja myös meikin päälle tämä sopii loistavasti. Jos iho kiristelee tai tuntuu tai näyttää kuivalta, tämä on paras apu. Plussaa vielä ihanan hienojakoisesta suihkeesta, raikkaasta tuoksusta ja Ecocert-sertifioinnista <3

Kun iho kiiltelee

Olen tehnyt oman postauksensa myös L´ Oréalin Infallible Fixing Mististä* ja olen edelleen sitä mieltä, että tämä on aivan huipputuote kiiltelyyn taipuvaiselle iholle! Suihkeessa on mukana puuteria, joka todella tehokkaasti estää kiillon päivän mittaan. Itse en tarvitse tällaista tuotetta kuin kesällä, mutta tiedän monia, jotka tuskailevat kiiltelevää ihoaan vuodenajasta riippumatta. Kannattaa tsekata, maksaakin vain reilun kympin :)

Viisi tarvetta, viisi suihketta :) Onko jollain tarve, jonka unohdin tässä käsitellä? Mitkä suihkeet ovat teidän suosikkeja?

Ps Viestin laittaneelle kaverille suosittelin Glamglowta :)

 

Sisältä affiliate-linkkejä (merkitty*). Glamglow saatu blogin kautta.

10 vastausta artikkeliin “Parhaat kasvosuihkeet meikin päälle

 1. Kiitos vinkeistä! :) Mulla oli aiemmin tuo GG, nyt käytössä Lumenen Valo-suihke. Taidan kuitenkin seuraavaksi ostaa taas GG:n suihkeen, on nimittäin hyvä :D Piti myös viime kesän hellereissussa naaman kasassa :D Kiinnostaisi vielä kuulla, et onko sulla ollut sitä Clarinsin suihketta, mitä tykkäsit siitä? Tai ootko nuita Lumenen suihkeita testannut? :)

  Vaikka harvemmin kommentoin, niin tykkään sun blogista aivan valtavasti, annan paljonkin painoarvoa sun mielipiteille tuotteista ja käyn kyllä kaikki postaukset lukemassa! :) Kosmetiikka- ja matkailupostaukset on lempparit kaikkien hyvien joukosta :)

  Tykkää

  1. Voi miten kivasti sanottu, kiitos kovasti <3 Juuri julkaisin Krabin reissua koskevan postauksen :)

   Clarinsin suihketta on kehuttu kovasti ja se onkin mulla testauslistalla! Kiitos kun muistutit, otan heti sen hankkimisen työn alle ^_^

   Tykkää

 2. Lorkun suihke on kyllä tosi hyvä ja juurikin sopiva helposti kiiltelevälle iholle! Nyt pakkasilla käytällä Supermoodin kosteuttavaa suihketta,vie pois liikaa puuterisuutta ja kosteuttaa :)

  Tykkää

 3. Pommisstia varmaan jo neljäs pullollinen menossa, se on vaan paras kun iho on pintakuiva. Se tuoksukin on jotain todella koukuttavaa. <3

  Tykkää

  1. Tuota UDn suihketta olen pullollisen käyttänyt ja on ihan huippu! Sen loputtua testasin pullollisen Isadoran Face Mistiä, kun sattui olemaan kauppareissulla tarjouksessa. Ihan ok tuote töihin, mutten uutta osta. Clarinsin Fix’ Make up on nyt kätytössä. Ihana ruusuntuoksu ja laadukas suutin, suihke tulee hienona sumuna kasvoille, tykkään kovasti 😘Eilen avasin Boxycharmista tulleen Cover FXn Illuminating setting sprayn, joka nimensä mukaisesti sisältää hohdehiukkasia. Suutin oli hyvä, mutten osaa vielä sanoa näytinkö hehkeältä vai hikiseltä 😂 Kiitos hyvistä vinkeistä, on hyvä postaus 👍😊

   Tykkää

   1. Voi kiitos! <3 Ja kiitos sulle tuosta Cover FX -vinkistä, kuulostaa ihanalta <3 Mun vastaus on siis, että näytät tietty hehkeältä :D Ja joo, kyllä tuota Clarinsia pitää nyt kokeilla!

    Tykkää

 4. Hmm, markkinoidaanko Fix+:aa todella meikin kiinnittämiseen? Musta sitä on aina myyty nimenomaan viimeistelyyn (finishing) ja silti asiakkaille sai aina erikseen muistuttaa, että tää ei sitte oo ensisijaisesti kiinnitykseen, vaikka se sitäkin vähän tekee.

  Mitään muuta näistä sun lemppareista en oo testannu, vaikka toi Pommist on monta kertaa ollut mielessä. :)

  Tykkää

  1. No siis, ONHAN se mahdollista, että muistan väärin, mutta ei kovin todennäköistä ahhahahahaa! Sä rakastaisit Pommistia, lupaan. <3

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s