Huda Beauty · Huulipunat · Joulukalenteri · Meikit

HUDAn mieletön huulisetti

Vaikka olenkin helposti innostuva, harvoin silti vastaani tulee sellainen kosmetiikkatuote, jota jäisin vain tuijottamaan suu auki ihastuksesta. Joulukuussa kuulkaa tuli! Ja tässä tapauksessa meitä oli vielä kaksi kauneusbloggaajaa, jotka swatchailivat, huokailivat ja kuvasivat (liikaa) bumerangivideoita Instagram storyyn, joten kyllä tässä nyt on jostain erityisestä asiasta kyse.

Nämä pusuhuulet paljastuivat mulle Maanantaijoulukalenterin viimeisestä luukusta joulukuussa. Rössö oli käynyt marraskuussa Tanskassa sukulaistemme luona ja erittäin fiksuna naisena hyödyntänyt Kööpenhaminan Sephoran tarjontaa. Voisiko meikäläisen joulukalenterin luukuissa parempaa sisältöä olla, enemmän epäilen.

Metallirasian reunasta huomasin tämän olevan HUDA BEAUTYa ja kannen avatessani paljastui koko komeus eli huultenrajauskynä, mattainen nestemäinen puna ja mieletön huulikiilto. Kyseessä on Contour & Strobe Set Trophy Wife & Shameless.

Sävyt on tietenkin suunniteltu yhteensopiviksi ja tässähän on samassa arkikäyttöinen Liquid Matte -huulipuna, jonka päälle Lip Strobe -kiiltoa lisäämällä olet valmis vaikka mihin pippaloihin. Plussaa muuten matkakokoisista tuotteista! Vai milloin sä olet viimeksi käyttänyt jonkin huulipunan loppuun? :)

Huultenrajauskynän ja mattapunan sävyt ovat aika turvallisen ruusuiset ja sopivat monelle. Trophy Wife -sävy ei ole ihan omalla mukavuusalueellani, mutta ehkä juuri siksi niin kiinnostava :) Ja hei entäs pinkin ja kuparin sävyissä hehkuva Shameless?! Oli ihan mahdotonta vangita sen moniulotteisuus kuviin, ja kyseessä on varmasti magein kiilto, jonka olen koskaan nähnyt! Ei välttämättä helpoin yhdisteltävä, mutta pieni mallailu ja säätäminen kyllä palkitaan aika kick ass -lopputuloksella <3

Pusuhuulisettejä on yhteensä viittä eri sävymaailmaa ja voi veljet kun tekisi mieli saada toinen tällainen setti <3 <3 Hinta oli Kööpenhaminan Sephorassa euroiksi muutettuina noin 33 euroa.

Tämä HUDAn Liquid Matte on muuten pitkäkestoisin koskaan kokeilemani huulituote! Laitoin sitä aamulla klo 7.30 ja töistä kotiin palatessani klo 19 aikaan katsoin peilistä, että holy shit, mullahan on edelleen huulipunat paikoillaan. Oikeesti! Ei nyt tietenkään virheettömänä, mutta siistinä kyllä. Ihan käsittämätön kesto! Huulet eivät silti kuivuneet kasaan tai näyttäneet riekaleisilta. Upea koostumus, suosittelen ehdottomasti!

Lip Strobe Shameless päälle ja takuulla oman kokoelmani kiinnostavin huulimeikki on taattu!

Ja mä vielä sain tämän Lip Setin tyypiltä, joka ei omasta mielestään ymmärrä meikkien päälle….. ^_^

Ps Puolan Sephora toimittaa myös Suomeen ;)

6 vastausta artikkeliin “HUDAn mieletön huulisetti

  1. Ihana paketti! Mä sain syksyllä kaverilta jenkkilätuliaiseks Sephoran favorites -huulipunasetin, joka oli kans pakattu huulten muotoiseen pakettiin. Ei se yhtä nätti ollut kun toi, mutta ihana silti :)

    Tykkää

  2. No hitsi! Oon pitkään jo katellu hudan tuotteita sillä silmällä, mutta en oo sitten vielä uskaltanut ostaa. Voisi vaikka shipiton kautta harkita tai sitten tosiaan sieltä Puolan Sephorasta… Ainakin tämän hehkutuksen jälkeen on pakko tutustua tarkemmin :)

    Tykkää

Jätä kommentti